Banánová přesnídávka do plnitelných kapsiček

31
6.8.21 15:13

Banánová presnidavka do plnitelnych kapsicek

Zdravím, chci udělat domácí bananovou presnidavku a naplnit do plnitelnych kapsicek. Děláte to taky někdo? Poradíte jak na to? Děkuji :srdce: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
6.8.21 15:21

Banan bych jedla hned, zhnedne a zblemcovati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.8.21 15:35

@Lucie_Sx No já bych právě chtěla hlavně na cesty aby měla mala do ruky kapsičku. Beru ty kupované kapsicky ale chtěla bych zkusit i domácí může být i z něčeho jiného. Hlavně mě zajímá jak to naplnit, když se to dává do skleniček tak se to má zavarit tak jak to funguje s kapsička :D :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
6.8.21 15:43
@VIlona6 píše:
@Lucie_Sx No já bych právě chtěla hlavně na cesty aby měla mala do ruky kapsičku. Beru ty kupované kapsicky ale chtěla bych zkusit i domácí může být i z něčeho jiného. Hlavně mě zajímá jak to naplnit, když se to dává do skleniček tak se to má zavarit tak jak to funguje s kapsička :D :nevim:

Podle me kapsicku naplnis rano a na vylete pres den snis. Na to, aby to slo uchovat, bys musela mit plnici linku. Fakt nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
695
6.8.21 15:45

Uvaříš a naplníš. Oproti skleničkám se to zavařit a tedy déle uchovat nedá :nevim: Ale dají se zamrazit, aspoň teda ty naše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
6.8.21 16:47

@Dinomama a když se zamrazi tak vydrží jak dlouho? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1429
6.8.21 21:13

Normálně jsem rozmixovala ovoce a naplnila tím tu kapsičku… Dítě to mělo v ten den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
6.8.21 21:21

Kapsičku musíš naplnit čerstvou, resp vydrží to v ní jako v nějaké mističce v lednici, v řádu dní. Když to dáš do mrazáku, tam to vydrží déle (říká se, že pro děti mrazit max tři měsíce, ale… :nevim: ), ale po rozmražení bych to dala max den den. Banán se teda mrazit nedá, bude po rozmražení hnusnej. Ale moc nechápu, proč ho cpát do kapsičky, vždyť má už šikovný obal v ceně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4595
6.8.21 22:03

Banan do kapsicky nedavam, ten je zrovna dobrej jen tak. Jinak ovoce si delam do mrazaku, bud namixuju nebo svarim a namixuju a zamrazim do kostek. Po zamrznuti vyloupu do pytliku, at s tim uz pak neni prace. No a kdyz jdem ven, naplnim, ted v lete to rozmrza rychle. Delam to tak treba i s mangem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí