Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dobrý den, dnes jsem dělala knedlo-vepřo-zelo a zbylo mi hodně zelí udělané na sladko. Nemáte někdo inspiraci jak ho upotřebit? Díky za nápady.
certicexyz píše:
Dobrý den, dnes jsem dělala knedlo-vepřo-zelo a zbylo mi hodně zelí udělané na sladko. Nemáte někdo inspiraci jak ho upotřebit? Díky za nápady.
Přivez mi ho, mňam
.
Koupit balíček listového těsta a upéct taštičky plněné zelím. Do zelí můžeš pokrájet kousek nějaké čabajky.
Hod kure do trouby, pridej na kolecka cibulku a zapec se zelim- je to mnamka!
Nebo ty halušky ![]()
Kup kus anglické a hotový br knedl. Angliskou trochu opeč, hoď na to to zelí a nakrájené na kostičky knedlíky. Mňam
takových mňamek…no co já s tím udělám teď nevím…rodina by snědla snad všechno
Napadly mě taky špecle s uzeným promíchat.....ale jeden lepší recept než druhý ![]()
já vždycky přidělala bramborový knedlík, zelí dala do pekáče, do něj „zapíchala“ na plátky nakrájené knedlíky a zapekla…a strašně nám to chutnalo…
a nebo to naládovat do štrůdlu „na slano“ se sýrem a nějakým salámem, posypat bazalkou
jinak mě nic nenapadá… ![]()
Příspěvek upraven 17.08.11 v 13:59
Ahoj, mě napadly těstoviny se zelím, nebo ho dej prostě a jednoduše zmrazit a budeš ho mít na potom.
Kdo ma tohle cist, kdyz se snazi nezrat
![]()
Me napadly bramboraky se zelim a uzenym, mnam
Ale to kure se zelim, cibulkou a kminem delam taky, je to jako pecena kacena
![]()
taky dělám „zelňáky“ listové těsto na kostičky, do tho trošku slaniny, zabalit, potřít vajíčkem a posypat vegetou a upéct a můžem se užrat všichni ![]()
parada. od vcera premyslim, co se zelim, ja delala zelnacku a pul pytliku mi zbylo ![]()
to kure na zeli hmmm ![]()