Bolesti těla

153
17.11.14 20:09

Bolesti těla

Zdravím všechny. Chtěla bych se zeptat, jestli má někdo stejné problémy. Náš prcek má už skoro 12 kg a jak ho často nosím, začala mě dost bolet záda. Nějak jsem to neřešila a teď o víkendu se to ještě zhoršilo. Bolí mě hrozně za krkem, stehenní svaly a do toho se přidala taková bolest v rukou, že nemůžu zvednout ani hrnek. Zkoušela jsem si dát horkou koupel, ale nepomohlo to. Na dotek mě bolí svaly na rukou a jsou ztuhlé. Už to trvá třetí den. Pravda je, že jsem dost hubená, takže tím nošením syna dostává moje tělo asi dost zabrat. Máte někdo podobnou zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.11.14 20:14

@berusa84 najdi jinou polohu na nošení atd.. náš mazel má přes 7 kg, v šátku je to pohoda, ovšem uspávání atd, to nedávám, protože mi okamžitě bolí záda jak sviňa.. pomáhá cvičení :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.11.14 20:16

Mám zkušenost takovou, že mi z nošení syna rupla záda kolem lopatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.11.14 20:29

Já to měla po posledních 2 porodech. Pomohl až návrat do práce, začala jsem používat i jine svaly a je klid. Kdybych po porodech cvičila, tak věřím tomu, že to přejde, ale se třemi dětmi jsem si myslela, že mám pohybu víc než dost, což jsem teda měla, ale používala jsem jen některé svaly a ty trpěly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
17.11.14 20:39

@martina.se :D takže nejen, že jsme rodily ve stejný den, ale taky stejně dobře přibývají :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 06:47
@Halibar píše:
@martina.se :D takže nejen, že jsme rodily ve stejný den, ale taky stejně dobře přibývají :D
:mrgreen: neříkej, že máš taky cvaldu.. budem mít svaly jak Arnold, fakt :nevim: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
18.11.14 09:58

@martina.se Ano už má 7,2 kg :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.11.14 10:03

@Halibar my byli u dr. 3., to měl 7,04 kg.. dr se pořád ptala, jestli fakt jen kojím :mrgreen: říkám jo, zatím to asi aji stačí :lol:
tomu říkám minimiminka, no :mrgreen: když vidím sousedku a její 3 kg minimiminko, tak bych se ho bála vzít do ruky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
18.11.14 10:10

Já tedy cvičím a záda mě nebolí. A to často tahám hned oba najednou. Malý má přes 5 kilo a větší přes 10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
20.11.14 20:57

@martina.se No a kolik ze mel, kdyz se narodil? Muj mel 3,49… A uz ma 67 cm. Schvalne zvazim zitra. Ale neni tlusty, ma silne nozicky :D
Mimochodem, ja taky plne kojim :D Je to vesely chlapecek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.11.14 09:48

@Halibar krásný :srdce: můj měl 4,36. Jinak včera mi ho dr měřila, má 66 cm, váhu odhaduju na 7,5 kg - ona ho nevážila /byli jsme u nefroložky/. Pediatra ho vůbec neměří, takže tohle je první míra, kterou vim :mrgreen: :mrgreen: jako jo, má faldy na nohou i rukou, holt takový váleček, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová