Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Flyingfrog tak ja si zazila s ligacema vsecko mozny,ale tohle zrovna se mi vyhnulo
mne se chtelo prvni 2 dny zas furt na velkou…neprochladla jsi spis nekde?ale u ligaci obecne je možný vsecko,mi rikal dr ![]()
@P. Právě, že neprochladla. I jsem do sebe začla cpát lichořeřišnici a d-manosu a efekt nula.
Začínám se docela děsit, co přijde po těch dalších dvou, co mě čeká.
Tohle se mi taky zdá jako prochladnutí ale asi je možný všechno. Mě teda pořád bolí břicho hodně dole tak nevím ale krev vůbec.
a kolik zakroku vam jeste chybi, holky?ja mela ty 4 hemoroidy, 4 zakroky
Ja byla teprve jednou,sice mi delali dva ale jedna gumička šla ven hned večer takže nic a ještě mám 4 takže to bude na dlouho ![]()
Tak ja treba dneska zas pidi krve na povrchu stolice..je fakt,ze asi malo piju, zas byla tuzsi..ale stejně, cely jsem to podstupovala hlavne proto,abych uz nevidela krev..to me vzdycky nervuje..ale kdyz kolonoskopie cista, tak snad ok…asi to wc a výsledek na nem moc zkoumám… ![]()
@Lenca 333 Já ten tlak měla úplně dole v podbřišku, ale už to odeznělo. Uf.
@P. Mně chybí 2 zákroky ze 3.
Ty nervy z krve chápu, jsem z toho vždy taky vyjukaná.
Já nějak nic moc. Pořád mě bolí břicho a mám průjem tak lítám sprcha, záchod a už toho mám nějak dost
jak vy?
Ja uz ok…aspon doufám…krev zatim nevidam…toho se desim nejvic…kontrolu na proktologii mam za rok
@P. Já zas krev. Ale zase pořád tam ještě 2 mám, takže asi z toho.
Tak hlavně ať už se krev neobjeví.
@Lenca 333 To je teda na houby. Snad ti bufe brzy lépe.
Mě ta krev vždy tak vyděsí, i když vím, proč je. ![]()
@Flyingfrog uplne te chapu, ja jsem z krve taky na mrtvici…ale pak si vzdycky reknu,ze kolonoskopie ok,navic jasne cervena barva,take cajk..ale vždycky mi to zkazi pul dne.. ![]()
@P. Ahoj, můžu se zeptat na tu kolonoskopii? Kde jsi na ní byla, jaké ti daly oblbováky, jestli to víš, jestli to bylo hodně nepříjemné a co jsi pila na vyprazdňování? Mě to čeká v lednu a nervy mám už teď.
Jinak hemoroidy mám 2. stupně a Dr. navrhoval laser, kdybych chtěla, ale já zatím krvácela jen 2-krát a jiné problémy s nimi nemám, tak to ještě odložím. Díky moc a přeji hodně zdraví.
@Lollitka ja byla v praze 4, res endo, dali mi injekci bucospan, nijak me neoblbla, sla jsem hned v pohode domu, citila jsem zakrok,ale dalo se to.kam jdes na to ty?
@P. Přesně jak píšeš, zkazí to půl dne. ![]()
Ale taky jasně červená.
No dnes klid, tak mně kazí den aspoň počasí a děti. ![]()