Omýváte mražené ovoce?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Nikdy mě nenapadlo nad tím přemýšlet, předpokládám, že to umyjí, než to zmrazí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mrazím zásadně omyté uschlé ovoce. Pak už ho rovnou používám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@K2 8611 píše:
Mrazím zásadně omyté uschlé ovoce. Pak už ho rovnou používám.
Tak zakladatelka spíš myslela kupované ovoce v pytlíku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupované ovoce po rozmrazení nemeju, ale já z něho většinou pak něco peču. Nepoužívám ho tepelně neopracované ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si z něj dělám občas Smoothie..neomyvam ho proste ho naházím do mixéru tak jak je kolikrát i s tím ledem co se tam vysrazi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neomyvam. Ale ja jsem drsňák, sním i třešeň primo ze stromu nebo malinu z keře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neomyvám kupované mražené. To snad před mražením myjí ve výrobě a domácí před mražením umývám automaticky, ať tam nejsou mražení mravenci, pavouci atd. 🙃.
Speciálně v malinách bývají návštěvy živočišné.
My jsme milovníci mražených malin, jahod nebo lesní směs kupuji. Buď to jíme tak zmrzlé na osvěžení, místo zmrzliny klidně nebo si to dáváme do vody.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Holky, obcas, kdyz neni zrovna cerstve, davam do dezertu i jen tak do jogurtu mrazene ovoce, i prckovi… je nutne ho omyvat? Treba takove boruvky? Nechavam ovoce jen povolit… a popravde nevim, jakym procesem projdou pred zmrazenim.
Ne. Dítěti nekupuju mražené ovoce. Dávám čerstvé
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ba-stet píše:
Neomyvam. Ale ja jsem drsňák, sním i třešeň primo ze stromu nebo malinu z keře
stejně tady
to jsme ale rebelky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leny5 píše:
stejně tadyto jsme ale rebelky
Ze stromu vim, ze jsem na ni sahala jen ja. Byla jsem na brigádě sberu ovoce, rukavice tam nebyly, chlapi odbihali curat do krovi, takze nejake iluze o cistote nemam.
- Citovat
- Upravit
@Leny5 domácí ovoce ze zahrady taky většinou neomyvam ale konzumují na místě..teda pokud není vyloženě viditelně špinavé třeba od ptáka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, obcas, kdyz neni zrovna cerstve, davam do dezertu i jen tak do jogurtu mrazene ovoce, i prckovi… je nutne ho omyvat? Treba takove boruvky? Nechavam ovoce jen povolit… a popravde nevim, jakym procesem projdou pred zmrazenim.