Balonix med

8
28.6.18 15:20

Balonix med

Ahoj všem, mam dotaz. Malou trápí bříško, dávám Balonix med v kombinaci s BioGaia, řekla bych, že je to mnohem lepší, i když někdy se kroutí i tak. Píšou, že se má dávat před každým kojením, opravdu to nemůže uškodit, i když přes den kojím každé 2 hodiny a dávám před každým kojením? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1155
28.6.18 16:34

Podle mě to ničemu nevadí. Stejně jako Sab, Espumisan, BabyCalm se dávají před každým kojením ;) a zrovna Balonix se prezentuje že je na přírodní bázi tak by to vadit nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
28.6.18 20:24

@Celeste97 Babycalm je prirodni a je fajn, obcas dam (ale mala nema problem vetsinou) ;) Balonix moc prirodni neni…mam doma (dostala jsem v kufriku v porodnici), ve slozeni je i cukr :? Dala jsem asi 3× a kdyz jsem si olizla kapicku z prstu, tak sladky je to dost teda…ale zda to nejak vadi nebo ne, nemelo by… :nevim: zkus se optat dr, co na to rika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.18 09:31

Dobrý den, Vzhledem k některým nepřesnostem mi to nedá, abychom některá tvrzení neopravili.
Balonix med není přírodní produkt, cukr neobsahuje! Nicméně patří mezi nejúčinnější a nejšetrnější přípravky na kojeneckou koliku v ČR. Účinná látka se nevstřebává a nemá vliv na metabolické procesy. Pouze působí na bublinky plynu vznikající v průběhu trávení tak, aby si s nimi bříško Vašeho miminka lépe poradilo. S tím souvisí 2 zprávy- 1- Balonixem se prakticky nelze předávkovat a můžete ho opravdu použít před každým krmením, 2- Působí pouze a jen a to jídlo, před kterým se podává.
Použité přídavné látky mohou mít významný vliv na účinnost i snášenlivost přípravku. Balonix med NEOBSAHUJE: cukry, alkohol, parabeny, barviva. Pokud bychom se podívali na ostatní produkty, obsahují také: cyklamáty, cukerný alkohol, metylparaben, propylparaben. Pokud se Vám podaří složení vyhledat, což je u některých přípravků dost složité, můžete se na použité přídavné látky podívat na ferpotravina cz. Recenze a zkušenosti najdete na facebooku balonixcz/sk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
14.10.24 10:04

Balonix med pauza

Ahoj nemohu to nikde najít. Jak dlouho má být pauza s Balonix medem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová