Barack Obama

14597
5.4.09 11:21

Barack Obama

Tak co s vami udelala navsteva Baracka Obamy v Praze? Ja se priznam, ze si porad nedokazu utvorit konecny nazor, zda ho mit v oblibe, ci ne…
V tomhle jsem stale hodne nevyzrala osobnost, bude to i tim, ze se o politiku nezajimam ‚hloubkove‘, tak si spoustu veci nedokazu dat do souvislosti a vyvodit tak pro sebe jednoznacne zavery a nazory…zas tak me to netrapi, ale docela by mne zajimalo, jak na nej reaguji zeny obecne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2621
5.4.09 12:13

Mně se moc líbí, se ženou jsou pěkný pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.4.09 12:19

Mě přijde sexy :lol: :lol: takže mě se líbý :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
5.4.09 14:43

Mně je sympatický, názory nevím, o politiku se moc nezajímám, tak jsem zachytila jen pár věcí, co „nasliboval“, ale nějak to neřeším…

To, že je na návštěvě v Praze, je mi celkem putna, neberu to jako nějakou úúúžasnou událost - prostě je tady a hotovo :lol: :lol: :lol:

Ale oproti Bushovi příjemná změna, toho jsem ráda neměla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
5.4.09 19:25

Mě se nejvíc líbilo, jak ignoroval Klause s Topolánkem :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
5.4.09 19:35

Návštěva mě nechává dost v klidu, spíš je mi líto těch vyhozených peněz za organizace, který by mohli v každý zemi dost pomoct potřebným nebo v součtu za celou cestu, by to mohlo pomoct Africe :roll: Není to nic proti Obamovi, jen tyhle monstrakce nemusím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.4.09 19:37

Já sice taky nevím, co si o něm myslet politicky, ale rozhodně je mi sympatičtější než Bush. Toho jsem fakt nedávala…viděla jsem v něm to, co mi na Americe vadí (neuvěřitelné sebevědomí až nadřazenost, pokrytectví). Obama vypadá dobře jako řečník, přijde mi skromnější, jeho názory ovšem moc neznám (co jsem tak četla, tak je právě takový „evropský“, ty jeho reformní kroky jdou spíš ve směru Bruselu než typického amerického kapitalismu). Mám z něj prostě pocit, že je schopný i naslouchat druhým, že to není takovej narcis… Jako chlap se mi ale nelíbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.4.09 19:39

Suvajs , mam z nej dost podobne pocity …a co ty? Kdy to rozjedes? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
5.4.09 19:42

Fernetko, no to se ptám Matesa každej den. A odpovídá mi: „Trhni si!“ …tedy důrazným kopem pod žebro apod. :lol: :lol:

No každej večer jdu spát s tím, že se v noci třeba vzbudím a zjistím, že to na mě jde…ráno vstanu a břicho pořád tam :wink: :lol: .

Se bojím i těším zároveň, no co ti budu vykládat 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.4.09 19:45
janine24 píše:
Návštěva mě nechává dost v klidu, spíš je mi líto těch vyhozených peněz za organizace, který by mohli v každý zemi dost pomoct potřebným nebo v součtu za celou cestu, by to mohlo pomoct Africe :roll: Není to nic proti Obamovi, jen tyhle monstrakce nemusím.

pod to se podepisuji.
nevím, co jsou z toho všichni tak po…í. je to snad taky jen člověk? já tyhle nálety na tzv. celebrity nechápu. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14597
5.4.09 19:54

Suvi , ja nekdy nakukuju i k vam, abych byla v obraze, tak se to dozvim :wink:

Holky jo, ale tyhle monstr akce byly, jsou a budou, s tim my nic nenadelame, kdyz jsem sledovala ten jeho projev, zas mi vadily takovy ty populisticky kecy jako jak jsme vyjimecny apod., to nemam rada… a Africe nejvic pomuze, kdyz je nechaj vydelat, tzn. zajistit tam nejakou produkci a nasledny odber, takovy ty narazovy humanitarni akce nic neresi a navic, nejsou vsechny koser, buhvi kde spousta tech penez nakonec skonci… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová