Není zde příliš mnoho kritiky?

3011
1.4.09 13:25

Není zde příliš mnoho kritiky?

Ahoj holky,

nedá mi to, ale už dlouho tady vnímám, že je na e-miminu hodně negativních odezev na založené diskuse. Možná to připadá jen mě osobně, ale skutečně mám pocit, že dříve se tady dalo slušně diskutovat o čemkoliv a bez tolika kritiky.
V poslední době mi přijde, že hodně založených diskusí se obrátí proti dotazujícímu a jen se čeká až se do něj odpovídající pustí.
Nechci být konkrétní ani osobní, je to prostě můj dojem. Máte ho taky :?:
Nebo jsem jen zaujatá :?: Vím, že od toho jsou diskuse, ale chodí jsem holky pro rady, chtějí poradit,podpořit,pomoct…a místo toho se dočkají třeba jen té kritiky.
Asi si řeknete, proč kvůli tomu zakládá novou diskusi, tak ať chodí jinam,když jí to vadí, apod.....
Teď když si to čtu zpětně, tak vlastně ani nevím, co čekám za odpověď, ale prostě se musím vykecat :roll: Možná to povede alespoň k menšímu zamyšlení, v čem vlastně tkví podstata tohoto diskusního fóra.
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
1.4.09 13:30

Katrinko, já nevím, je ten pocit tady nemám. Mám ho u sousedů, ale ne tady, tady mi to přijde v pohodě. Nemám pocit, že by se někdo do někoho navážel :nevim: , samozřejmě chodím hlavně do „své“ domovské diskuse, ale občas pročtu fórum, nové diskuse a rady, a opravdu ten pocit nemám.
OT: kdepak se ztratil Čertík Bertík? Asi ho už nebavíme. :lol: :lol:

A prosím: nešlo by zase zapnout vyhledávání v diskusích, když jsem teď na novém báječném rychlém serveru? :lol:

nepřihlášená Makina

• Citovat
  • Upravit
10813
1.4.09 13:34

ahoj myslos ad materska za 11500?? no jo tak tam si myslim ze se to dalo cekat… velka vetsina tady musi vyzit s daleko mensim prijmem- ja treba i jako samozivitelka- a tak Ti prijde krapet divne kdyz nekomu prijde malo tahle suma navic od statu - byvala materska i 3500 a muselo se to nejak udelat- navic uzivatelka se neptala na to jak vyjit s platbami za dite ale za sebe- jako fakt se tam tem reakcim nedivim… takze tak ode me- zas nemuze kazdy cekat poplacani po ramenou… nedavno tu byla podobna diskuze a tam byla otazka polozena jinak a nemyslim ze by tam to byla sama kritika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
1.4.09 13:37

Já jsem právě na E-miminu spokojená, protože mi většina přispěvatelů připadá konstruktivní…Občas se objeví kontroverzní téma, kde se názory různí, ale většinou se úroveň neztrácí.Kdykoli jsem založila nějakou diskuzi s prosbou o radu či pomoc, vždycky jsem uspěla.
Možná je to dáno i tématy, často se objevují diskuze, kde tazatelky zjišťují, jestli můžou být těhotné a dost často je to o tom, že stejně musí čekat, až se to potvrdí, tady jim to nikdo nevyvěští.A pak třeba někdo reaguje trochu ironicky…Ale jiné diskuze, kde by byly nepřátelské reakce mě nenapadají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni

A jo, taky jsem našla diskusi, na kterou nejspíš narážíš.
Je to prostě slušná diskuse, slušným způsobem vyjádřený nesouhlas. Nevidím žádný zá:,–(ní problém.

Zase Makina (mě ty kontrolní kody jednou zabijou…)

• Citovat
  • Upravit
23505

Já ten pocit taky nemám. A to, že někdo navrhuje něco, co druhému příjde jako nesprávné, je snad možno takhle okomentovat. Bez obviňování, vulgarismů nebo zbytečných emocí. Ty dotazy k mateřské se mi taky nelíbili, ale dá se to říct v klidu a upozornit zakladatelku na svůj pohled. A tak to myslím i bylo.

Co mi tu vadí, jsou zbytečné a základní chyby v gramatice nebo věcné logice odpovědí, ale respektuju to :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10813
1.4.09 13:39
Judycum píše: … často se objevují diskuze, kde tazatelky zjišťují, jestli můžou být těhotné a dost často je to o tom, že stejně musí čekat, až se to potvrdí, tady jim to nikdo nevyvěští…
tam uz ani nepisu… to me spis pobavi - ale tak to jsou vetsinou emiminacky zacatecnice- myslim ze tim proslo dost zdejsich prispevatelek :-) se proste na to mrne tesi no :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.4.09 13:39

Makino, to je fakt, že u sousedů je to o hodně horší :wink:
Někdy mě to prostě zamrzí, vždyť se sem chodíme i tak trochu odreagovat a třeba i zlepšit náladu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.4.09 13:42

Taky myslím, že to není nijak tragické… Osobně mě dost štvou diskuse, které se opakují hodně často skoro v nezměněné podobě (Třeba: Jsem těhotná??? ). Dřív jsem vylítávala jako čertík z krabičky, s přibývajícím věkem vychládám a ignoruji:)

Teď třeba je tu dvakrát stejná diskuse (v:,–(ila bych se, že od stejné zakladatelky), která nechápe, jak by měla vyjít s 11.5 tisíci měsíčně… To mě, přiznám se, vytáčí taky a dost. Sice nejsem z těch spořivých, ale tohle není na jídlo malá částka … Holt pokud chce mít maminka měsíčně na parádu a pod. 30 litrů, bude muset někomu svěřit pacholátko a jít zarábat..

Tenhle server jsem objevila, když jsem poprvé otěhotněla a hledala informace .. přirostl mi k srdci :) Občas se objeví nějaký prudič (třeba ČB), občas nějaký skandálek (Markýsek), občas se tu ženské zhádají jako koně … ale celkově myslím se tu udržuje kultivované prostředí pro diskutující.. Díky za emimino:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5021
1.4.09 13:44

Gabinko , jasně, já ty diskuze o počátcích těhotenství taky chápu, taky jsem se chytala každého stébla a hledala někoho, kdo mi konečně řekne, že jsem opravdu těhotná. :lol: Takže mě to nedráždí…Jen jsem to uvedla jako jediný příklad, kde možná občas zazní trochu nepřátelská reakce, a to ještě jen zřídka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
1.4.09 13:45

Určitě narážíš na diskuzi o té mateřské!!!

Záleží na tom jak je otázka položena! Pokud někoho zajímá jak má chudák vyjít s 11 500,– Kč a zajímá ho jen to jak se nemuset uskromnit tak je pochopitelné, že se setká trošku s negativním ohlasem!

Pokud by tazatelka napsala - „Jak to zvládáte nebo na čem se dá ušetřit aby mi 11 500,– Kč stačilo pro potřeby dítěte a ještě jsem z toho ušetřila“, tak je to myslím něco jiného!

Každý kdo si pořizuje dítě přece ví do čeho jde - pokud se rozhodnu pro to, že si pořídím děti tak je jasné, že nejvíc se budu muset uskromnit já a veškerý čas, energii, popř. i peníze budou potřebovat na 1. místě děti!
Každý se může svobodně rozhodnou jetli to dětem chce nebo nechce obětovat, ne???

Ano, trošičku něco jiného je pokud je to dítko neplánované, ale určitě i tak se dá spousta věcí změnit (nemyslím potrat) a vymyslet tak aby všechno fungovalo!

• Citovat
  • Upravit
19296
1.4.09 13:49

Ahoj
Já nevím,ale mě to tu připadá v pohodě. To je věta co? :P :oops:
Prostě si myslím,že tu té negace není nějak moc. Al ejá jsem celkově optimista a když náhodou někdo prudí,tak si toho většinou nevšímám. :wink: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
1.4.09 13:57

Asi pročítám diskuse, kde na to nějak více narážím :lol: Jasně, že to není bůhví jak hrozné,ale někdy… :roll:

Je fakt, že gramatické chyby mě někdy taky nakrknou, i ty diskuse hodně se opakující - na téma: Jsem těhotná? apod., ale každý si tím musí projít, když tady „začíná“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
1.4.09 13:58

Ja jsem tu pecena varena a hlavne rada za to, ze to konecne frci

NA BC se hada mnohem vice a nekdy je to az hnusne.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7366
1.4.09 14:07

Co v té diskuzi o mateřské bylo moc kritického?

Mi to tedy tady takové, jak píšeš nepřijde. Ale je dost možné, že mám ty hranice, kdy mi něco přijde moc, jinde. NAvíc diskuze nezakládám, takže se to netýká přímo mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová