Přítel řídil, autonehoda

4009
15.11.14 00:15

Omluvit se mu a jit dal. Tohle se uz nespravi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
110
15.11.14 00:18

Ahoj, musíš mu dát čas a být vytrvalá, pokud o něj opravdu stojíš a je ti líto, že jsi se tak zachovala. Pokud byly sympatie oboustranné, určitě časem odpustí..Ale přijde mi divné, proč jste si o nehodě nepromluvili už dávno, proč jsi si nevyslechla jeho verzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.11.14 00:19

SNAD BY POCHOPIL ZE JSI VYCHAZELA Z TOHO, CO TI REKLA POLICIE A MELA VELKE BOLESTI PO URAZU.JAK HO ALE KONTAKTOVAT, KDYZ NECHCE KOMUNIKOVAT :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
15.11.14 00:21

Jo holka občas jsou křivdy tak velký, že už není cesty zpět. Takže omluvit se, popsat proč co a jak a nechat to bejt.

On ti neříkal jak to bylo? Nesnažil se ti to vysvětlit? Myslím hned po nehodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
15.11.14 00:28

Tohle se mi moc nezdá, kdy policajti řekli, že to zavinil a že pil? Většinou to neřeknou dokud nemaj jistotu, byl dotyčný u toho, když tu první verzi říkali? Ale každopádně pokud on cítí to samé co Ty k němu, tak se ozve.

• Citovat
  • Upravit
110
15.11.14 00:36

Také mi připadá zvláštní, že by ho policie křivě obvinila a pokud opravdu nadýchal, přesto, že alkohol nepožil, pak je tu ten odběr krve, který nelže a hlavně výsledek je do druhého dne určitě, tak nechápu, že tak dlouho trvalo, ověřit si, zda chlap opravdu nepil.Ale zas na druhou stranu chápu, že pokud jsi měla zdrav. problémy a bolesti, neměla jsi chuť něco dohlédávat. I když, pokud by mi na tom mužským vážně záleželo a byla bych jen trochu schopná fungovat, asi bych si ověřila, zda mluvil pravdu. Teď nezbývá než čekat, zda odpustí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.11.14 00:38

A snažit se ho kontaktovat, být vytrvalá, dát mu najevo, že o něj opravdu stojíš a abyste si dali šanci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 00:39

To je mi líto. Snažila bych se mu aspoň někde nechat vzkaz, že je mi to líto, a víc bych po něm na sílu nechtěla. Jestli to někdy rozdýchá, tak příjde sám. Ale musí to pro něj být hodně těžké. Už bych od toho vztahu nic nečekala. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.11.14 00:40

Třeba si zjistit v kolik končí v práci a počkat na něho, snad se nebude schovávat nebo utíkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
15.11.14 00:44

Dcera měla nehodu letos v lednu, postup-místo nehody-policie.Do týdne musela učinit výpověď pro policii. Měla těžká zranění, zlomenou hrudní kost a otřes mozku.Judr říkal, že k výpovědi musí. Byla spolujezdec. Vypovídala spolu s řidičem-kamarádem, který řídil auto. Tvůj příspěvěk mne překvapil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tigy66
15.11.14 00:44

Na druhou stranu, proč by si to policista vymýšlel, že nadýchal,,rozhodující je odběr krve, ale ten mohl být až později - jemu se nestalo nic?
pokud si mu to už nějak a asi opakovaně napsala, co všechno policie říkala, tak on to musí pochopit, Tvou reakci. To že s Tebou nekomunikuje může mít úplně jinou příčinu, třeba Tě nebral, tak vážně jako Ty jeho, nezbývá Ti než nechat tomu čas, když bude chtít ozve se.

• Citovat
  • Upravit
785
15.11.14 01:10

Aha, nechtěla jsem se tě dotknout.Co s tím-já bych tomu nechala čas. Když bude chtit, tak se ozve sám. Jak ti píší holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
15.11.14 01:11

Ty ho miluješ? Kolik je ti prosim tě let? Přijde mi že už sem to četla před 20 lety v bravo girls :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.14 01:15

Anonymně. Známý něco vypil a cestoval autem. Nepil mnoho a navíc jel lesní cestou, kde nikdo nejezdí a chvilku na klasické, méně frekventované cestě. Vzhledem k tomu, že je to výpadovka, na kterou se lesní cesta také napojuje a z hlavní silnice vyjíždějí z většího města, stáli tam při pátku PČR a kontrolovali. On trošku v šoku zazmatkoval a otřel se o svodidla. Samozřejmě nadýchal, ale trval na odběru krvi, který se konal poměrně dost hodin od požití. V krvi mu nic nenašli. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
tigy66
15.11.14 01:22

To co píšeš sem, si mu už asi napsala taky. Buď to veme nebo ne, bohužel to tak asi mělo být, buď ráda, že chodíš atd. Těžko Ti tu někdo víc poradí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová