Prewalkers, nebo capačky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13044
10.9.22 19:54
@prokr píše:
No ale co chůze po nějakým nerovným povrchu nebo kamení, v lese?
Jsem měla za to že na venek jsou boty a na doma backory :D

Prtatum nerovny povrchy nevadi, oni to min citi nez my, maji na chodidlech ten tukovy polstar. Ja deti do pevnych bot necpala, nez se naucily poradne chodit - vzdyt popojdou, pak sedi, lezou, vali se po zemi… Na tohle mi ty capacky a podobny typy bot prijdou skvely, jsou mekky, ohebny a diteti neprekazi. V podstate je to jen takova ochrana pred vlhkem a chladem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
10.9.22 20:01
@větvička1 píše:
Prtatum nerovny povrchy nevadi, oni to min citi nez my, maji na chodidlech ten tukovy polstar. Ja deti do pevnych bot necpala, nez se naucily poradne chodit - vzdyt popojdou, pak sedi, lezou, vali se po zemi… Na tohle mi ty capacky a podobny typy bot prijdou skvely, jsou mekky, ohebny a diteti neprekazi. V podstate je to jen takova ochrana pred vlhkem a chladem :mrgreen:

Tak jo :D :mavam:
Akorát by se to mohlo jmenovat jinak capacky bych zařadila do nedávné diskuze o vyrazech které Vám lezou krkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
970
10.9.22 20:06

Holky, tak nakonec jsme koupili Froddo prewalkers a ac v nich v obchodě neudělal ani krok, tak venku to byla jiná, za nás velká spokojenost, syn je hubenour a ma hrozně úzkou nohu, takže mu sedly pěkně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13044
10.9.22 20:17
@prokr píše:
Tak jo :D :mavam:
Akorát by se to mohlo jmenovat jinak capacky bych zařadila do nedávné diskuze o vyrazech které Vám lezou krkem :mrgreen:
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1738
20.11.22 09:51

A ma nekdo zkusenost s Papageno Superfit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková