Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chci se zeptat - dochazi mi cerna barva v tiskarne, takze musim koupit. Nekde jsem cetla, ze lze koupit i samotnou napln, kterou potom lze vstriknout do te nadrzky na barvu, ve ktere mi to dochazi (ze se nemusi kupovat cela ta „nadrzka“ za cca tri stovky, ale koupi se opravdu jen napln asi za 80,–, je s tim trochu patlacka pry, ale lze to) - delal jste to nekdo ??
Ja kupovala vzdycky cele ty kazetky (mam tiskarnu na 4 barvy, separatni nadrzky), ale penez je to dost, rada bych ted za to usetrila.
v některých obchodních centrech doplňují cartrige a je to za pár korun.. Nikdy se nám nestalo, že by bylo něco v nepořádku ![]()
Monny89 píše:
v některých obchodních centrech doplňují cartrige a je to za pár korun.. Nikdy se nám nestalo, že by bylo něco v nepořádku
Opravdu ? Jezis to jsem si jeste nevsimla
sice mam tiskarnu uz pekne dlouho, ale menila jsem zatim asi 3×, vzdy za original kazety.
Prosim Te a kde presne to delaji ?
A gratuluju ke krasnymu chlapeckovi
je opravdu kouzelnej.
Nevím odkud jsi, ale v Praze to tam dělali, co si pamatuju v Tesco Skalka… stálo to pár korun, a bylo to hned na počkání..
Většinou to není přímo v supermarketu, ale bokem jak jsou před krámem ty obchůdky atd…
A děkuji ![]()
monikalysa píše:
A jakou máš tiskárnu? Ono některé prostě doplnit nejde..
např EPSON je stavěný a očipovaný tak, aby to nešlo. HP a Canon se plní celkem v pohodě.
Doma se s tím patlat můžeš, ale je to sázka do loterie. Někdy to vyjde, někdy ne. A ta kazeta má taky omezenou životnost. Skutečně je rozumější nechat si to doplnit od profíků, navíc ti na to daj záruku, kdyby to z nějakých důvodů netisklo. Jo a počítej se zhoršenou kvalitou tisku. U textu je to celkem jedno. Ale pokud budeš tisknout obrázky, mohlo by tě to zaskočit.
Hodně zdaru!
Mam CANON MP520.
Uz jsem si o tom neco nastudovala, tak vim zhruba, co od toho cekat a necekat
trosku mi vadi, ze tiskarna pak nehlasi, ze barva dochazi, pokud jsem to pochopila spravne, tak je nastavena jen na orig.kazetu a potom pozna, kdyz je doplnena, pripadne tam dam kazetu neoriginalni. Je to v tom odkazu, co jsem sem davala … ![]()
Já jsem si posílala na doplnění pánovi přes aukro - poslala jsem mu svojí kazetu a do 3 dnů jsem jí měla doma zpět naplněnou… Zkus tam mrknout… Máme HP, neoriginální tam jdou, ale už to pak neukazuje stav inkoustu - ale zase místo 350,– jsem dala 120,– i s poštovným ![]()
Monny89 píše:
Nevím odkud jsi, ale v Praze to tam dělali, co si pamatuju v Tesco Skalka… stálo to pár korun, a bylo to hned na počkání..![]()
Většinou to není přímo v supermarketu, ale bokem jak jsou před krámem ty obchůdky atd…
A děkuji
Mony, diky za tip, byla jsem tam
Stalo to 150,–, cekala jsem teda min, ale i tak jsem rada. Uvidim, jak to bude fungovat, jak to vydrzi atd. Urcite se casem vratim k originalum, ja kupuju jednou za cas, ale ted se mi jaksi nechce kupovat 4 barvy na Mironetu a dat za to s postovnym 14 stovek ![]()
Ja nevedela, ze nejaky doplnovani vubec existuje ![]()
nakukovatelka píše:Monny89 píše:Mony, diky za tip, byla jsem tam
Nevím odkud jsi, ale v Praze to tam dělali, co si pamatuju v Tesco Skalka… stálo to pár korun, a bylo to hned na počkání..![]()
A děkujiStalo to 150,–, cekala jsem teda min, ale i tak jsem rada. Uvidim, jak to bude fungovat, jak to vydrzi atd. Urcite se casem vratim k originalum, ja kupuju jednou za cas, ale ted se mi jaksi nechce kupovat 4 barvy na Mironetu a dat za to s postovnym 14 stovek
Ja nevedela, ze nejaky doplnovani vubec existuje
Aaaa, ty jsi pražská? No tak super
Já tam kousek od Teska bydlela
a tam jsem i pracovala, takže jsem to věděla
![]()
Ahoj, můžu poprosit o radu? Mám tiskárnu HP a když delší dobu netisknu, tak mi zaschne barva v tiskárně. Barvu pouze doplňuji, nekupuji originály. Teď bych chtěla zkusit originál, abych viděla jestli je tam nějaký rozdíl. Můžete mi poradit kde barvu koupit za dobrou cenu?