Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nikdo nema zkusenosti s krvácením po ambul.odstranění hemoroidů?? ![]()
Ahoj holky. Dnes jsem byla na odstranění gumičkou a tedy mazec ale dalo se to vydržet. Horší je že teď večer po použití WC a hrozný bolesti jsem se šla namazat a jedna gumička byla venku. Nestalo se to prosím někomu a znamená to že ta jedna byla úplně zbytečná? Jedna tam ještě je tak ta snad splní svůj účel
moc děkuji a všem kdo má stejný problémy přeju pevný nervy ![]()
Ahoj, ja uz byla 4×.gumicku mi davali vzdy 1, odejít jsem ji videla jen 1×, a to po 10 dnech.ale to je individuální. Každopádně pokud odpadla během par hodin,účel splnit nemohla. Ja byls zrovna vcera na kontrole kvuli krvácení po zakroku…
@Lenca 333 no ja mam pokazdy neco…po 1. Desny bolesti 24h, po 2. Krvaceni na stolici cca 14 dni, po 3. Jsem nasla gumicku po 1p dnech, po 4. Ok,ale pak asi pp mesici po tuzsi stolici zas krev na papire…hoji se mi to pomalu..ale jinak ok, ted uz bych mela byt bez hemoroidů a cajk…tak doufam..ty nekrvacis po zakroku vubec?
Teda tak to je strasny
po zakroku ne az kdyz jsem sla na zachod ale vubec se to neda srovnat s krvacenim co jsem mela pred. Uz bych to chtela mit vsechno ale ted jdu az v lednu coz mi prijde hrozne dlouho. Jak jsi to mela ty casove? A ty mas jaky stupen?
Jako ze ted krev min nez predtim? Tys krvacela nejak moc? A byla jsi i na kolonoskopii? Ja jo a to bylo taky zuzo
chodila jsem po mesici,vzdy 1 gumicka na 1 hemoroid…
Právě že hodně. Nikdy jsem nevěděla kdy to ten den přijde, najednou hrozná bolest a krev takže jsem pořád musela nosit vložku nu strašný
Na kolonoskopii jsem taky byla jsou to asi dva měsíce a dobrý tak nevím co to je. Každý měsíc a ty pak zvládneš jít další den do práce? Já byla teď v úterý a bolí to ještě dneska ale krev tedy vůbec. Můžu se ještě zeptat taky to máš hlavně z porodů?
A jak jsi psala že jsi byla na kontrole skrz to krvácení co ti řekli?
@Lenca 333 ahoj, jj, presne, od porodů..nejdriv prvni pred 10 lety a druhy pred 7 to dorazil
doslova jsem si je vytlacila ![]()
ale asi i geneticky…mama byla pred lety i na klasicky operaci…a jakyho mas stupne? mne moc nekrvacely…treba 1× za mesic trochu krve na papire a na povrchu stolice..kolono taky jen hemoroidy…ale ja myslim, ze mi to krvacelo a krvaci hlavne kvuli tuzsi stolici a tim padem poraneni konecniku…malo piju a vim to
ja na to chodila vzdy odpoledne, bolelo to desne vecer a pak rano uz ok…jednou uplne v poho, jsem o tom ani nevedela a pak jednou to jelo snad 24 hodin a nepomahal ani ibalgin apod. pokazdy to bylo jiny ![]()
vlozku..ahaa…takze i mimo wc/stolici? den ty hemoroidy, kolik lidi to trapi…
@Lenca 333 píše:
A jak jsi psala že jsi byla na kontrole skrz to krvácení co ti řekli?
niiiiic…ze to nic neni…at to neresim…ze se to jeste nezhojilo…a ze i tuzsi stolice hraje roli atd..nic konkretniho..ale nic mi jinak neni, stolice ok, bricho neboli, kolono cista, tak doufam, ze proste jen krehka sliznice v konecniku…vzdy to byla jasne cervena cerstva krev..
Ta klasická operace říkal Dr že je docela mazec jak to mamka zvládala? Já mám taky ll až lll. Nu právě že po záchodě jsem nekrvacela vůbec jen mimo a to tedy hodně. Nu je to strašný kolik toho je
chtěla bych ještě třetí miminko ale tedy nevím to už by bylo asi úplně v prdelce
Chapu…ale ono se to snad nejak podda…ale je to otrava…kor ta krev…ta me vzdycky leda nervuje..mama to zvladla ok,ale mesic po tom byla doma a bolelo to a krvacelo…ale od ty doby klid uplne…
Ahoj holky, před 8 dny jsem byla na prvním zákroku. A už 7 dní cítím močové cesty, ale ne bolest, pálení, řezání. Takový spíš tlak a pocit, že zase musím. Nesetkaly jste se s tím některá?
Jinak krev jsem měla první 3 dny a zatím nic.