Tchibo tlakový hrnec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3384
17.8.11 12:33

tchibo tlakový hrnec

Ahojík nemáte někdo tlakový hrnec od tchiba?? Mají ho v nabídce a dost se mě líbí :-)

Díky Petra

http://www.tchibo.cz/…0003110.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
17.8.11 13:31

Ahoj já bych se toho nebála.Máme od nich pár vyrobků a vždy moc spokojeni :mrgreen: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
17.8.11 13:49

To já mám též pár výrobků od nich :-) a jsem maximálně spokojená :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Betty03
17.8.11 14:16

Hrnec nemám, ale přidávám se jako spokojený zákazník Tchiba. :-D Mám leccos, vč. elektroniky a funguje to perfektně. :palec:

• Citovat
  • Upravit
4181
17.8.11 14:26

Ja taky rada veci z Tchiba, ale papinak bych si tam asi neporidila. Za temer 2tis si myslim, ze poridis i v Tescome apod., proste ve specializovanem obchode na nadobi.
A jestli muzu jen muj skromny nazor - ja radsi hrnce, ktere maji sirsi dno, a jsou spis nizsi, kam naskladam treba platky masa vedle sebe. Papinak je asi vzdycky vyssi, ale tento je na me spis maly co do prumeru dna a vysoky, takova „roura“, to ja nerada.
Ale zas je dobry, ze nema tu rukojet trcici do strany, jako vetsina ostatnich papinaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.8.11 14:58
nakukovatelka píše:
Ale zas je dobry, ze nema tu rukojet trcici do strany, jako vetsina ostatnich papinaku.

Otázka, jestli je to plus nebo ne. Mamka i babička měly papiňák právě bez té „trčící“ rukojeti (ne od Tchiba, takže tím nechci jejich hrnec kritizovat) a hrozně na něj nadávaly. Mamce se brzy rozbil a už takový nechtěla. Mně by taky zajímaly zkušenosti s tímto hrncem, páč se poohlížím po novém. Jak je tenhle velký?

Taky mám od Tchiba pár věcí a většinou spokojenost (hlavně oblečení), ale třeba krokoměr mi od nich přijde nanic :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
17.8.11 16:57

mě se na tom hrnci líbí i to ze se pak dá i použít jako klasický hrnec :-) má vlastně dvě poklice :-) Ale fakt nevím podle čeho tlakový hrnec vybírat jelikož jsem ho nikdy neměla. :-(

Tak proto budu ráda za každej"typ" „názor“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.8.11 17:47

Nevim, jak na netu, ale v tistenem casopise Marianne Bydleni je zrovna takovy prehled papinaku, co ktery umi, ceny … ale jsou to az na Tescomu samy dost drahy hrnce, si myslim.
Ted v srpnovem cisle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
17.8.11 17:47
hkac píše:
nakukovatelka píše:

Otázka, jestli je to plus nebo ne. Mamka i babička měly papiňák právě bez té „trčící“ rukojeti (ne od Tchiba, takže tím nechci jejich hrnec kritizovat) a hrozně na něj nadávaly. Mamce se brzy rozbil a už takový nechtěla. Mně by taky zajímaly zkušenosti s tímto hrncem, páč se poohlížím po novém. Jak je tenhle velký?

Taky mám od Tchiba pár věcí a většinou spokojenost (hlavně oblečení), ale třeba krokoměr mi od nich přijde nanic :nevim: .

No vidis, to je dobry vedet, zkusenost je nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
23.8.11 13:26

Tak podávám zprávu. Tlakový hrnec mám z tchiba již doma a už v něm zkouším vařit :-) Zacházení jednoduché ani mě to nepřijde nebezpečné :lol: :lol:

díky všem za názory a rady :-)

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lenka H.
24.8.11 22:24

Taky o něm uvažuji. Líbí se mi právě ta rukojeť a taky ten pařáček mi přijde šikovný. Takže Mamulinko byla bych ti docela vděčná za tvé první dojmy. Prosím tě, jak je asi vysoký? Díky.

• Citovat
  • Upravit
3384
26.8.11 21:34

Ahojík,

jsem s ním maximálně spokojená vařím v něm každý den :-)

Vysoký je odhadem 25 až 30cm nemám teď po ruce metr. Jinak velice jednoduché ovládání má :-)

Kdyby ještě něco písněte soukromou zprávu :-) Peta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
3.1.12 14:03

Ahoj. Tak to víko je super, je to úplně jiný mechanizmus, než co měla mamka a babička. Dostala jsem ho k Vánocům (na přání) a dnes jsem v něm poprvé vařila. Chová se trochu jinak než můj starý papiňák (který už bohužel dosluhuje), takže jsem se trochu bála, ale myslím, že si zvyknu. Dno má menší, to je pravda, ale já v něm dělám stejně hlavně polívky. Pařáček asi nevyužiju vůbec, páč mám parní hrnec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RomaRoma
19.6.12 19:54

Pro nakukovatelku

Nezlobte se, ale srovnávat Tescomu a Tchibo, to je jako srovnávat Škoda 120 a Škodu Superb. Tchibo má velice kvalitní výrobky. Tescoma nakupuje v Asii a u nás pod svým jménem pouze prodává. Je to česká distribiční firma, nic víc, nic míň. Mám s jejich jedním výrobkem i osobní zkušenost, bohužel mizernou. Hrnce z Tchiba, včetně tlakového, mám. Jsou z kvalitní nerezové oceli, mají silné sendvičové dno, jsou vhodné do trouby i na indukční sporáky. Absolutní spokojenost. Jednoznačně doporučuju. Tchibo je německá firma a na kvalitě jejich výrobků je to opravdu znát.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii