Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, mám takový zvláštní dotaz. Chtěla bych si opticky zmenšit prsa a zkusila jsem je stáhnout obvazem. Jsem z výsledku nadšená, ovšem nevím jestli to nemůže mít nějaké negativní dopady. Nebo mě napadlo používat sportovní podprsenku třeba o číslo menší, aby se prsa stáhla, ale nevím jestli to má nějaký efekt. Je to pro mě citlivé téma, ale svoje prsa se mi opravdu nelíbí a chci je mít malé. Zajímá mě jestli s tímhle „zmenšováním“ nemáte někdo nějaké zkušenosti. Děkuji
Jakou máš normálně velikost? Prodávají se i zmenšovací prodprdy… Sportovní podprda snad negativní dopady mít nebude. Jestli jo, tak jsem v háji, ráda je nosím nejen na sport, ale i nadoma. Ty obvazy - pokud to neutahuješ tak, že bys mopdrala, tak to snad taky bude OK ![]()
Zkušensoti ne, ale vím že se prodává zmenšující podprsenka, která je opticky zmenší.
@Quinn7 jak jááá tě chápu!!! mám velikost 70 HH
a dělala jsem to celý životg- obvaz a už to jelo. po porodu jdu na zmenšení, pak už bude klid, do té doby stahuju
Jj, zmenšovací podprsenky jsou supr. Já mám z Triumphu
Obvaz asi nevadí, ale řekla bych, že to nemůže být moc příjemné
Obvaz? A drží to? Já mám teda 80 I nebo i J, ale obvaz jsem ještě nezkoušela. Spíš se narvu do podprsenky a přes ni hodím o číslo menší sportovní podprdu, to pak opticky vypadá líp. A zkracuju ramínka, jak jsou prsa výš, tak vypadají menší.
Takže myslíte že ta sportovní podprda o číslo menší má taky „zmenšující“ efekt? Jsem ráda děvčata, že nejsem jediná kdo si stahuje prsa obvazem, už jsem si začala připadat jak blbec
Jinak já mám teda obvod pouze 90. Podprsenku nosím nějak 75B ale asi to je špatná velikost, nejspíš bych potřebovala větší. Je mi naprosto jasný, že si ted řeknete, že mám malý prsa, ale pro mě jsou obří. Libí se mi, když si vemu volnější tričko a není pod ním zkrátka nic vidět.
Jo ještě se chci zeptat na ty zmenšovaní podprsenky. Na ně mám asi prsa ještě pořád „moc malý“ co? Na nějaký jsem už koukala, ale zdálo se mi, že jsou zkrátka moc velký.