Křehké těsto na koláč

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
10.8.11 10:13

Křehké těsto na koláč

Koupila jsem omylem křehké těsto na koláč (rozválené na pečícím papíru) namísto těsta listového. Chtěla jsem udělat takové ti mini roličky s párkem :(. Nemáte někdo tip na něco dobrého z toho těsta na koláč? Nejlépe něco slaného. Udělala bych třeba i sladký dort, ale určitě nechci nic s želatinou. Moc díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
58833
10.8.11 10:20

ovoce - rybíz, borůvky, posypat drobenkou a upéct  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.8.11 10:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
10.8.11 10:43

no podle me muzes udelat i ty rohlicky co jsi chtela ne?? to se taky muze udelat z kynutyho..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.8.11 11:07

Linecký mřížkový, těsto na plech, potřít dobrou marmeládou a naskládat mřížku z těsta.
Pokud to chceš slané tak použij koláčovou formu (kulatou), dej tam těsto, okraje přehrni a nalij tam nějakou náplň (cibulku se slaninou, špenát se sýrem a smetanou nebo třeba cukety s česnekem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
10.8.11 11:31

Když píšeš slaného, udělej normálně pizzu - dolů třeba protlak, naházet co dům dal, upéct :-) Jinak já dělám slaninovo - cibulové koláče, hooodně cibule osmahnu, dám na těsto, podle chuti slaninu a upéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.8.11 19:57
xangel87 píše:
Když píšeš slaného, udělej normálně pizzu - dolů třeba protlak, naházet co dům dal, upéct :-) Jinak já dělám slaninovo - cibulové koláče, hooodně cibule osmahnu, dám na těsto, podle chuti slaninu a upéct.

Tak nakonec vyhrál tento recept - na těsto jsem dala protlak, navrch slaninu, cibuli a sýr. Jen se po tom zaprášilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
11.8.11 21:55
romcoch píše:
xangel87 píše:
Když píšeš slaného, udělej normálně pizzu - dolů třeba protlak, naházet co dům dal, upéct :-) Jinak já dělám slaninovo - cibulové koláče, hooodně cibule osmahnu, dám na těsto, podle chuti slaninu a upéct.

To se nedivím, u nás by to bylo taky tak :lol: Akorát by se pak manžel otočil a zeptal se, co bude k jídlu. :lol:

Tak nakonec vyhrál tento recept - na těsto jsem dala protlak, navrch slaninu, cibuli a sýr. Jen se po tom zaprášilo :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
12.8.11 21:41
xangel87 píše:
romcoch píše:
xangel87 píše:

To se nedivím, u nás by to bylo taky tak :lol: Akorát by se pak manžel otočil a zeptal se, co bude k jídlu. :lol:

Tak nakonec vyhrál tento recept - na těsto jsem dala protlak, navrch slaninu, cibuli a sýr. Jen se po tom zaprášilo :lol:

To je docela vtipný, protože u nás taky :lol: Musela jsem ho docpat párkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
2.9.18 16:06

Holky, nemam hladkou mouku, stane se neco kdyz udelam krehke testo z polohrube?
Nebo radsi upect jinou buchtu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport