Nemám známé ani kamarády

1091
17.11.14 21:13

Nemám známé ani kamarády

Mám takový divný dotaz nedotaz… nejsem extra stydlivá a ani extra extrovertní. Přesto zjištuju, že nemám nejenom moc kamarádů ale ani známých. S lidma z práce klidně skočím na pivo atd, ale krom tří kamarádek nemám nikoho komu bych třeba zavolala a řekla " máš zítra volno, neskáknem na pivko a na pizzu". Nemluvím o opravdových přátelích, ale prostě o známých co by bydleli ve stejném městě a relativně poblíž.
Krom těch 3 kamarádek vlastně nikoho nemám. Jedna z nich bydlí daleko, druhá taky nemá pořád jen na mě čas atd… jsem asi 3 roky přestěhovaná a přesto tady na sídlišti ani v části města nikoho neznám. Přitom nejsem nespolečenská, stydlivá atd. Na stranu druhou zase prostě nejsem typ co bych třeba v autobuse oslovila někoho a snažila se „vetřít“ do přízně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
609
17.11.14 21:16

Mám to podobně, tak se s dovolením přisírnu a nasaju rady:lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
17.11.14 21:16

Já jsem na tom stejne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
17.11.14 21:17

Myslíš, že běžně se lidé vtírají do přízně spolucestujících v autobuse, aby tak získali známé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.11.14 21:19

Já žiju v Německu a jsem tu jen s manželem a synem. V Česku mám 2 kamarádky se kterými jsem v kontaktu a stačí mi to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7346
17.11.14 21:21

Já vždy získala kamarádky/známé přes své chlapy…jejich kamarádi měli manželky/přítelkyně a většinou i přes rozchod jsme zůstali v kontaktu. Další jsou kolegyně z práce se stejně starými dětmi. Někoho na ulici taky neoslovím…
Doporučuju MC, školku apod. tam taky vznikají přátelství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
17.11.14 21:21

@Grey Sky no jo, když ty máš hrozně ošklivou profilovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
17.11.14 21:22
@hanka.br. píše:
Myslíš, že běžně se lidé vtírají do přízně spolucestujících v autobuse, aby tak získali známé?

ne, myslela jsem to obrazně že tím že nikam nechodím tak nemám příležitost ani nikoho potkat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141

Nemám nikoho, komu bych mohla teď zavolat, jestli nejde na pivo nebo na pizzu.

Zřejmě to bude tím, že já i moje známé mají rodiny a děti. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
@tinkerbelll píše:
Mám to podobně, tak se s dovolením přisírnu a nasaju rady:lol:

:think: to je tou kšiltovkou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
17.11.14 21:23
@terinka4444 píše:
@Grey Sky no jo, když ty máš hrozně ošklivou profilovku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.11.14 21:23

@Grey Sky
Jsem na tom podobně, vlastně ještě hůře… Především od doby co nechodím do práce, ale jsem na MD, mi vlastně zbyla jen jediná kamarádka se kterou se vídám, kromě ní, je tu už jen rodina a pak pár kamarádek virtuálních, nebo těch se kterými jsem si vídala dříve, ale teď už moc ne.
Jsem celkem introvert a jen tak jednoduše se seznámit nedokážu a vlastně ani není kde, neboť nesnáším mateřská centra. :lol:
Na druhou stranu si někdy říkám, že se mám dobře, je o to méně lidí, kteří mě mohou zklamat… mě mnohdy kontakt s lidmi dost vyčerpává. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
17.11.14 21:24

@Grey Sky co jsem se přestěhovala jsem na to úplně stejně :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 21:28
@omites píše:
Nemám nikoho, komu bych mohla teď zavolat, jestli nejde na pivo nebo na pizzu.Zřejmě to bude tím, že já i moje známé mají rodiny a děti. :nevim:

pivo, pizza? zavolej mi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.11.14 21:31
@minoe píše:
pivo, pizza? zavolej mi :D
šla bys? :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit