Banka výplata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
32074
11.11.21 13:21
@Anonymní píše:
@zrcadlo Až když mi za 14 dní přišla karta, tak jsem si mohla aktivovat online účet a zobrazilo se mi tam číslo účtu.

tak teď ho pošli bývalé firmě, ať ti tam dá výplatu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.11.21 19:01

" Nechtěli mi sdělit moje číslo účtu "… to je dobrá pitchovina 😂

• Citovat
  • Upravit
Parninas
11.11.21 19:10
@Anonymní píše:
@Semtex To mi řekli oni, že si mám zavolat do banky a říct tam předčíslí jejich firmy. Fakt sorry, že mi neřekli, že jim mám poslat číslo svého účtu. Nechtěli ho, poslali mě s tím prostě do prd*ele. Pokud jde o to proč jsem nezadávala zaměstnavateli číslo účtu hned, tak to bylo proto, že moje banka mi číslo účtu mohla sdělit až za 14 dní od jeho vytvoření. Tak jsme se domluvili, že peníze dostanu na ruku.
Pokud jde o to proč jsem v práci nevydržela, tak jsou to zdravotní důvody. :roll: To není ale to co jsem tu chtěla řešit…

Co je tohle za kravinu? Nemyslíš spíš číslo karty?

• Citovat
  • Upravit
19784
11.11.21 20:56
@arinecka píše:
To ale není tvůj problém. Oni po tobě nikdy to číslo nechtěli? Tam asi něco nebude v pořádku že? Vždytˇdneska je přece normální, že chodí výplata na účet. Neznám nikoho, kdo by jí dostával naruku :think:

To já znám, bylo to takové šméčko. Ne teda černota, ale management smrděl korunou a zaměstnankyně byly za prosebníky, když si šly na pokladnu pro výplatu. Kdo tam vlítl, když peníze byly, tak výplatu dostal, kdo pozdě chodí, sám sobě škodí, na toho peníze nezbyly.
No, a kdo to měl nastavené na účet, tak měl dokladovatelné, jak pozdě mu která mzda přišla.
Moje manželka to měla přes pokladnu a někdy i brečela.
Když si našla lepšího zaměstnavatele, tak jsem jí napsal okamžité zrušení pracovního poměru, spolu jsme to doručili, přibrali jsme i jednu sousedku jako svědkyni, kdyby s doručením byly obstrukce a najednou na pokladně peníze byly. Tak jsem s manželkou šel na pokladnu a dohlédl jsem, aby předtím, než se podepíše, uvedla datum převzetí.
Pak jsme ještě vymohli i náhradu mzdy za dva měsíce, jak je to u okamžitého zrušení.
Její exšéfka prý z toho vyvodila poučení z krizového vývoje, kdy všichni si museli chodit pro výplatu na pokladnu, zrušila posílání mzdy na účet a všichni museli podepsat, že to, kdy zaměstnanec dostane mzdu, je interní záležitostí organizace. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
11.11.21 21:01
@shadowbabe píše:
" Nechtěli mi sdělit moje číslo účtu "… to je dobrá pitchovina 😂

Taky se mi zdá, že zakladatelka plantá páté přes deváté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat