Fenyklový čaj 2 týdenní miminko
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Fenyklový čaj 2 týdení miminko
Přichazim s prosbou, malymu jsou 2 týdny dost trápí prdiky koupili jsme fenyklový cajik od ukonceneho 1.týdne zatím jsme zkusili jednou cucnout před UM a posléze po UM, má otázka zní mužů mu dávat takhle trosku napít cajiku? A hlavně jestli dávat před UM nebo pak až v mezicase do dalšího krmeni, všude píšou od ukonceneho 1 týdne ale nikde nepíšou kolik
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
U nás třeba kolikové období ještě zhroršil.
Jediné co pomohlo, bylo cvičení a rourka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja davala cajik mezi jidly. Malej mi jedl co 2,5 - 3 hodiny tak zhruba po hodine a půl jsem davala napit. A i vypil tech 10ml. Casem si to sam zvysoval ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veru1972021
tím ulevíte.. ja pouzivala u obou dětí. Vždy když bylo potřeba. Nikdy nemely zadne nasledky apod.
Oo 3-4 mesicich vam to skončí, držte se. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedávala bych, je ještě hodně malinký a cokoliv kromě mléka (voda, čaje) zatezuji ledviny.
Zkuste cvičit, masáže, nahrivat, koupele, nošení v ergonomicke poloze, dávat si miminko bříškem na své břicho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, prdíky… Zkusila jsem vše a to co mi zabíralo nejvíce bylo cvičení nožičkami a jemné pomačkání bříška. Ten čaj jsem zkusila jak dětem tak jsem ho pila já, v domnění, že předám ty dobré látky kojením… směs kmínu, fenyklu a anýzu jsem zalila horkou vodou. Ale je to hnus a neviděla jsem zlepšení. Co nejčastěji dávat na bříško, cvičení nožiček, teplá koupel…zhruba v půl roce se to zlepší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také se přikláním ke cvičení a masáži bříška, co krém větříček od eone?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit