Balerínky vs. 1,5 letá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8911
25.4.11 08:14
Viking píše:
Placatou podrážku určitě ne, ale proč nekoupit kvalitní střevíčky? Mám ráda Fare, a jestli to má být růžové - http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…:)
(Jinak dcera doma jedině v bačkorách, nemáme vysoké koberce.)

Ty jsou krásný! :palec: V těch by byla holčina za princeznu jedna báseň… :wink:
(Safra, proč ten můj chlap neumí holky… :cry: :oops: :jazyk: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
25.4.11 08:20

Jako já bych se toho nebála, kolikrát jí je za léto dáš? Když koupíš kvalitní boty např. Superfit, tak ty mají také netvarovanou stélku - naopak děti do tří let MAJÍ mít netvarovanou stélku kvůli tomu, že mají na nohou tukové polštářky, klenba se tvoří až starším dětem.

Pokud jinak nosí kvalitní botky, tak jí balerínky párkrát za léto neuškodí, stejně jako holíny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
25.4.11 08:26

Podle mě tyhle konkrétní baleríny ani nejsou určené k chození… sama bych si to na nohu nedala, bolí mě nohy jen se na tu tenkou podrážku podívám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
25.4.11 08:39

pokud by je malá měla jen na nějakou příležitost a nechodila by v tom denně, tak možná ano. Ale já bych je dala opravdu třeba jen jednou dvakrát na parádu.
Kor když je takhle malinká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
25.4.11 23:56

Já nevím, no je to krásný, ale já aspoň do tří let držela děti v sandálkách s pevnou patou a kotníkem. (u malé až do 5ti). V roce a půl si myslím, že je toto obutí nevhodný.
Ale je to tvoje dítě, tak dělej, jak uznáš za vhodný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10052
26.4.11 09:29

díky všem za odpovědi

já jí je chtěla koupit hlavně na parádu, třeba když jdeme nakoupit nebo tak na žádné delší trasy jsem to ani v plánu neměla

ty fare jsou moc hezký ale není to co jsem chtěla

ale všem děkuji, nakonec asi nekoupím přímo tyto ale zkusím ještě pohledat po nějaké „zdravější“ variantě

líbí se mi třeba tyto ale taky to není ono

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
26.4.11 11:49

Ty od Fare jsou kouzelný, taky jsem na ně koukala, ale nakonec jsem koupila malý sandálky od santé… a befado nosila starší dcerka doma jako bačkůrky, docela dlouho - mají nějakou obdobu české žirafy, byly jsme s nima spokojené.
Ty balerínky bych fakt nedávala, možná na parádu do kočárku, ale na chození nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.4.11 11:56

Já bych z těch balerinek nedělala vědu,určitě bys je nedávala denně,ale byly by občas na parádu.Určitě je to menší hřích,než nošené boty..,a jak tu někdo psal,je to jak holinky :-D
Moje dcera měla balerinky poprvé na sobě v 18ti měsících,na naší svatbě,skoro celý den na sobě,a žádnou újmu jí to snad nezpůsobilo :lol:
Já si na kvalitní zdravotní boty potrpím,ale přiznám se,že jedny balerinky na léto jsem taky dceři (bude mít 2,5) letos pořídila :oops: :jazyk:
Nicméně stejně v 95% jede v botách značky DPK či ESSI :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
26.4.11 11:58

Jo,ale já osobně bych do super kvalitních zdravotních balerinek nešla,za tu cenu je nemá absolutně šanci holčička vynosit :nevim:
Ale ani bych nešla do balerinek,co tu dala zakladatelka fotku,to jsou přeci ještě takové ty nechodící,řekla bych z HM,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí