Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezký den ,chtěla bych se zeptat je možné mít dva účty Skype na jednom PC?? A pokud ano ,jak to udělám?? Máme společný s přítelem a chtěli bychom i každý svůj. Děkuji za rady.
Ahoj, jde to jednoduše…
Pokud je někdo přihlášený, odhlásíš se (Soubor - Odhlásit se), naskočí přihlašovací okno a tam je pod políčkem Skype Jméno odkaz Nemáte Skype jméno? . Na to klikneš a vytvoříš nový účet.
Potom je dobré nemít v tom přihlašovacím okně zaškrtlé Přihlásit mne při spuštění Skype , abyste si mohli u toho Skype Jména vybrat vždycky každý ten svůj účet…
Snad je to srozumitelně
![]()
Ahoj,
tak mě Angua předběhla
Je to přesně tak, doma to tak používáme taky ![]()
Díky moc , tak to je fajn ,že to jde. ještě jednou díky ,jste hodné ,holky. přeji krásný den.
ahoj, nevíte někdo, prosím, kde by mohl být u Skypu problém že mi nezobrazuje příchozí chat zprávu (nebliká na liště, nevydává zvuk a ani nevyskočí okno), ale pouze u jednoho kontaktu, u ostatních funguje normálně
Už jsem zkusila snad všechno, i odinstalovat a znovu nainstalovat ale dělá to pořád. Chjo, děsně mi to vadí protože je to nejpoužívanější kontakt ![]()
ahoj nevim jestli ti pomůžu ale pokusim se.Zkoušela jsi nahoře na liště konverzace a pak nastaveníupozorňování.
pak teda ještě co jsem našla nástroje - nastavení - nastavení upozorňování.
děkuji mnohokrát, já jsem nenašla v té konverzaci to nastavení, tam byla chyba, porád jsem prenastavovala v těch nástrojích a podobně ![]()
Ahoj, máte někdo telefon přes Skype?
Jako fakt přístroj? Potřebuju, aby mohl zvonit, i když vypnu notebook.
taky si chci udělat britské číslo.
Pls poraďte!
Ahoj,
prosím, dá se využívat zdarma jen na zasílání zpráv na PC - jako chat, ICQ?
Díky, já právě všude našla jen info, že se dá volat, posílat sms, ale nic o psaní z pc na pc nic, že je to zadarmo.
@Osmanka píše:
Díky, já právě všude našla jen info, že se dá volat, posílat sms, ale nic o psaní z pc na pc nic, že je to zadarmo.
Mezi dvěma účastníky, kteří mají účet Skype, je psaní zpráv, volání a videokonference zadarmo, stejně jako u ICQ. Volání, posílání zpráv, atd. na účet Skype (Skype - kontakt) je zdarma.