Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebovala bych vědět, kdy mi byl doručen jeden dopis. Asi by se to mělo poznat podle razítka - dávám sem foto. Myslím, že to znamená 21.10.2014, ale 100% si jistá nejsem, trochu mě mate, že tam nejsou normální tečky a je tam -13.
Budu vděčná, když poradíte ![]()
@poppaea doručeno 21.10.2014… soudím, že je to den, kdy byla zásilka uložena na poště do sféry dispozice adresáta. (tzv. fikce doručení)
@Šarlota4 To určitě ne ![]()
@KačuliKačka @ne-silenamatka Díky moc ![]()
To razítko ale určitě neosvedcuje doručení, ale nějaký úkon udělaný poštou, např. podání zásilky, potvrzení uložení atd.
@poppaea píše:
Ahoj, potřebovala bych vědět, kdy mi byl doručen jeden dopis. Asi by se to mělo poznat podle razítka - dávám sem foto. Myslím, že to znamená 21.10.2014, ale 100% si jistá nejsem, trochu mě mate, že tam nejsou normální tečky a je tam -13.
Budu vděčná, když poradíte
Ano na razítku je datum 21.10.2014. Ta 13 znamená hodinu kdy se střídá směna.
@mag píše:
To razítko ale určitě neosvedcuje doručení, ale nějaký úkon udělaný poštou, např. podání zásilky, potvrzení uložení atd.
A kde bych podle tebe našla tedy datum doručení?
@poppaea datum je 21.10.2014 ta 13, to jsou hodiny. Na tom dopise máš nasáno nějaké číslo RR něco, tak mi to kdyžtak pošli do zprávy.
@poppaea píše:
A kde bych podle tebe našla tedy datum doručení?
dívala jsem se na doručenky a osvědčuje se razítkem i převzetí na poště, takže ano, může to být datum doručení, ale taky datum jakéhokoliv jiného úkonu.
@Šarlota4 Vidíš, tak jsem se nakonec spletla, bylo to podání.
@lucky.girl Už není třeba, mě vůbec nenapadlo, že to RR číslo můžu použít pro sledování, takže jsem se dozvěděla, že doručeno to bylo 22.10.
Díky mockrát všem za pomoc!
@poppaea ja jsem si myslela, ze je to denni razitko. Ja jsem pracovala pred lety na CP. Ale pamatuju si uplny prdlajs tak jsem si nebyla uplne jista