Baltské moře v Polsku - ceny

1011
18.7.13 14:43

Baltské moře v Polsku

Zdravím holky :mavam:,
prosím, byl někdo z Vás na dovolené či pobýval u Baltského moře na severu Polska?
/Leba, Sopoty, Gdaňsk…a jiné/.
Zajímaly by mě základní informace o cestě, cenách, tip na pobřežní hotel či jiné ubytování.

Děkuji za případné odpovědi a čas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.7.13 14:48

@daniela4 Hlásím Lebu a bylo to naprosto super :mrgreen: moře 16 st, byli jsme jediní, kdo se koupal, všichni na nás koukali jako na šílence :lol: Jinak ale ceny stovnatelné jako ve vnitrozemí, žádné drasťárny. Jinak my bydleli u známého, hotel bohužel neporadím :think: Ale v Leborku (tam jsme měli základnu) těch hotelů bylo strašně moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.7.13 14:58

@martina.se
děkuji moc za odpověď a postřehy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
18.7.13 15:02

Marti, v kterém období jste tam byli?
Foukalo moc od moře?
Lemují pobřeží nějaké cestičky pro procházky nebo se musí po písku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.7.13 15:02

@daniela4 je tam krásně, navíc v Lebě je jezero, dá se tam povozit ve velké lodi a spousta dalších atrakcí. a na dunách je fakt krásně :palec: jen my fakt chytli zimu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.7.13 15:13

Byli jsme tam před třemi roky… bydleli jsme v soukromí v Czolpinu, je to mezi Lebou a Ustkou… bylo tam nádherně, byli jsme na přelomu července a srpna, chytili jsme krásně teplo, 29 stupňů a voda 22, což bylo na zdejší poměry dost… krásné bílé písky, barevné kamínky… procestovali jsme tam celé pobřeží, zdolali všechny majáky v okolí, projeli se lodí po moři… určitě se jeďte podívat na pohyblivé duny, to je krásný výlet, tam vláčkem, projděte se po dunách, podívejte se do muzea raket, a zpět po pobřeží do Leby…
 http://www.tomasek.cz/…7/index.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
18.7.13 15:14

My jsme byli před pár lety v létě v Sopotu :) Tam teda ubytování bylo trochu dražší, ale jinak ceny relativně v pohodě…jak co, něco dražší než tady něco zas levnější :) A moře jsme teda měli taky studenější. Moc lidí se tam nekoupalo to je fakt :-D A nám tam docela teda i foukalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.7.13 15:16

Akorát cesta tam byla docela náročná… nevím, odkud pojedete, ale z Čech to berou přes Německo po dálnici… my jsme jeli z Moravy, takže vzhůru na sever, dost náročný na čas byl průjezd Wroclaví a Poznaní… to byla zkouška trpělivosti, navíc v té době v Poznani dělali snad v celém městě nové cesty, takže byly samé uzávěrky a semafory a jezdilo se jedním pruhem… to už nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.7.13 15:16

@daniela4 jinak byli jsme posledních 14 dní v srpnu, jeden den foukalo, ale nic hrozného - já měla spíš jen strach o foťák, ať se mi nepoškrábe čočka. A courali jsme po dunách, před dunama byly upravené cesty, stezky po lese a k jezeru, ale u dun to končí, protože se pořád posouvají, tam by to nemělo smysl. Ale nebude problém asi ani s kočárkem, protože na pláži jsme potkali lidi i s kočárkama :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.7.13 15:17

@martina.se v dunách jsme kočárek nechali dole, tam to fakt nešlo… a na pláži to je těžký offroad… i když jsou velká kolečka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.7.13 15:18

@Regina Hero super odkaz :palec: jsou tam krásně vidět ty duny. musím říct, že to byl super zážitek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.7.13 15:20

@Regina Hero tak to já netuším, nemám praxi, ale fakt jsem na pláži za dunama potkala lidi, co měli kočárek.. sama bych to nedala, ťapali jsme přes 300 m dunu, měla jsem co dělat, abych tam sama vyšplhala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.7.13 15:20

@martina.se jo, bylo to tam úžasné… hned bych jela zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
18.7.13 15:21

@Regina Hero souhlas…super místo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.7.13 15:25

@martina.se jo, když se jelo po kraji pláže, jak byl písek mokrý, tam se to jakž takž dalo… ale zase ta slaná voda do koleček asi nebyla ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí