Zemanův debakl na Albertově

Alisa25
17.11.14 16:48

Zemanův debakl na Albertově

Sledujete dnešní dění. Já ač je to zřejmě ošklivé cítím satisfakci. Satisfakci a zadostiučinění vůči člověku, který svůj post zneužil k oslavě své osobnosti, prezident, který trvale rozeštvává a degraduje určité složky společnosti, které mu nejsou po chuti. Prezident, jež se nazývá vším lidem zvoleným, ale s nímž velká část národa nesouhlasí. Nedivím se, že trpělivost se Zemanem mnoha lidem došla, protože je opravdovým unikátem bohužel mnohdy jedněch z nejnižších lidských vlastností.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36504
17.11.14 16:50

Souhlasím s Tebou! Pojď k nám do tématu Živě z Prahy!17.listopad. Máme stejné téma!

https://www.emimino.cz/…rankovani/5/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
17.11.14 18:27

@Alisa25 Nelíbí se mi to házení vajíček a různých předmětů zvlášt u odkrývání pomníku. Ale jinak akci plně podporuji, jen kdyby to příště šlo bez té agrese.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
17.11.14 20:03

Evidentně někoho naštvu, ale já ho mám ráda. Zaujal mě hned po listopadu. prostě mě baví a nebojí se jít proti proudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
17.11.14 20:37
@Alisa25 píše:
Sledujete dnešní dění. Já ač je to zřejmě ošklivé cítím satisfakci.

Já taky. Plyne to z toho, že jsem cítil ponížení. Když Zeman přišel opilý ke korunovačním klenotům, cítil jsem ponížení. Když Zeman čínským komunistům řekl, že se k nim přijel učit, jak stabilizovat zemi, cítil jsem ponížení. Když vzápětí k národu promlouval ve vulgarismech, cítil jsem ponížení.

Není divu, že cítíme jistou satisfakci, když mu demonstranti ukázali, že všechno mu neprojde. Přinejmenším jsme světu ukázali, že nejsme všichni jako Zeman a že si nenecháme všechno líbit.

To házení vajíček se mi nelíbí, ale červená karta jako vyjádření protestu ano.

Příspěvek upraven 17.11.14 v 20:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
17.11.14 20:37
@eumedon píše:
Já taky. Plyne to z toho, že jsem cítil ponížení. Když Zeman přišel opilý ke korunovačním klenotům, cítil jsem ponížení. Když Zeman čínským komunistům řekl, že se k nim přijel učit, jak stabilizovat zemi, cítil jsem ponížení. Když vzápětí k národu promlouval ve vulgarismech, cítil jsem ponížení.Není divu, že cítíme jistou satisfakci, když mu demonstranti ukázali, že všechno mu neprojde. Přinejmenším jsme světu ukázali, že nejsme všichni jako Zeman a že si nenecháme všechno líbit.
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová