Banánová bábovka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4989
17.8.11 17:46

bananova babovka

ahoj,
delate nektera bananovou babovku? zajimalo by me, jak chutna.
 diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
926
17.8.11 17:58

Dělám a mám několik mnoho receptů, takže záleží, jakou vyberu … některé jen s banánem, též se dá přidat čokoláda bílá či tmavá, ořechy, mák apod.
Všechny jsou moc dobré, vláčné, a chutnají krásně po banánech.
Recepty nemám v počítači, takže je sem zrovna teď dát nemohu … v případě zájmu bych mohla najít a přepsat, ale neslibuji, že to bude ještě dnes

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.8.11 18:43

já dělám tenhle banánový chlebíček, všichni ho milují :-D
 http://www.albert.cz/…lebicek.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.8.11 19:09

ahoj, já naposledy dělala tuhle jednoduchá, dobrá, vláčná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.8.11 19:16

Ahoj. Já dělám, pokaždé je jiná, páč ji dělám tak trochu od oka. Je dobrá, jen se musí dát pozor, aby se moc nepřesladila. Dělám stejnou jako tvarohovou, akorát místo tvarohu dám banán (nebo někdy obojí, jednou jsem dala i rozsekané „čokoládové“ figurky) a třeba místo obyč mouky celozrnnou (nebo nahradím jen zčásti).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.8.11 19:28

holky diky, tak ja nejakou vyzkousim.

Evikk pridej jeste nejaky tvuj recept, prosim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
17.8.11 20:29

:jazyk: To se mi sbiraji chute :-) Chtela bych nejakou vyzkouset, ale bohuzel nemuzu nijak nahradit polohrubou mouku, myslite, ze by to moc vadilo ? ( v receptu na chlebicek je zas javorovy sirup, to se mi zda ze tu taky neni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
17.8.11 21:11
Etcetera78 píše:

Já se lehce vtírnu 8-) a zeptám se, kde berete ten vanilkový extrakt? Naposled jsem dělala dort, kde taky byl psaný… ale koupila jsem nakonec vanilkový lusk.. no ale že by tam byl cítit :think: Je to něco jako ten ananasový, v takové lahvičce, tekutý? Popř. kde se dá sehnat.. díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.8.11 21:14
AdelQa píše:
Etcetera78 píše:
Já se lehce vtírnu 8-) a zeptám se, kde berete ten vanilkový extrakt? Naposled jsem dělala dort, kde taky byl psaný… ale koupila jsem nakonec vanilkový lusk.. no ale že by tam byl cítit :think: Je to něco jako ten ananasový, v takové lahvičce, tekutý? Popř. kde se dá sehnat.. díky moc :kytka:

já tám mrsknu vanilinový cukr, extrakt nevedu a lusku je mi do toho líto 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
17.8.11 21:15
Etcetera78 píše:
AdelQa píše:
Etcetera78 píše:
Já se lehce vtírnu 8-) a zeptám se, kde berete ten vanilkový extrakt? Naposled jsem dělala dort, kde taky byl psaný… ale koupila jsem nakonec vanilkový lusk.. no ale že by tam byl cítit :think: Je to něco jako ten ananasový, v takové lahvičce, tekutý? Popř. kde se dá sehnat.. díky moc :kytka:
já tám mrsknu vanilinový cukr, extrakt nevedu a lusku je mi do toho líto 8-)

:mrgreen: aha.. taky možnost :D
Mno, i přesto by mě zajímalo, co se tím myslí… tak kdyby někdo věděl… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
17.8.11 22:26

holky a ty banany by mely byt vic zrale, ze?

Sandro ja v Anglii polohrubou mouku taky nesezenu ( obcas kdyz se dostanem do polskeho obchodu) vozim si z CR hrubou a micham pul na pul s hladkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
17.8.11 23:46
lucie.t píše:
holky a ty banany by mely byt vic zrale, ze?

Podle mně nemusí být (alespoň já to nikdy neřešila), tak i tak se rozmačkají :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3017
18.8.11 00:30
lucie.t píše:Sandro ja v Anglii polohrubou mouku taky nesezenu ( obcas kdyz se dostanem do polskeho obchodu) vozim si z CR hrubou a micham pul na pul s hladkou

dekuju za tip, to samozrejme moju vynalezavou babicku uz taky napadlo, nebo „Kup si tam krupicu“, ale kdyz to se tu nevede :-) A z CR vozim jine zbozi, muj miluje salamy, pak polomacenky a tak, pohanku, takze na mouku uz neni vahovy limit 8-) . Me by spis zajimalo, jestli by tam vadila hladka mouka, popripade kdyby sem nejaka hodna duse dala recept s hl. moukou byla bych moc rada :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
18.8.11 09:14
SandraS píše:
lucie.t píše:Sandro ja v Anglii polohrubou mouku taky nesezenu ( obcas kdyz se dostanem do polskeho obchodu) vozim si z CR hrubou a micham pul na pul s hladkou
dekuju za tip, to samozrejme moju vynalezavou babicku uz taky napadlo, nebo „Kup si tam krupicu“, ale kdyz to se tu nevede :-) A z CR vozim jine zbozi, muj miluje salamy, pak polomacenky a tak, pohanku, takze na mouku uz neni vahovy limit 8-) . Me by spis zajimalo, jestli by tam vadila hladka mouka, popripade kdyby sem nejaka hodna duse dala recept s hl. moukou byla bych moc rada :kytka:

a maji tu „krupicu“ ja si nevsimla.
ja jednou pekla buchtu jen z hladky a bylo to divny, ale to nebylo jen tou moukou, nejak se mi to cele nepovedlo :-(
no ale musi to jit, vzdyt tu taky pecou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8petule8
18.8.11 09:22

Ahoj,
já dělám klasický americký banana cake a je úúúúžasný :jazyk:

jen se musí dát bacha na kypřící prášek, když ho dáš trochu víc tak banány zhořknou :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii