Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
jedina moje „zachrana“ byla, ze jsem mohla malou (6 mesicu) davat od mala na balkon do kocarku a ona mi tam spinkala i tri ctyri hodiny odpoledne nebo dopoledne a ja se mohla venovat druhe dceri a nebo odpocivat (pokud to slo). Jenze vcera jako kdyz utne proutkem a Klara vubec nechce v kocaru byt
place a place ![]()
Je mozny, ze by se ji proste v kocaru prestalo libit
Kdyz jdeme ven, je vse v poradku, ale to jezdi uz ve sportaku.
Diky za odpovedi ![]()
Simona
Ahoj,
našemu Matýskovi se v korbě přestalo líbit už v pěti měsících, taky v ní řval, i když jsem jezdila. Už byl prostě zvědavý na svět kolem. Když se dost nakoukal, pak teprve usnul.
Moc ráda bych to u druhého mimča řešila balkónem, ale netuším, jestli bude balkónové nebo ne. Některé děti na balkóně nespí nikdy.
M.
ahoj
možný to je , ten náš první byl taky protestant… někdy kolem 4-5 měsíců mu začlo vadit že kočárek nejede a nedrncá… takže když jsem chtěla aby v létě spal přes poledne v klídu a chládku, tak jsem ho dala na terasu a celou dobu musela drncat..... no nic moc
ale zkoušej to dál, třeba to je chvilkový rozmar:o)
Ahojky,
nevím, jaký máš přístup na balkon, ale u nás zabírá vyrazit na procházku a po usnutí zajet s kočárkem na balkon. Dokonce někdy usne ještě doma v předsíni, než stačíme vyrazit, tak to zajedu rovnou na balkon - ale prostě nesmíme ho uložit na balkoně, to je řev …
Jana