Nemám známé ani kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35
16.12.14 14:57

@Gerberka

Do těch desíti jsem myslela o víkendu :-D jinak taky vstávám kolem páté, takže dost často si chodím lehnout i v půl déváté. Chvilku si čtu a pak to hezky zalomím. Já jsem spokojená, že se hezky vyspím a přítelem je zase spokojenej, že mám aspoň část večera sám pro sebe a může si pařit na kompu nebo kouknout na film :lol:
@Halibar

opravdu krásně napsané :kytka: Já bych ještě potřebovala kus toho sebevědomí, abych se vykašlala na to, co si druzí myslí a byla bych spokojená :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
16.12.14 14:58

Když jsem já byla malá, tak žádná mateřská centra nebyla :nevim: ani dětské koutky, megavytuněné hřiště apod. a taky jsem šťastně vyrostla a měla jsem v dětství dost kamarádek. Pokud nebudou děti zavřený doma u počítače, televize nebo facebooku a budou chodit ven, do školky nebo školy, nijak mimo lidi nebudou ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
isp
1387
16.12.14 15:00

Právě plánujeme s manželem a dětmi rodinnou dovču na Slapech v karavanu a pro děti ještě nějaký další kemp aby zkusili být pod stanem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.12.14 15:01

@šílenámáma

tak já jsem byla introvertnější odmala. Člověk se s nějakými vlastnostmi narodí. Ne všechno je ovlivnit. Jako malá jsem se s děckama vyběhala dost, ale vždycky jsem ráda utekla někam kde jsem sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
16.12.14 15:02

@isp

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
16.12.14 16:00

Take nemam potrebu vyhledavat klub matek co porad probiraji jen deti a pod. S kocarem jezdim sama, kdy chci, kam chci, v klidu. Vubec me nic nechybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1679
16.12.14 16:01

Ps:-)) take po 20 h chci byt nachystana ke spanku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
23.3.19 14:22

Já nějaké ty kamarádky a známé mám, taky jich nejsou desítky (jsem taky introvert a hodně času trávím sama - a ráda), ale pár - asi tak 4 a jeden kamarád, se kterými se ještě nějak vídám - mi jich z dob studií vydrželo. :)
Nedávno jsem se třeba dala více dohromady s bývalou kolegyní a letitou zaměstnankyní mé matky…která je o 10 let starší a spíš to vždy bylo tak, že jsem měla odstup, protože jsme se znaly a dělala pro mámu, a znala mě už jako dítě, takže jsem jí musela vykat. :mrgreen: Poslední dobou zjišťuju, jak moc je fajn a jsem ráda, že se vztah i po letech může přetavit do kamarádské a důvěrné roviny. :kytka:

Nicméně já to měla a mám složitější tím, že se co pár let pořád stěhuju (teď už to snad bude naposled - za přítelem, se kterým máme vážné úmysly)…a na nějaké hledání kamarádek mě moc neužije. Jsem ráda za to, co mám - léty prověřené - a i když se novým lidem nebráním, vždycky člověk může poznat někoho fajn i v pozdějším věku - nevyhledávám to cíleně. To jsem dělala v mládí a párkrát mě to už zklamalo.

Dítě ještě nemám, i když je mi už dost přes 30 a doufám, že až bude…tak mě právě už z podstaty děsí nějaké hromadné akce s neznámými maminkami a klábosení o čůrání a prdění a papání a co které dítě už umí a jéé, to vaše néé… :pocitac: :mrgreen: :mrgreen: a snažit se zapadnout někam mezi nějaké neznámé lidi, jen proto, že nás spojuje to, že zrovna máme ve stejnou dobu děti, nevím no…nejsem tomu moc nakloněná. :jazyk: Třeba na to změním názor, těžko mluvit o něčem, co člověk ještě nezná, ale myslím, že bych spíš volila strategii plně se věnovat dítěti a pro rady si chodit k těm svým letitým (dětným) kamarádkám, i kdyby třeba jen přes Messenger, protože jsou daleko. A jednou za čas, tak za půl roku sehnat hlídání a vyrazit s nimi. ;) To by mi asi stačilo, jinak se hodlám plně věnovat rodině, jak původní, tak samozřejmě hlavně té „nové.“ ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová