Balonek na předkožce

18
9.11.21 18:09

balonek na předkožce

Ahoj maminky, prosím vás o radu, třeba jste to u syna měli také.
Syn 8 let dnes přišel ze školy s tím, že se mu při čůrání dělá nahoře na předkožce takový balónek, ale jak přestane čůrat, že to zmizí.
Nevíte prosím co to znamená? Nerada bych s ním hned letěla k dětské, kdyby to měla byt nějaká banalita.
Budu moc ráda, za každou vaši zkušenost a radu ohledně. Nikdy jsem to u něho ani když byl malý neviděla a říkal mi dnes, že se mu to stalo už minulý týden a od té doby při každém močení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4545
9.11.21 18:19

@Kikiva to se dělalo synovi když byl malej, v době, kdy mu ještě nesla plně pretahnout predkozka. Nemá s tím problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80347
9.11.21 18:31
@Kikiva píše:
Ahoj maminky, prosím vás o radu, třeba jste to u syna měli také.
Syn 8 let dnes přišel ze školy s tím, že se mu při čůrání dělá nahoře na předkožce takový balónek, ale jak přestane čůrat, že to zmizí.
Nevíte prosím co to znamená? Nerada bych s ním hned letěla k dětské, kdyby to měla byt nějaká banalita.
Budu moc ráda, za každou vaši zkušenost a radu ohledně. Nikdy jsem to u něho ani když byl malý neviděla a říkal mi dnes, že se mu to stalo už minulý týden a od té doby při každém močení.

zajímavé, že všechny tvoje diskuse jsou o předkožce a podobných věcech - takže buď s tím má syn dlouhodobý problém anebo jsi pindíkový troll

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
9.11.21 18:47

Hmmmmm…všechny diskuse piňďa, předkožka, čůrání…zajímavé 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35432
9.11.21 19:02

Koukám na tvoje dalších diskuze, tady je jediná rada. Pošli kluky s tatínkem na urologii :pankac:
@admin :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
9.11.21 19:06

Jde vidět, že umíte bezva poradit, díky za ochotu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13890
9.11.21 19:21
@Kikiva píše:
Jde vidět, že umíte bezva poradit, díky za ochotu

Je zvláštní, když nováček zakládá diskuze pouze o pindících. Nicméně si zkus vyhledat „balónkování“ - děje se to při nedostatečně odlepené předkožce. Je to normální, nic urgentního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí