Barevná lednice - šli byste do toho?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5063
12.4.18 11:00

Barevná lednice

Ahojky,
co říkáte na lednici v nějaké barvě? Šli by jste do toho? Budu mít novou kuchyň, ale vestavěnou lednici nechci. Kuchyně bude v dekoru dřeva (béžová a hnědá) Teď jsem se zakoukala do této lednice, ale teda drží mě při zemi cena (30tis).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41
12.4.18 11:04

Ahoj, máme doma šedou a co ti budu povídat :zed: hrůza, otisky jsou vidět úplně všude z jakéhokoliv úhlu. Přítel je háklivý na špínu a vše ostatní, takže chodí cca 4× za den po okolo lednice a leští/umývá ji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
12.4.18 11:08

Jedině vestavěnou nebo nerez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
12.4.18 11:11

Tak potom bys musela sladit i ty casti tech vestavenych spotrebicu, ktere jsou videt… mikrovlnku, troubu… a navic se toto brzy okouka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
12.4.18 11:11

@EmmaAnna Nerez máme teď a už bych jí nechtěla. Vestavná je prostorově o dost menší a nedám do ní plech. Takže buď bílou nebo se odvážu a bude kávová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
12.4.18 11:16
@AstraG píše:
@EmmaAnna Nerez máme teď a už bych jí nechtěla. Vestavná je prostorově o dost menší a nedám do ní plech. Takže buď bílou nebo se odvážu a bude kávová.

Já bych se odvázala. Je to moc hezká barva a ke kuchyni v přírodních dekorech dřeva bude krásně ladit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
12.4.18 11:21
@AstraG píše:
Ahojky,
co říkáte na lednici v nějaké barvě? Šli by jste do toho? Budu mít novou kuchyň, ale vestavěnou lednici nechci. Kuchyně bude v dekoru dřeva (béžová a hnědá) Teď jsem se zakoukala do této lednice, ale teda drží mě při zemi cena (30tis).

Lednice se mi moc líbí, ke dřevu se hodí. Ta cena by mě taky odrazovala… My měli po předchzích majitelích černou lednici a jsem ráda, že je z bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lalelale
12.4.18 11:24

@AstraG lednice je fakt pěkná, ke dřevu se hodí. Dělá ti tu kuchyň studio? zeptala bych se jich, at mi tuhle konkrétní lednici přidají do designu, aby ses podívala, jak to bude vypadat.

• Citovat
  • Upravit
5063
12.4.18 11:26

Poslala jsem to paní, co nám zařizuje spotřebiče a podle toho o kolik cenu dokáže srazit se rozhodnu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
12.4.18 11:27

@Lalelale Jo kuchyň. studio, už jsem jim to poslala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
12.4.18 11:30

Já bych se u výrazných barev bála, že mi za pár měsíců poleze krkem. Ale tahle je neutrální, mně se moc líbí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
12.4.18 11:46

Holky díky za reakce, když sem to poslala manželovi, tak mi napsal: Lednice no, co je na ní tak zvláštního? Vyber si jakou chceš, mě je to jedno.
Opravdu rada nad zlato :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
12.4.18 12:17
@AstraG píše:
Holky díky za reakce, když sem to poslala manželovi, tak mi napsal: Lednice no, co je na ní tak zvláštního? Vyber si jakou chceš, mě je to jedno.
Opravdu rada nad zlato :cert:

No tak zase je fajn, že neprotestuje ;) U nás by to nejspíš kvůli té ceně neprošlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
12.4.18 13:05

Máme avokádově zelenou lednici a jsem max. spokojená. (Pravda, je na chodbě, ne v kuchyni).
Tahle vybraná kávová se mi líbí moc, ale nejsem si jistá, jak půjde do té kuchyně. Aby hnědé barvy nebylo moc a netlouklo se to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26559
12.4.18 13:18

Mne se to moc libi :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie