Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý večer, dělal někdo oslavu narozenin do barbie stylu? Dcera chce oslavu v barbie a já upřímně řečeno nevím jak to nachystat. Dort je jasný
Takový ten barbie dort. Ale další tematické občerstvení mě nenapadá a vyzdoba mě taky nějak nenapadá. Nějaké tipy?
@Cenarius právě že to nechce jen do růžové. Ale primo do barbie
Já byla v létě na oslavě sestřenčiného syna ve stylu Tlapkové patroly a musím říct, že to bylo vymyšleno moc pěkně. Nakoupila bych výzdobu (girlandy, pompomy, lamety) v barvě, která koresponduje s tématem, v tomto případě růžová. Papírové nádobí, ubrousky a balónky už podle mě seženeš i s Barbie, přeci jen jde o docela běžný a populární motiv.
https://www.partyraj.cz/…arbie-us-910
https://www.partyraj.cz/…tiky-us-1250
@čolíto93 píše:
Dobrý večer, dělal někdo oslavu narozenin do barbie stylu? Dcera chce oslavu v barbie a já upřímně řečeno nevím jak to nachystat. Dort je jasný
Takový ten barbie dort. Ale další tematické občerstvení mě nenapadá a vyzdoba mě taky nějak nenapadá. Nějaké tipy?
Toho je, mrkni v nejakych party shopech na podobne dekorace, pozvanky se taky daji koupit, talirky, kelimky…
Jedlý papír. Tipuju, že s Barbie by se měl dát sehnat, a kdyby ne, dá se nechat natisknout vlastní motiv. Dá se dát na dort, muffiny… nebo udělat cupcakes a zapíchat do nich vlaječky s vybraným motivem. No a nemusí být barbie úplně všude, ne? Takže třeba ovoce bych nijak nestylizovala ![]()
Existuje Barbie kuchařka z devadesatek, mám ji doma
dá se koupit on-line za par korun
jmenuje se to “Barbie vás zve na party” nebo tak nějak ![]()
@čolíto93 Výzdobu,ubrus, talirky, kelímky, brcka, girlandy, balonky, frkacky, cepicky, nebo třeba i papírové masky na obličej ve stylu Barbie se určitě daji sehnat na internetu. Občerstvení jako na každé jiné oslavě, mafiny, pizza šneky, krupky, tyčinky, ovoce.
@čolíto93 píše:
@astoret a občerstvení vyřešit jak
To mi prijde uz preplacany, kdyz bude mit i barbie dort? Nebo co si predstavujes vic? Muzes udelat muffiny, cupcaky naruzovo a napichat do nich ty spejle s obrazkem barbie… Par fotek k inspiraci, mrkni ba pinterest barbie party food je tam toho hafo a inspiruj se.
@astoret chce právě po dortu i nějaké další dobroty a do tématu barbie ![]()
@čolíto93 Tak ať si dcera vymysli, co chce za Barbie pochoutky, může být třeba toto. Pro dceru jsem už dělala oslavy na různé téma, jednorožce, ledové kralovstvi, spirit, harry poter, ale vždy šlo jen o výzdobu a dort, ostatní jídlo klasika.
@čolíto93 a zkoušela jsi už někdy takovou věc jako je Google? Tam když si zadáš heslo „Barbie oslava“ a přepneš na fotky, tak najdeš tunu inspirace… Nebo ještě lépe „Barbie party“ ať nejsi omezená jen na české výsledky.
@AnastazieB copak musí člověk furt používat Google a nesmí se zeptat jedu už někdo takovou oslavu tady nedělal? Pro někoho Google není modla na kterém vše musí hledat někdo se raději zeptá ostatních.