Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A co jako se zeptat o čem je řeč?? Tady toho asi moc nevykoumáš víš ![]()
Ja vim, priste se na to zeptam.Dnes tam byla na zaskok jina mudr, takova mlada holka, ve stredu tam ma byt muj doktor. Jeste jsem zapomnela dodat, ze jsem driv trpela na srusty a lecila jsem se s endometriozou. Sakra ale kdybych tam zas neco mela tak to gyndar resi ne? a v caru taky.Jsem blba ze jsem se neptala hned.Ve stredu se zeptam
Přijde mi, že doktorka mluvila o nějakých malých neškodných cystách - ty se na ultrazvuku objevují černě. A myslím, že při stimulaci je riziko vzniku cyst - tak proto se tě asi dr. ptal. Neplašila bych se. ![]()
Taky mě to přijde jako řeč o cystách. Ty bývají naplněné tekutinou a sami prasknou a vstřebají se. Ale těžko říct, měla jsi se zeptat. Ale teď se tím nenervuj, věř doktorům, že by to řešili a poptej se na příští prohlídce.
Ahoj.Dnes jsem byla v Caru na konzultaci a ultrazvuku.Vse v pohode a pak mi doktorka u stolu ukazala na snimku z ultrazvuku neco a rekla: nekdy se tam mohou objevit takove utvary ktere jsou naplnene tekutinou, ale v deloze to neni. Takze u vas je to v poradku.No a pak jsme uz sli pro leky.Ale porad ted nad tim premyslim.Ona mi na tom snimku ukazovala nejake cerne tecky.To jako ze tam neco mam, ale jinak je to v klidu? nedavno jsem byla u svyho gyndare a dnes jsem si vzpomela, ze mi tez delal ultrazvuk a kouka a ptal se jestli tp predesle ivf bylo se stimulaci vajecniku nebo bez? rekla jsem se stimulaci a on neco zamumlal a pak rekl: no sak to oni si asi hlidaji. A dnes mi ta doktorka rekla zas toto. Holky, ja nevim co si myslet. Citim se normalne, nic me neboli, ale vrta mi to hlavou.Ode dneska si picham hormony. Nechali byste to byt nebo byste neco rekli pri dalsi navsteve, ja jsem momentalne trochu vyplasena, diky.