Prewalkers, nebo capačky?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
9.9.22 19:42

Prewalkers nebo capacky?

Prosím o radu, syn aktivně chodí 14 dnů, doma ještě střídá lezení, ale venku už chce jen chodit. Dnes jsme se byli podívat po botičkách a syn si zkoušel od Froddo Prewalkers a vůbec v nich nechtěl chodit na prodejně, byly nám tedy doporučeny capáčky… Nicméně, nezvykl by si na ně syn? Jak to měli vaše deti? Dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12882
9.9.22 19:50

Prewalkers jsem mela pro dite, co zacinalo chodit v rijnu. V kombinaci se softshellovyma kalhotama neprekonatelna kombinace, dite chvili lezlo, chvili tapkalo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
9.9.22 19:56

@větvička1 dekuji za reakci a chtělo vám v nich chodit už v obchodě? Jakmile se to synovi dalo na nohu, tak už odmítal chodit :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
9.9.22 20:24
@Mamca_1234 píše:
@větvička1 dekuji za reakci a chtělo vám v nich chodit už v obchodě? Jakmile se to synovi dalo na nohu, tak už odmítal chodit :))

Asi neni zvykly mit neco na noze, ne? Si zvykne :D
Nase v obchode nechodila, protoze jeste nechodila vubec, prisla na to asi az ctrnact dnu potom. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
9.9.22 21:12

Dala bych ještě capáčky a prewalkers až na zimu, až bude chodit dýl a capáčky už do počasí nebudou stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
9.9.22 21:20

Já kupovala Bobuxy.
Dcera začala chodit v době.. kdy všechny obchody byly zavřené a nešlo nic koupit kvůli covidu… takže mi nezbývalo nic jiného.. než zkusit e-shop a maximálně poslat zpátky …
Pár dni ji trvalo, než si zvykla, že má něco na nožce … pak si zvykla a už úplně pohoda a spokojenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
9.9.22 21:22

Jakože máš strach, aby pak chtěl tvrdší boty, když teď koupíte capáčky? Nebála bych se toho, i klasické boty se dají sehnat pěkně měkké a ohebné :)
Syn měl na podzim nízké capáčky, pak na zimu vysoké kožené zateplené capáčky (do sněhu měl softshellové sněhule podlepené plotnou), pak na jaře Bobux Xplorer, ty už byly o trochu tužší a od léta měl Jonap barefoot. V těch se mi nelíbilo asi první 2 dny, ale pak si zvykl a už v nich chodil hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
9.9.22 23:43

A já bych vzala ty prewalkers. Ony jsou takové capákové, měkké, když je dobře naimpregnuješ, tak nepromoknou. Však za chvíli je říjen, budou nižší teploty a přijde déšť.

• Citovat
  • Upravit
351
10.9.22 06:28

Mne tiez nechcel v prewalkers chodit, toto uprsane pocasie mi uz ale na capacky pride malo. Poridili sme bobux xplorer a som z nich nadsena, maly tiez, chodi v tom krasne. Ale moj beha uz tak 3 mesiace a vonku sme fakt hodne (kvoli starsiemu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
10.9.22 18:54

Může mi někdo prosím osvětlit jak vypadají a co jsou boty capacky :think: :)?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
10.9.22 18:59
@prokr píše:
Může mi někdo prosím osvětlit jak vypadají a co jsou boty capacky :think: :)?

Boticky bez pevny podrazky, neznas? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4606
10.9.22 19:04

Take jsme zvolili bobux jak pisou holky vyse, jsou moc fajn. Nas prvni 2 mesice chodil pouze bosy nebo v ponozkach (pres leto), capacky mel, ale nechtel je a bylo mu v nich samozrejme teplo. Se zacinajicim chladnejsim pocasim a destem jsme sli koupit prvni boty, prewalkers mu nesedly kvuli nartu a bobuxy padly skvele a chodi se mu v nich dobre :) kvuli pocasi bych asi taky nevolila capacky, i kdyz by byly nej na prvni mesice chuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
10.9.22 19:22
@větvička1 píše:
Boticky bez pevny podrazky, neznas? :D

A to v tom venku dítě netlačí nožky? To jsou Teda vlastně bačkory nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12882
10.9.22 19:42
@prokr píše:
A to v tom venku dítě netlačí nožky? To jsou Teda vlastně bačkory nebo tak něco?

Proc by ho tlacily nohy?
Ja je pouzivala misto backor, ale kdyz jsou treba ze softshellu nebo zatepleny, tak proc by se v nich dite nemohlo pokouset chodit v tehle dobe i venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
10.9.22 19:46
@větvička1 píše:
Proc by ho tlacily nohy?
Ja je pouzivala misto backor, ale kdyz jsou treba ze softshellu nebo zatepleny, tak proc by se v nich dite nemohlo pokouset chodit v tehle dobe i venku.

No ale co chůze po nějakým nerovným povrchu nebo kamení, v lese?
Jsem měla za to že na venek jsou boty a na doma backory :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková