Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj maminky, prosím vás o radu, třeba jste to u syna měli také.
Syn 8 let dnes přišel ze školy s tím, že se mu při čůrání dělá nahoře na předkožce takový balónek, ale jak přestane čůrat, že to zmizí.
Nevíte prosím co to znamená? Nerada bych s ním hned letěla k dětské, kdyby to měla byt nějaká banalita.
Budu moc ráda, za každou vaši zkušenost a radu ohledně. Nikdy jsem to u něho ani když byl malý neviděla a říkal mi dnes, že se mu to stalo už minulý týden a od té doby při každém močení.
@Kikiva to se dělalo synovi když byl malej, v době, kdy mu ještě nesla plně pretahnout predkozka. Nemá s tím problém?
@Kikiva píše:
Ahoj maminky, prosím vás o radu, třeba jste to u syna měli také.
Syn 8 let dnes přišel ze školy s tím, že se mu při čůrání dělá nahoře na předkožce takový balónek, ale jak přestane čůrat, že to zmizí.
Nevíte prosím co to znamená? Nerada bych s ním hned letěla k dětské, kdyby to měla byt nějaká banalita.
Budu moc ráda, za každou vaši zkušenost a radu ohledně. Nikdy jsem to u něho ani když byl malý neviděla a říkal mi dnes, že se mu to stalo už minulý týden a od té doby při každém močení.
zajímavé, že všechny tvoje diskuse jsou o předkožce a podobných věcech - takže buď s tím má syn dlouhodobý problém anebo jsi pindíkový troll
Koukám na tvoje dalších diskuze, tady je jediná rada. Pošli kluky s tatínkem na urologii ![]()
@admin ![]()
@Kikiva píše:
Jde vidět, že umíte bezva poradit, díky za ochotu
Je zvláštní, když nováček zakládá diskuze pouze o pindících. Nicméně si zkus vyhledat „balónkování“ - děje se to při nedostatečně odlepené předkožce. Je to normální, nic urgentního.