Nemám známé ani kamarády

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13141
17.11.14 21:43

@minoe u Hodonína

@PetraJ já se vrátila domů i s manželem po 6 letech a jaksi na mě nikdo nečekal.

@Emilie nemám ani jednu kamarádku, které bych mohla o půlnoci zavolat. Mám sestru… A manžela.

@minoe píše: :D sraz v Ostravě :pankac:

tam mám sestru. To není úplně neschůdné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2909
17.11.14 21:44

@Grey Sky znam, mam dve velice dobre kamaradky, mela jsem zname ze skoly, prace. Vsichni jsou v brne a bydlime cca 30 km a ne vsichni maji deti, takze cetnostposezeni na pive a pizze se prirozene snizila. Ve meste, kde bydlime jsme naplavenina a nikoho zde neznala. Do doby, nez jsem zustala s malou doma mi to ani nevadilo. Po porodu male jsem se nejakou dobu kocarkove mafii vyhbala, pak jsem zacala s malou chodit do mc a na pisek…tam jsem si poridila zname…s holkami se schazime s prdolami a obcas i bez…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 21:44
@Emilie píše:
Noooooooo… to je sice skoro 500 km… hele… ale to by šlooooooo… co kdybych si teda udělala jako výlet do FM ke kemarádce (podtrhuji kamarádce) a vzala s sebou onu kamarádku??? :think: :think: :think: :think:

:pankac: alespoň nás bude víc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
17.11.14 21:45

@omites - aspoň máš manžela, já nemám ani to. Nejhorší jsou víkendy, kdy děti odjedou k bejvalýmu a já trčím doma jak trubka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 21:46
@omites píše:tam mám sestru. To není úplně neschůdné :mrgreen:

:D svět je malý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.11.14 21:48
@PetraJ píše:
@omites - aspoň máš manžela, já nemám ani to. Nejhorší jsou víkendy, kdy děti odjedou k bejvalýmu a já trčím doma jak trubka.

netrč jak trubka. Jdi ven a něco sbal… tohle jsem dělala za mlada :jazyk:

@minoe píše: :D svět je malý

to mi povídej. Jsme schopná narazit na někoho známéno klidně v Praze na Vánočních trzích.
Vyjet tam s milencem, tak jsem odhalena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
17.11.14 21:50
@neschopná mamka píše:
Jsem na tom úplně stejně. Důležité je položit si otázku - vadí ti to? Mě asi ne. Navíc narážím na to, že čím jsem starší, tím míň se mi chce dělat kompromisy, a tolerovat chyby druhých.
Ale děsí mě, že nebudu patřit do žádného gangu matek, a malá nebude mít kamarády.

Mám to naprosto stejně. Mně to vadí tak jednou za čtvrt roku :) Za bezdětna jsem měla dost takových známých a kamarádek a zvali mě co chvíli na akce, ale já byla stejně lenoch a moc jsem nechodila, navíc mě to nebavilo.
Kvůli dítěti jsem byla jednou na takové akci matek s kočárky a bylo to pro mě dost náročné. Spoléhám na to, že si děti najdou kamarády sami :lol:

Příspěvek upraven 17.11.14 v 21:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 21:51
@omites píše:
to mi povídej. Jsme schopná narazit na někoho známéno klidně v Praze na Vánočních trzích.
Vyjet tam s milencem, tak jsem odhalena :mrgreen:

ještě mi řekni, že znám tvoji ségru a ona mne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@WERISKA jsem ráda, že to tak nemám jediná. Malá bude nejspíš jedináček, a mě to opravdu děsí, já jí ani nejsem schopná zajistit toho kamaráda na hraní.
Na cvičení a do MC chodíme dost často, ale hrajeme si spolu, s cizíma se mi do řeči moc dávat nechce, navíc většinou už to je spárované - jak v tanečních pro ošklivou holku. :zed:
naději vkládám do školky, snad jí tam někoho „přidělí“ pančelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518

@Emilie nemám ani jednu kamarádku, které bych mohla o půlnoci zavolat. Mám sestru… A manžela.

Můžeš jí zavolat? Nebo snad i o půlnoci?

Mě asi před rokem zvonil takhle k večíru mobil, na něm číslo mého bratra, což mě dost dostalo, tak povídám, „Jé čau brácha, co jéééééé?“ a tam se ozvalo Policie České republiky, že. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.11.14 21:55

Mám to samé, ale bydlím zpátky u rodičů, kamarádky z dětství jsou buď pryč, nebo mají jiné zájmy, nebo nemají děti. Mam tu tak dvě se kterýma si řeknu pár slov, dáme kafe, ale to je všechno:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
17.11.14 21:56
@PetraJ píše:

tak budu jak tydýt, toto když nastne jendou za půl roku, jako například včera večer, kdy děti byly u babičky a manžel… v severomoravském kraji… poblíž FM… tak jsem si večer náležitě užila. Ale je fakt, že jen večer, neb sobotu i neděli sjme strávila na dámské jízdě, kde jsme si zapí*aly a šili s náma všichni čerti. Se omlouvám, to se tak v tý naší šicí dílně říká… :nevim: :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:… ale vážně, tady jsem potkala a poznala zase další sortu lidiček… jako jeden týden na letní soustředění s těmahle „holkama“ (jsem nejmladší) u šicích strojů, jako božská dovolená :pankac: Ne, chtěla jsem říct, najít si koníček, najít si podobně postižené lidi… a jeden tak nějak nestíhá :nevim: :mrgreen:, páč by na to potřeboval mnohem víc času )a peněz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
17.11.14 22:02
@Emilie píše:
Můžeš jí zavolat? Nebo snad i o půlnoci?

Své sestře můžu zavolat kdykoliv. Když synovi diagnostikovali težkou epikepsii, volala jsem manželovi, jela za mamkou a volala sestře. Až posléze jsem komunikovala se známýma.

U nás rodina funguje.

Kdysi se zas stalo, že mě ségra volala v jednu v noci, že se něco děje… a budeš se divit, já jí to vzala. :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4000
17.11.14 22:04
@omites píše:
Kdysi se zas stalo, že mě ségra volala v jednu v noci, že se něco děje… a budeš se divit, já jí to vzala. :jazyk: :jazyk:

Jej, co se stalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.11.14 22:06

@omites taky to mám se sestrou podobně. Jen vím, že noční telefony jsou fakt na ránu - naposledy volala ve tři v noci, jak se jmenuje ten chlap z filmu vesničko má, co přiletí práškovat…vzala jsem jí to, a příště vemu taky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová