Přítel řídil, autonehoda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1309
15.11.14 01:23
@Kamča.dalmatinka píše:
Ty ho miluješ? Kolik je ti prosim tě let? Přijde mi že už sem to četla před 20 lety v bravo girls :P

JE MI 41 A TAKY NEKOHO MILUJU. MILOVAT SMI ZAKLADATELKA JEN VE 20?NEBO JE MILOVAT NEJAKE SPATNE SLOVO? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 01:30

@yourlady Já jsem taky nepochopila, co tím bylo míněno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
15.11.14 01:36
@Kamča.dalmatinka píše:
Ty ho miluješ? Kolik je ti prosim tě let? Přijde mi že už sem to četla před 20 lety v bravo girls :P

Taky mám pocit, že už jsem to četla. Akorát hlavním hrdinou byl trenér ve fitku… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.11.14 01:37

@majki.r TAM JE OTAZKA JAK SI S TIM KLUKEM MA ZAKLADATELKA PROMLUVIT A OMLUVIT SE KDYZ ON NEBERE MB.TAM JDE O OMLUVU HLAVNE KVULI JEJIMU SVEDOMI.ASI BYCH MU TO NAPSALA A NECHALA TO OSUDU VIC DELAT NEMUZE

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 01:43

@yourlady jojo, třeba bych napsala dopis, aby měla jistotu, že se mu to dostane do rukou. Jinak bych to taky nechala na něm, rozhodně bych to nelámala přes koleno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
785
15.11.14 01:44
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 01:50

Zakladatelko taky ti přeji dobrou noc. Je mi upřímně líto tvé situace a přeju ti brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.11.14 02:47

Já se mu ani moc nedivím, vezl člověka, kterýho měl nejspíš hodně rád, řídil, při nehodě ses zranila, výčitky by měl i kdyby tu nehodu nezavinil on… A pak přijde „nůž do zad“ v podobě toho, že ho kvůli tomu pošleš do háje… :think:

Omluvila bych se mu, ale víc bych asi nečekala… :nevim: Podle mě pokud bys ho fakt milovala, chováš se jinak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
15.11.14 02:52

Příspěvek upraven 15.11.14 v 06:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
15.11.14 03:02
@jannina1 píše:
Zakladatelka byla ale dost vazne zranena, tak je jasny, ze tam emoce jsou. Pokud by ji mel hodne rad, jak pises, urcite by se zajimal.jak to s ni vypada.To,ze ji ani nevyslechne je od nej docela sprosty.

Ale on se očividně zajímal, jak píše zakladatelka : „Puvodne jsme si psali a volali, kdyz jsem byla ve spitale, opakovala jsem mu, ze mu verim.Pak jsem se nechala zviklat tvrzenim policistu, odborniku, mam­kou.“ Pro jeho psychiku to muselo být velmi těžké. A jestli ji tehdy miloval, pak musel být zdrcený ještě víc.
Sama zakladatelka to vnímá jako svou chybu. Mě to celé přijde smutné a na niko bych vinu neházela, jen chápu, že se jí neozývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2144
15.11.14 07:42

Je to opravdu smutná situace z obou stran. Bohužel si myslím, že se to už nespraví. On tě opravdu nechce vidět, z jeho pohledu jsi mu nevěřila, ukřivdila a ublížila. Z tvého pohledu je pochopitelné, že jsi věřila expertům, přece jen jste spolu byli jen krátce na to, aby jsi za něj mohla strčit ruku do ohně a věřit mu navzdory posudkům. Je to smutné, co poradit :think: Snad jen opravdu ten čas, ale moc nadějí bych tomu nedávala, ale co já vím.. Každopádně držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22040
15.11.14 08:21

Je mi to moc líto - ačkoli čas je zázračný a člověk nikdy neví, co přinese, tak si bohužel myslím, že před Vás osud postavil jednu z těch kritických zkoušek, které vztah buď stmelí nebo položí. Tys tou zkouškou neprošla - svým chováním jsi rozmetala na prach všechno, co dělá vztah vztahem.

Víš, co bych já na místě Tvého přítele vnímala jako největší podraz? Ne to, že sis myslela, že nehodu zavinil… ale to, jak jsi se chovala, když sis toto myslela.

Myslíš, že člověk, který zaviní autonehodu, to udělá úmyslně? Že Ti chtěl ublížit? Že to udělal schválně, se zlým úmyslem? Každý člověk se v životě dopustí chyby - a každý v tu chvíli touží po podpoře blízké bytosti. Od Tebe ta podpora nepřišla - naopak, přišla rána pod pás.

Ve chvíli, kdy sis myslela, že nehodu zavinil on, obrátila ses k němu zády. Nepřišlo žádné „vím, že jsi nechtěl ublížit ani mně, ani nikomu dalšímu“… udělal jsi chybu, ale nezlobím se na Tebe, chci, abychom to společně zkusili spravit. Přišla zloba, zášť, vztek - dokonce hrozba právními kroky… sice od Tvých rodičů, ale Tys jim v tom nebránila.

Osobně, kdybych teď v jeho situaci byla, nemohla bych se k Tobě vrátit zpátky (tedy, vrátit je špatné slovo - spíš něco si začít), ani kdybys slibovala hory-doly. Protože jsem se přesvědčila, že ve chvíli, kdy Vás budu potřebovat, ve chvíli šíleného průšvihu, do něhož se třeba dostanu a z něhož nebudu vědět, jak ven - mne Ty a Tvoje rodina (tedy potažmo, ti, kteří by třeba jednou mohli být také mou rodinou) hodíte přes palubu. Necítila bych vůči Tobě nenávist - jen jistotu, že takovouto ženu vedle sebe nechci, protože to není partnerka do života, která při mně bude stát v dobrém i zlém.

Je mi to líto - na Tvém místě bych se pokusila to celé vzít jako životní lekci… a pustila sebe i jeho dál. Třeba se Vaše životní cesty ještě jednou někdy a někde potkají, třeba ne… čas ukáže, co chystá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85357
15.11.14 08:50
@Anonymní píše:
@tigy66 Neozve se, znam ho, citove jsem ho ranila.

Uz ho nech byt, evidentne s Tebou nechce mit nic vic spolecneho, pripadne mi to od Tebe uz jako pronasledovani. Stejne nevis, zda by ten vztah mel pozdeji smysl a vysel by. Prenes se pres to a pokracuj dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4734
15.11.14 08:58

Nečetla jsem všechny reakce…ALE…dřív jsem pracovala na v pojišťovně na likvidaci… přijde mi divné, že policajti tvrdí to a pak to… to je blbost. Hned po DN se volají policajti, kde jsou oni povinní provést dechovou zkoušku a popřípadě vzít i krev. A okamžitě to zapisují do protokolu + je pak relace na ČKP. A poté se rozhoduje kdo byl viníkem. Pokud přijela i záchranka (předpokládám, že ano) a zaznamenal se tvůj úraz tak ho máš hrazený. A je jedno jestli to jde z pojistky toho kluka nebo toho druhýho. To si pak pojišťovna vyřeší sama. Pakliže by ten přítel měl alkohol v krvi tak se to dává na postih a platí to všechno on. Ale tohle tě asi tak nezajímá…

Jak psaly holky, buď vytrvalá… nevzdávej to… Držím pěsti, ať máš štěstí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1309
15.11.14 11:18
@BohunkaP píše:
Je mi to moc líto - ačkoli čas je zázračný a člověk nikdy neví, co přinese, tak si bohužel myslím, že před Vás osud postavil jednu z těch kritických zkoušek, které vztah buď stmelí nebo položí. Tys tou zkouškou neprošla - svým chováním jsi rozmetala na prach všechno, co dělá vztah vztahem.

Víš, co bych já na místě Tvého přítele vnímala jako největší podraz? Ne to, že sis myslela, že nehodu zavinil… ale to, jak jsi se chovala, když sis toto myslela.

Myslíš, že člověk, který zaviní autonehodu, to udělá úmyslně? Že Ti chtěl ublížit? Že to udělal schválně, se zlým úmyslem? Každý člověk se v životě dopustí chyby - a každý v tu chvíli touží po podpoře blízké bytosti. Od Tebe ta podpora nepřišla - naopak, přišla rána pod pás.

Ve chvíli, kdy sis myslela, že nehodu zavinil on, obrátila ses k němu zády. Nepřišlo žádné „vím, že jsi nechtěl ublížit ani mně, ani nikomu dalšímu“… udělal jsi chybu, ale nezlobím se na Tebe, chci, abychom to společně zkusili spravit. Přišla zloba, zášť, vztek - dokonce hrozba právními kroky… sice od Tvých rodičů, ale Tys jim v tom nebránila.

Osobně, kdybych teď v jeho situaci byla, nemohla bych se k Tobě vrátit zpátky (tedy, vrátit je špatné slovo - spíš něco si začít), ani kdybys slibovala hory-doly. Protože jsem se přesvědčila, že ve chvíli, kdy Vás budu potřebovat, ve chvíli šíleného průšvihu, do něhož se třeba dostanu a z něhož nebudu vědět, jak ven - mne Ty a Tvoje rodina (tedy potažmo, ti, kteří by třeba jednou mohli být také mou rodinou) hodíte přes palubu. Necítila bych vůči Tobě nenávist - jen jistotu, že takovouto ženu vedle sebe nechci, protože to není partnerka do života, která při mně bude stát v dobrém i zlém.

Je mi to líto - na Tvém místě bych se pokusila to celé vzít jako životní lekci… a pustila sebe i jeho dál. Třeba se Vaše životní cesty ještě jednou někdy a někde potkají, třeba ne… čas ukáže, co chystá.

ONA PISE, ZE BYLA VE SPITALE A MELA TY INFORMACE ZKRESLENE A DOSTAVALA JE POSTUPNE. JA SE LECILA NA MALVAZINKACH, TAM BEZI CAS UPLNE JINAK, ODVIJI SE JEN PODLE REHABILITACI, VYSETRENI, INFORMACE ZVENKU TE MOC NEZAJIMAJI, PROTOZE SE HLAVNE SNAZIS ZBAVIT BOLESTI. MYSLIM, ZE ZASE ZAKLADATELKU ODSUZUJES PRILIS TVRDE (TO SE V TOM VYZIVAS, ANALYZOVAT CO UDELALA SPATNE?:-)VZDYT NEZNAS VSECHNY OKOLNOSTI, TO ODSOUZENI ZAKLADATELKY A JEJI RODINY MI PRIPADA PRILIS TVRDE.TY JSI SI JISTA, ZE BY SES ZACHOVALA SPRAVNE? CO JE TO V TOMHLE PRIPADE SPRAVNE? NEVIDIME DO TOHO, JAK TO PRESNE PROBIHALO). KDYBY SE MNOU NEKDO HAVAROVAL A VYPADALO TO (INFO, ZE TO NENI PRAVDA, SE DOSTALO ZAKLADATELCE SE ZPOZDENIM),ZE BYL NEZODPOVEDNY A NAVIC JAKO PROFESIONALNI RIDIC PIL NEBO TREBA NECO ZANEDBAL APOD.,TAK BYCH TO TOMU CHLAPOVI TAKY ZAZLIVALA, ZLOBA JE JEDNA Z FAZI PRIROZENE REAKCE. ME KDYZ ME BOLEL URAZ, SLY TAKY Z PUSY NADAVKY NA VSECHNY STRANY KOLEM :-)-ZLOBILA JSEM SE I NA CELY SVET, ZE ZROVNA MNE SE TOHLE STALO :-)TO MAS JAK PRI PORODU, NEKTERA JE U TOHO SPROSTA JAK DLAZDIC, PROSTE FUNGUJI EMOCE :-).A KDYBY SE TO STALO MOJI DCERI, TAK SE ZLOBIM TAKY. POSTUP MATKY, ZE UVAZOVALA O TOM, ZE BY MEL PRISPET NA LECBU, TAKY CHAPU, PROTOZE VIM, KOLIK JSEM DOPLACELA JA PO URAZE ZA LECBU NA SLUSNE KLINICE-TERMOPLASTICKE VLOZKY DO OBUVI 4×2 500, RAZOVA VLNA 30 000, LEPSI SADRY A BERLE, NADSTANDARDNI FYZIOTERAPIE MIMO LECEBNY PROGRAM ATD. A JESTLI HO MAMA NEMELA RADA A BLOKOVALA JI NEBO OVLIVNOVALA OD ZACATKU INFORMACE, ABY SE K DCERI NEKTERE NEDOSTALY, TAK TO JE TAKY MOZNE. MELI BYCHOM SE SNAZIT ZAKLADATELCE POMOCT, K CEMU JI ODSUZOVAT, JE VIDET, ZE SLA DO SEBE A TRAPI SE TIM.JA BYCH TOMU JESTE DALA SANCI. PARDON, TUKAM Z MB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová