Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@prokr píše:
No ale co chůze po nějakým nerovným povrchu nebo kamení, v lese?
Jsem měla za to že na venek jsou boty a na doma backory
Prtatum nerovny povrchy nevadi, oni to min citi nez my, maji na chodidlech ten tukovy polstar. Ja deti do pevnych bot necpala, nez se naucily poradne chodit - vzdyt popojdou, pak sedi, lezou, vali se po zemi… Na tohle mi ty capacky a podobny typy bot prijdou skvely, jsou mekky, ohebny a diteti neprekazi. V podstate je to jen takova ochrana pred vlhkem a chladem ![]()
@větvička1 píše:
Prtatum nerovny povrchy nevadi, oni to min citi nez my, maji na chodidlech ten tukovy polstar. Ja deti do pevnych bot necpala, nez se naucily poradne chodit - vzdyt popojdou, pak sedi, lezou, vali se po zemi… Na tohle mi ty capacky a podobny typy bot prijdou skvely, jsou mekky, ohebny a diteti neprekazi. V podstate je to jen takova ochrana pred vlhkem a chladem
Tak jo
![]()
Akorát by se to mohlo jmenovat jinak capacky bych zařadila do nedávné diskuze o vyrazech které Vám lezou krkem ![]()
Holky, tak nakonec jsme koupili Froddo prewalkers a ac v nich v obchodě neudělal ani krok, tak venku to byla jiná, za nás velká spokojenost, syn je hubenour a ma hrozně úzkou nohu, takže mu sedly pěkně ![]()
@prokr píše:
Tak jo![]()
Akorát by se to mohlo jmenovat jinak capacky bych zařadila do nedávné diskuze o vyrazech které Vám lezou krkem