Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, kedysi som sledovala pribeh Barunky a jej dvojiciek.
potom vsak bola tema zamknuta, tak som nemala tu moznost
ani jej webovky nie su aktualizovane.
neviete prosim Vas niekto ako sa maju?
chcela som im zas nieco poslat, ale neviem najst adresu ani ziadny kontakt. dakujem za kazdu informaciu ![]()
@soldi snad nebudu dávat nepravdivé informace
někde jsem tu četla že čekají přírůstek do rodiny, snad někdy po Vánocích a tuším že i chlapečka, holky jsou doma a daří se jim na jejich stav dobře, když tak mě opravte kdo máte lepší info, také se ráda dozvím novinky
@bondy1 @stiskoch to su nadherne spravy, moc ste ma potesili, az ste mi slzy dojatia vohnali do oci ![]()
dakujem moc ![]()
JE to jsem ráda. Já to vlákno sledovala od začátku a hlasovala do té soutěže. Není to tak dávno, co jsem tu koukala jestli nenajdu nějakou zprávu o tom, jak se holčičkám daří.
Jsem ráda, že je to v rámci možností dobře.
Ahoj, Máte někdo info jak se holkám daří?
A jak to Barča vše zvládá s dalším miminkem?
Často přemýšlím jak na tom holky jsou… jinou diskuzi jsem nenašla
tak oživuji..
@Kathuschka Snad se Bára nebude zlobit, ale myslím, že mužu rict, ze se maji dobre
Holky rostou jako z vody, jsou moc hezke a šikovné
No a maly je zlaticko, myslim, ze Bare vleva energii a silu do zil
Zkusim ji rict, ze je tu po ni sháňka ![]()
@nataluska @DeTer maminka dvojčat - Esterky a Sarlotky - ktere maji onemocneni SMA 1.TYPU. Mela tu pred roky diskusi, proto se na ni holky ptaji.
Jojo, vím o koho jde, také jsem mamince pomohla, takže jsem ráda, že se jim daří dobře.
Ježiš zdravím moooooc všechny ja sem vůbec nevěděla o této diskusi moc moc zdravím a omlouvám se že nedávám informace nějak po tom co se do nás pár maminek pustilo jsme se raději schovala a kdo chtěl informace nám napsal osobně jinak moc vám děkuji ža váš zájem
moc mě to těší že na nás stále myslíte
![]()
jinak nám do rodinky došel nový chlapík Patriček je narozený 20.2. jen o 2 dny se minul sestřičkám ![]()
holkám se daří v rám ci mžností skvěle
tady máte pár foteček jsou některé přidané i na stránkách a i už pracuji na nějakem článečku který ten celý rok shrne ![]()
Tak to jsou dobré zprávy. Přeju, aby vám děti dělaly jen radost.
JÉÉ holky jsou krasavice, strašně vyrostly a je vidět že se mají dobře, Patriček je taky úžasný.. ![]()
A jak to všechno zvládáš?? Nepotřebuješ s něčím pomoci?
@Barunka maminka píše:
Ježiš zdravím moooooc všechny ja sem vůbec nevěděla o této diskusi moc moc zdravím a omlouvám se že nedávám informace nějak po tom co se do nás pár maminek pustilo jsme se raději schovala a kdo chtěl informace nám napsal osobně jinak moc vám děkuji ža váš zájemmoc mě to těší že na nás stále myslíte
![]()
jinak nám do rodinky došel nový chlapík Patriček je narozený 20.2. jen o 2 dny se minul sestřičkám
holkám se daří v rám ci mžností skvěle![]()
tady máte pár foteček jsou některé přidané i na stránkách a i už pracuji na nějakem článečku který ten celý rok shrne
Nádherné děti. Držte se.
![]()