Balkon a kocar

474
13.2.07 17:09

Balkon a kocar

Ahoj holky,
jedina moje „zachrana“ byla, ze jsem mohla malou (6 mesicu) davat od mala na balkon do kocarku a ona mi tam spinkala i tri ctyri hodiny odpoledne nebo dopoledne a ja se mohla venovat druhe dceri a nebo odpocivat (pokud to slo). Jenze vcera jako kdyz utne proutkem a Klara vubec nechce v kocaru byt :( place a place :(

Je mozny, ze by se ji proste v kocaru prestalo libit :?: Kdyz jdeme ven, je vse v poradku, ale to jezdi uz ve sportaku.

Diky za odpovedi :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1234
13.2.07 18:14

Ahoj,
našemu Matýskovi se v korbě přestalo líbit už v pěti měsících, taky v ní řval, i když jsem jezdila. Už byl prostě zvědavý na svět kolem. Když se dost nakoukal, pak teprve usnul.
Moc ráda bych to u druhého mimča řešila balkónem, ale netuším, jestli bude balkónové nebo ne. Některé děti na balkóně nespí nikdy.
 M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
13.2.07 21:22

ahoj

možný to je , ten náš první byl taky protestant… někdy kolem 4-5 měsíců mu začlo vadit že kočárek nejede a nedrncá… takže když jsem chtěla aby v létě spal přes poledne v klídu a chládku, tak jsem ho dala na terasu a celou dobu musela drncat..... no nic moc

ale zkoušej to dál, třeba to je chvilkový rozmar:o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
14.2.07 10:28

Ahojky,

nevím, jaký máš přístup na balkon, ale u nás zabírá vyrazit na procházku a po usnutí zajet s kočárkem na balkon. Dokonce někdy usne ještě doma v předsíni, než stačíme vyrazit, tak to zajedu rovnou na balkon - ale prostě nesmíme ho uložit na balkoně, to je řev …

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky