Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Souhlasím s Tebou! Pojď k nám do tématu Živě z Prahy!17.listopad. Máme stejné téma!
@Alisa25 Nelíbí se mi to házení vajíček a různých předmětů zvlášt u odkrývání pomníku. Ale jinak akci plně podporuji, jen kdyby to příště šlo bez té agrese.
Evidentně někoho naštvu, ale já ho mám ráda. Zaujal mě hned po listopadu. prostě mě baví a nebojí se jít proti proudu.
@Alisa25 píše:
Sledujete dnešní dění. Já ač je to zřejmě ošklivé cítím satisfakci.
Já taky. Plyne to z toho, že jsem cítil ponížení. Když Zeman přišel opilý ke korunovačním klenotům, cítil jsem ponížení. Když Zeman čínským komunistům řekl, že se k nim přijel učit, jak stabilizovat zemi, cítil jsem ponížení. Když vzápětí k národu promlouval ve vulgarismech, cítil jsem ponížení.
Není divu, že cítíme jistou satisfakci, když mu demonstranti ukázali, že všechno mu neprojde. Přinejmenším jsme světu ukázali, že nejsme všichni jako Zeman a že si nenecháme všechno líbit.
To házení vajíček se mi nelíbí, ale červená karta jako vyjádření protestu ano.
Příspěvek upraven 17.11.14 v 20:38
@eumedon píše:
Já taky. Plyne to z toho, že jsem cítil ponížení. Když Zeman přišel opilý ke korunovačním klenotům, cítil jsem ponížení. Když Zeman čínským komunistům řekl, že se k nim přijel učit, jak stabilizovat zemi, cítil jsem ponížení. Když vzápětí k národu promlouval ve vulgarismech, cítil jsem ponížení.Není divu, že cítíme jistou satisfakci, když mu demonstranti ukázali, že všechno mu neprojde. Přinejmenším jsme světu ukázali, že nejsme všichni jako Zeman a že si nenecháme všechno líbit.
Sledujete dnešní dění. Já ač je to zřejmě ošklivé cítím satisfakci. Satisfakci a zadostiučinění vůči člověku, který svůj post zneužil k oslavě své osobnosti, prezident, který trvale rozeštvává a degraduje určité složky společnosti, které mu nejsou po chuti. Prezident, jež se nazývá vším lidem zvoleným, ale s nímž velká část národa nesouhlasí. Nedivím se, že trpělivost se Zemanem mnoha lidem došla, protože je opravdovým unikátem bohužel mnohdy jedněch z nejnižších lidských vlastností.