Barefoot - změna názoru

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.9.22 12:03
@aanysek píše:
Byli jsme pro barefoot boty ve specializované prodejně a syn v nich vtáčel špičky a zakopával šíleně (v prodejně ok, až venku katastrofa). Asi po 14 dnech jsem zjistila, že pán nám prodal boty s nadměrkem přes 2 cm. Objednala jsem z internetu o číslo menší a v těch už chodil krásně. Když jsme v prodejně byli znovu, všimla jsem si, že takový nadměrek prodává každému. Zkusila bych jinou prodejnu a jiný typ bot. Nemusí být barefoot, ale volila bych slušný kompromis s prostorem pro prsty, ať si nedeformuje nohu od malička.
..to je rada na facku..kolikrat i ten 1,5 je pro male deti moc…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.22 12:08
@Anonymní píše:
Rozměr nozky je 14,8 cm a šířka cca 6 cm, nejdelší prst je ukazovacek a pak palacek, nart normální, pata extrémně úzká …no jakonzacala ta BF obuv ve me pekne hlodat…kdyby to bylo tak úžasné, tak to preci odborníci doporučuji (pediatři, podologove atd ), ale jsou mezi nimi velmi rozdílné nazory….pádným argumentem je pro me i BF na pevném povrchu, což je například většina domácnosti a tam dávat BF papuce nebo do školy? Pokud sama mám je tenkou podrazku tak me po chvíli bolí nohy na rovném povrchu..nevim začíná mi to spis jako připadat jako zpropagovana reklama hlavně od výrobců, myšlenka BF je určitě správná ale dle mého jen za správných podmínek (les, hřiště )…. :think:

Ted jsi to vystihla presne..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.9.22 12:11
@Anais Brno píše:
Me hlavně vadí, že vetsina detskych bot he na suchy zip a tim padem ty boty nikdy pořádně nesedí

My u nas v prodejne mame i snerovaci, ale jsou v mensine..neverila bys, kolik lidi se s tkanickama nechce otravovat, a nebo rikaji, ze ucitelky ve skolce vyzaduji suchace, bo je to rychlejsi..jako chapu, tam kde to jde, ok, ale jsou deti i s uzkyma nozkama a kotnikama, a tam je mnohem lepsi tkanicka.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková