Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Holky potřeebovala bych poradit-chci dnes udělat kalsický kakaový závin z kynutého těsta…Jenže pokaždé mi na boku prasne a vetšina z něj vyteče
máte nějakou radu, fígl,aby náplň zůstala tam kde má? Děkuju ![]()
Saroya píše:
radu nemám, ale strašně bych si dala kakaový závin
rada bych dala radu,ale taky bych rada,stava se mi to taktez,ale na emimicu je spousta zdatnych pekarek,cukrarek a jiste nejaka poradi ![]()
RadanaH píše:
rada bych dala radu,ale taky bych rada,stava se mi to taktez,ale na emimicu je spousta zdatnych pekarek,cukrarek a jiste nejaka poradi
no snad se jeste dneska toho zavinu dockam ![]()
Taky bych si dala ale ja ho jste nikdy nepekla,asi ho udelam vecer
alchien píše:
Holky potřeebovala bych poradit-chci dnes udělat kalsický kakaový závin z kynutého těsta…Jenže pokaždé mi na boku prasne a vetšina z něj vytečemáte nějakou radu, fígl,aby náplň zůstala tam kde má? Děkuju
Mě pomáhá udělat takovou velkou kapsu z alobalu(propíchaného) ![]()
estrea píše:alchien píše:Mě pomáhá udělat takovou velkou kapsu z alobalu(propíchaného)
Holky potřeebovala bych poradit-chci dnes udělat kalsický kakaový závin z kynutého těsta…Jenže pokaždé mi na boku prasne a vetšina z něj vytečemáte nějakou radu, fígl,aby náplň zůstala tam kde má? Děkuju
asi jsem blba,ale nejak nechapu co s tou kapsou…dat po nebo na zavin?
![]()
Ahoj já na okraji než ho zavinu nedávám náplň a pak rohy ohnu dovnitř směrem dolu, nemačkám ho a u prostřet propíchnu 3×. Zatím nevytekl ani nepraskl
. Také záleží jakou máš náplň jestli není moc řídká ![]()
katyca píše:
Ahoj já na okraji než ho zavinu nedávám náplň a pak rohy ohnu dovnitř směrem dolu, nemačkám ho a u prostřet propíchnu 3×. Zatím nevytekl ani nepraskl. Také záleží jakou máš náplň jestli není moc řídká
děkuju
vyzkousim ![]()
alchien píše:estrea píše:asi jsem blba,ale nejak nechapu co s tou kapsou…dat po nebo na zavin?alchien píše:Mě pomáhá udělat takovou velkou kapsu z alobalu(propíchaného)
![]()
na plech dám velký kus alobalu a na něj položím ten závin, konce toho závinu ohnu pod něj a taky několikrát propíchnu, pak vemu ty okraje alobalu, nahoře a po stranách ohnu tak aby vevnitř zbylo ještě dost místa na pečení. Pak ještě ten alobal párkrát propíchnu špejlí aby měly kam unikat páry.
Nemáš zač ![]()
hlavně ho nezapomeň propíchnout
já to dělám u všech kynutých moučníků ![]()
A přeji ať se povede a chutná ![]()