Dnes odeslaný balík do ruky, kdy dojde?

791
20.11.14 20:55

Balík do ruky,kdy dojde.

Ahoj holky. Možná zbytečná otázka pro některé, ale i tak sd zeptám. Dnes mi paní posílala odpoledne bva balíky do ruky. A na stránkách pošty jsem se dočetla že balíky do ruky dodávají do druhého dne. Jenže já jedu zítra pa, a tak nevím zda čekat či né.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
198
20.11.14 20:58

Podle me, pokud to podavala dnes odpoledne tak ti ho privezou v pondeli… ;) pokud by ho poslala dopo tak mozna i zitra. Ale stat se samozrejme muze vse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35438
20.11.14 20:58

Mně došel další den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
20.11.14 20:59

Měla by ti přijít smska či mail, kdy ti balík dodají, pak v mailu bude nejspíš odkaz na formulář, kde si naklikáš pozdější dodání, takže ti ho uloží na poště a znovu dodají v termínu, kdy se to hodí tobě. Aspoň takovou zkušenost mám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
20.11.14 21:00

Poslala ti pani cisla baliku? Pak muzes zasilku sledovat, jestli uz ji ten dendorucuji. Muzes si taky doruceni odlozit.
Pokud podala rano cibrzo dopoledne, tak muze byt uz zitra, pokud cca od 11 dal, takbych s tim moc nepocitala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
20.11.14 21:01

Měl by dojít zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68938
20.11.14 21:01

Mel by prijit druhy den. Ja si delala kdysi statistiku a z deseti pokusu se jim to povedlo presne trikrat. Ve zbyvajicich sedmi vzdy vina na strane posty a vzdy jsem musela udelat ohromny halo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
20.11.14 21:05

Já jsem objednávala v úterý, ve středu od e-shopu přišlo, že expedují, a dnes od ČP jen sms, že balík mají a že mi ještě napíšou, kdy ho budou doručovat. Takže zas ta jejich rychlost. Zítra ti asi nepřijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
20.11.14 21:06

U nás je potřeba balík do ruky podat do 17hod, pak dorazí druhý den. Ale bude to pošta od pošty… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
20.11.14 21:10

Já posílám docela často, vždy přijde do druhého dne, jen když dám na poštu později odpoledne, teĎ nenapíši přesný čas cca 17. hodina, tak až následující, tj. podaný ve středu dorazí v pátek, ale já ještě u pokladny říkám vždy :mrgreen: balík do ruky, aby tam byl druhý den, jen jednou mě paní upozorňovala, že asik nebude, právě pro ten čas, ale už na samotném podací lístku je den doručení! Ale pozor, oni rozváží nějak celý den, já vždy čekajícím zákaznicím radím, aby šly druhý den večer na poštu, pokud balík nedojde. A vlastně vždy byl. Kromě vánoc.

Jedinou výjimkou tedy byly dva roky zpět vánoce :zed:, chápu, že pošta vytížená, ale ať nenabízí službu, kterou nemohou splnit :nevim: Nabízeli pak uhrazení doplatku meizi balíkem a balíkem do ruky (či tenkrát se to jmenovalo obchodní, nejsem si jistná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zhulenyzajda
20.11.14 21:10

Jestli to posílala skrz postu, tak ani nedojde

• Citovat
  • Upravit
129
20.11.14 21:13

@zhulenyzajda A pročpak ne? To, že ty máš špatné zkušenosti neznamená, že je musí mít všichni. Mně chodí vždy vše a v časech, kdy má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6814
20.11.14 21:14

Mě posílala paní balík do roky včera a dnes nic a na sledování je stále napsáno jen, že zásilka podána, takže pošta zřejmě nestíhá :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
791
20.11.14 21:19

No jde o to, že moje mamka mi v pondělí posílala balík do ruky. A na druhej den jsem ho měla doma, ale to posílala dopoledne 11h. Jenže dneska paní balíky posílala ve 14h. Ženská co rozváží balíky tady u nás vždy přijela v 11h. JEšte jsem zapoměla napsat. Když mi mamka posílala balík do ruky, tak mi nikdy žádná sms ani email nepřišel! Zajímavé. Jinak podací číslo mi paní neposlala musím ji napsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6509
20.11.14 21:30
A uvedla tam mamka číslo Tvého mobilu či e-mail? Já toto nevyužívám, tak netuším.
@patricie2014 píše:
No jde o to, že moje mamka mi v pondělí posílala balík do ruky. A na druhej den jsem ho měla doma, ale to posílala dopoledne 11h. Jenže dneska paní balíky posílala ve 14h. Ženská co rozváží balíky tady u nás vždy přijela v 11h. JEšte jsem zapoměla napsat. Když mi mamka posílala balík do ruky, tak mi nikdy žádná sms ani email nepřišel! Zajímavé. Jinak podací číslo mi paní neposlala musím ji napsat.

@patricie2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová