Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, musíš mu dát čas a být vytrvalá, pokud o něj opravdu stojíš a je ti líto, že jsi se tak zachovala. Pokud byly sympatie oboustranné, určitě časem odpustí..Ale přijde mi divné, proč jste si o nehodě nepromluvili už dávno, proč jsi si nevyslechla jeho verzi.
SNAD BY POCHOPIL ZE JSI VYCHAZELA Z TOHO, CO TI REKLA POLICIE A MELA VELKE BOLESTI PO URAZU.JAK HO ALE KONTAKTOVAT, KDYZ NECHCE KOMUNIKOVAT ![]()
Jo holka občas jsou křivdy tak velký, že už není cesty zpět. Takže omluvit se, popsat proč co a jak a nechat to bejt.
On ti neříkal jak to bylo? Nesnažil se ti to vysvětlit? Myslím hned po nehodě.
Tohle se mi moc nezdá, kdy policajti řekli, že to zavinil a že pil? Většinou to neřeknou dokud nemaj jistotu, byl dotyčný u toho, když tu první verzi říkali? Ale každopádně pokud on cítí to samé co Ty k němu, tak se ozve.
Také mi připadá zvláštní, že by ho policie křivě obvinila a pokud opravdu nadýchal, přesto, že alkohol nepožil, pak je tu ten odběr krve, který nelže a hlavně výsledek je do druhého dne určitě, tak nechápu, že tak dlouho trvalo, ověřit si, zda chlap opravdu nepil.Ale zas na druhou stranu chápu, že pokud jsi měla zdrav. problémy a bolesti, neměla jsi chuť něco dohlédávat. I když, pokud by mi na tom mužským vážně záleželo a byla bych jen trochu schopná fungovat, asi bych si ověřila, zda mluvil pravdu. Teď nezbývá než čekat, zda odpustí…
A snažit se ho kontaktovat, být vytrvalá, dát mu najevo, že o něj opravdu stojíš a abyste si dali šanci!
To je mi líto. Snažila bych se mu aspoň někde nechat vzkaz, že je mi to líto, a víc bych po něm na sílu nechtěla. Jestli to někdy rozdýchá, tak příjde sám. Ale musí to pro něj být hodně těžké. Už bych od toho vztahu nic nečekala. ![]()
Třeba si zjistit v kolik končí v práci a počkat na něho, snad se nebude schovávat nebo utíkat.
Dcera měla nehodu letos v lednu, postup-místo nehody-policie.Do týdne musela učinit výpověď pro policii. Měla těžká zranění, zlomenou hrudní kost a otřes mozku.Judr říkal, že k výpovědi musí. Byla spolujezdec. Vypovídala spolu s řidičem-kamarádem, který řídil auto. Tvůj příspěvěk mne překvapil.
Na druhou stranu, proč by si to policista vymýšlel, že nadýchal,,rozhodující je odběr krve, ale ten mohl být až později - jemu se nestalo nic?
pokud si mu to už nějak a asi opakovaně napsala, co všechno policie říkala, tak on to musí pochopit, Tvou reakci. To že s Tebou nekomunikuje může mít úplně jinou příčinu, třeba Tě nebral, tak vážně jako Ty jeho, nezbývá Ti než nechat tomu čas, když bude chtít ozve se.
Aha, nechtěla jsem se tě dotknout.Co s tím-já bych tomu nechala čas. Když bude chtit, tak se ozve sám. Jak ti píší holky.
Ty ho miluješ? Kolik je ti prosim tě let? Přijde mi že už sem to četla před 20 lety v bravo girls ![]()
Anonymně. Známý něco vypil a cestoval autem. Nepil mnoho a navíc jel lesní cestou, kde nikdo nejezdí a chvilku na klasické, méně frekventované cestě. Vzhledem k tomu, že je to výpadovka, na kterou se lesní cesta také napojuje a z hlavní silnice vyjíždějí z většího města, stáli tam při pátku PČR a kontrolovali. On trošku v šoku zazmatkoval a otřel se o svodidla. Samozřejmě nadýchal, ale trval na odběru krvi, který se konal poměrně dost hodin od požití. V krvi mu nic nenašli. ![]()
To co píšeš sem, si mu už asi napsala taky. Buď to veme nebo ne, bohužel to tak asi mělo být, buď ráda, že chodíš atd. Těžko Ti tu někdo víc poradí.