Pitný režim u 9 měsíčního batolelete

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
122
2.8.21 12:56

Pitný režim u 9 měsíčního batolelete

Ahojky prosím. Dcera 9 měsíců, kojena do 8 měsíce. Krásné mi pila vodu, čaje atd.. na doporučení Dr dávám UM ale teď poslední 3 dny do malé nedostanu vodu ani čaj. Přitom to pila bez problémů. Zkoušela jsem dát že lžičky ale jediný co bylo tak to vypustila koutky ven, stříkačka tak to začne sebou mrskat. Zkoušela jsem i z hrníčku a z panáků. Ale prostě nic. Nechápu že mě přestala pít z ničeho nic. Mám obavy že je to tím UM dokud nedostávala UM tak pila krásné. 3 dny teď dostává UM a nechce mi pít. Je to možné? UM dostává ráno a večer. Už jsem bezradna. Asi zkusím vynechat UM zda se mi opět rozpije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
2.8.21 12:58
@Taštička2 píše:
Ahojky prosím. Dcera 9 měsíců, kojena do 8 měsíce. Krásné mi pila vodu, čaje atd.. na doporučení Dr dávám UM ale teď poslední 3 dny do malé nedostanu vodu ani čaj. Přitom to pila bez problémů. Zkoušela jsem dát že lžičky ale jediný co bylo tak to vypustila koutky ven, stříkačka tak to začne sebou mrskat. Zkoušela jsem i z hrníčku a z panáků. Ale prostě nic. Nechápu že mě přestala pít z ničeho nic. Mám obavy že je to tím UM dokud nedostávala UM tak pila krásné. 3 dny teď dostává UM a nechce mi pít. Je to možné? UM dostává ráno a večer. Už jsem bezradna. Asi zkusím vynechat UM zda se mi opět rozpije.

Já bych to nehrotila. Nabízej, zvlášť po jídle nebo při hře, venku v teple.. ale nenuť. Mléko 2× denně bych jí určitě nebrala, to by měla určitě ještě rok mít. Ona se zase rozpije. Jen hlídej počet počůraných plen. A můžeš dávat příkrmy s větším množstvím vody (polévky, kaše…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
2.8.21 13:03

Souhlasím s @unuděná, plus ještě nabízej okurku, kedluben, meloun, atd. Prostě to, v čem je hodně vody 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35593
2.8.21 13:09

A z jakého důvodu to UM dáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 13:10
@JancaS84 píše:
A z jakého důvodu to UM dáváš?

No asi že nekojí ne? :nevim: 9 měsíční mimino mléko ještě potřebuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.8.21 13:11

@unuděná UM bych ji nebrala. Spíš bych ji z toho dělala kaše. Akorat bych jí ho nedala na pití. Prostě bych to chtěla zkusit jinak. Ale aby mi zase začala pít. Co se týče plen počurane jsou sice míň než miva normálně ale jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
2.8.21 13:12
@Taštička2 píše:
@unuděná UM bych ji nebrala. Spíš bych ji z toho dělala kaše. Akorat bych jí ho nedala na pití. Prostě bych to chtěla zkusit jinak. Ale aby mi zase začala pít. Co se týče plen počurane jsou sice míň než miva normálně ale jsou

A v čem je lepší 2× denně kaše, než 2× denně UM? Podle mě by to vliv na pití stejně nemělo. Spíš bych řekla, že jde o nějaké období, nerostou zuby? Zkoušela jsi dát různé teploty pití?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.8.21 13:25

@unuděná na zuby to nevypadá. Jinak i to mě napadlo že jí vadí teplota pití. Zkoušela jsem různé teploty a nic stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
2.8.21 13:27

Mlíko ji nech. Vodu nabízej.. Já teda nijak extra vodu do osmiměsíční nezenu. Ale má um ještě jednou poobede. Tekutin dost… Hlavně vodu když jsou horka..

• Citovat
  • Upravit
76227
2.8.21 13:40
@Taštička2 píše:
@unuděná UM bych ji nebrala. Spíš bych ji z toho dělala kaše. Akorat bych jí ho nedala na pití. Prostě bych to chtěla zkusit jinak. Ale aby mi zase začala pít. Co se týče plen počurane jsou sice míň než miva normálně ale jsou

ale 9měsíční dítě UM potřebuje, když nekojíš - čaj a vodu nepotřebuje, děláš to úplně naopak, než se má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35593
2.8.21 15:30
@unuděná píše:
No asi že nekojí ne? :nevim: 9 měsíční mimino mléko ještě potřebuje.

To vím, že 9 mesicni mléko potřebuje. Jen jsem chtěla vědět když 8 měsíců kojila tak jestli musela přestat nebo dala UM protože doktor. To je celý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122
2.8.21 15:58

@JancaS84 kojila jsem jenom v noci a malá mi začla spát celou noc a tím pádem jsem přestala kojit. Proto jsem začla dávat UM ráno a večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí