Skype – funkce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13
1.4.09 12:10

Hezký den ,chtěla bych se zeptat je možné mít dva účty Skype na jednom PC?? A pokud ano ,jak to udělám?? Máme společný s přítelem a chtěli bychom i každý svůj. Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
1.4.09 12:21

Ahoj, jde to jednoduše…

Pokud je někdo přihlášený, odhlásíš se (Soubor - Odhlásit se), naskočí přihlašovací okno a tam je pod políčkem Skype Jméno odkaz Nemáte Skype jméno? . Na to klikneš a vytvoříš nový účet.

Potom je dobré nemít v tom přihlašovacím okně zaškrtlé Přihlásit mne při spuštění Skype , abyste si mohli u toho Skype Jména vybrat vždycky každý ten svůj účet…

Snad je to srozumitelně :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
1.4.09 12:22

Ahoj,

tak mě Angua předběhla :lol: Je to přesně tak, doma to tak používáme taky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
1.4.09 12:24

Díky moc , tak to je fajn ,že to jde. ještě jednou díky ,jste hodné ,holky. přeji krásný den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
3.2.11 16:19

ahoj, nevíte někdo, prosím, kde by mohl být u Skypu problém že mi nezobrazuje příchozí chat zprávu (nebliká na liště, nevydává zvuk a ani nevyskočí okno), ale pouze u jednoho kontaktu, u ostatních funguje normálně :nevim: Už jsem zkusila snad všechno, i odinstalovat a znovu nainstalovat ale dělá to pořád. Chjo, děsně mi to vadí protože je to nejpoužívanější kontakt :cry:

• Citovat
  • Upravit
1005
3.2.11 22:04

ahoj nevim jestli ti pomůžu ale pokusim se.Zkoušela jsi nahoře na liště konverzace a pak nastaveníupozorňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.2.11 22:09

pak teda ještě co jsem našla nástroje - nastavení - nastavení upozorňování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1005
3.2.11 22:12

ale asi si myslim že už jsi to všechno vyzkoušela.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
4.2.11 09:06

děkuji mnohokrát, já jsem nenašla v té konverzaci to nastavení, tam byla chyba, porád jsem prenastavovala v těch nástrojích a podobně :kytka:

• Citovat
  • Upravit
214
9.2.11 14:10

SKYPE PHONE

Ahoj, máte někdo telefon přes Skype?

Jako fakt přístroj? Potřebuju, aby mohl zvonit, i když vypnu notebook.
taky si chci udělat britské číslo.

Pls poraďte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
7.1.14 09:52

Ahoj,
prosím, dá se využívat zdarma jen na zasílání zpráv na PC - jako chat, ICQ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
7.1.14 10:05

@Osmanka skype je to samé jako ICQ :D chat, volani atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4243
7.1.14 10:14

Díky, já právě všude našla jen info, že se dá volat, posílat sms, ale nic o psaní z pc na pc nic, že je to zadarmo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19784
7.1.14 19:13
@Osmanka píše:
Díky, já právě všude našla jen info, že se dá volat, posílat sms, ale nic o psaní z pc na pc nic, že je to zadarmo.

Mezi dvěma účastníky, kteří mají účet Skype, je psaní zpráv, volání a videokonference zadarmo, stejně jako u ICQ. Volání, posílání zpráv, atd. na účet Skype (Skype - kontakt) je zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová