Bankomat nevydal peníze

21.7.17 21:17

Bankomat nevydal peníze

Pěkný večer, stalo se prosím zde někomu že mu bankomat nevydal peníze? Bankomat měl chybu a vyjela jen karta a účtenka s proběhlým výběrem. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
21.7.17 21:18

Zavolala bych do banky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
21.7.17 21:18

Obrat se na banku, musi tam byt kamery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.17 21:19

Na banku jsem ihned zavolala, řekli že na to mají 30 dní :-/ zajímá mě zda nemá někdo stejnou zkušenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wewa1
21.7.17 21:24

Stejnou zkušenost měl před lety brácha. Peníze stržené z účtu a bankomat nedal ani korunu. Banka mu reklamaci neuznala. Už si ale nepamatuju zdůvodnění.

• Citovat
  • Upravit
246
21.7.17 21:26

@vaneska honzik Stalo se to kdysi dávno mojí mamce. Banka jí tvrdila, že to není možné, že nic takového se nestává. Nicméně pak za nějakou dobu, co si trvala na svém, přepočetli peníze v tom bankomatu a uznali, že měla pravdu. Takže jí vrátili peníze na účet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14616
21.7.17 21:29

Stalo se to známému, uznali reklamaci, ale až ke konci té třicetidenní lhůty a jelikož šlo o vyšší částku, tak mu ty peníze v podnikání docela chyběly :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.17 21:35

Ano, staci info nahlásit bance ( radši vše polopaticky, castku, datum, bankomat…), ta provede inventuru bankomatu a částku vrátí na účet. Kamery fakt nejsou potřeba ;).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.17 21:38
@vaneska honzik píše:
Na banku jsem ihned zavolala, řekli že na to mají 30 dní :-/ zajímá mě zda nemá někdo stejnou zkušenost

Kdyby byli obchodníci, nabidnou ti na tu dobu kreditku ;)

• Citovat
  • Upravit
44197
21.7.17 21:39

Peníze se vrátí na účet, pokud na účtu byly, jen v bankomatu nebyly peníze, nemusíš mit strach.Taky se mi to stalo cca pred deseti lety. Chápu ale, ze pokud slo o vyssi částku, mohou chybět. U nás uz jsou bankomaty, které pri vyčerpání peněz nefungují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
21.7.17 21:42

@Vemas Ne každý bankomat je s kamerou. Taky jsem si to myslela, ale prostě není :nevim:
@vaneska honzik Vem si to potvrzení a zajdi do banky. Oni ti řeknou, že na vše mají 30 dní, ale pokud bude prokazatelné, že bankomat prachy nevydal, nebude to určitě trvat ani zdaleka tak dlouho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
21.7.17 22:04

Stalo se mi to pred asi 15 lety, vybirala jsem asi 3000,u jine banky, nez me(KB),vyjely mi same petistovky. Jedna mela zohnuty rozek, takze mi vyjelo jen pet bankovek. Reklamaci mi uznali, pry jsem byla ten den druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
21.7.17 22:36

Take se mi letos stalo. Podala jsem u banky reklamaci a za 25 dnu byla vyřízena a penize zpèt na účtě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová