Barva kočárku

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6597
19.3.07 17:55

Denny - no jasně.
1 - je tam polohování zádíček, vzadu pod korbou u boudy je takový um. šroub a točením zvedáš zádíčka

2 - jde

Taky ti vypisuju přesně, co píšou na Malli.cz ( když si zadáš tuto adresu, klikneš vlevo na Peg Perego, kočárky od narození, hluboké, najdeš tam tento kočár, klikneš na něj, dole u popisu výrobku je Hluboká korba ( Nido)…více, to když rozklikneš, tak to máš i s obrázky :wink: )

Korba lze použít ve variantě kolébky (spodek Nida má tvar houpací lišty)
a nebo pevně u:,–(it na fixační nožičky, uložené ve spodu korby.
Pro maximální pohodlí dítěte je korba opatřena plynulým polohováním opěrky zad z vnější části vany
Optimální teplotu v korbě kočárku je možné ovlivnit nastavením cirkulace vzduchu u dna korby.
Otevření roštu dokonale zajistí vzdušnost v letních měsících nebo doma a naopak, v chladném počasí jeho uzavření výborně zateplí vnitřní prostor kočárku
Výplň Nida je vyrobena ze speciálního materiálu „Softerm" , který zaručuje anti-alergické, anti-statické a anti-bakteriální vlastnosti vnitřního potahu a matrace kočárku.

3 )mám, moment…musím zalistovat u nás v galerce…

tady ukázka zvednutých zad v hl. korbě

a tady s autosedačkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.3.07 18:11

Amynko,kočárek je mooooc krásný :D
tašku na rukojeť jsi si dokupovala zvlášť? Na kolik tě to celé vyšlo?
Já bych na druhé chtěla aby kolečka byla zatáčecí kvůli snadnější manipulaci.Ale na druhou stranu jsem asi trochu staromodní,ty nové kočárky jsou strašně tvrdé a nejdou zhoupnout.Tenhle je opravdu super.
A musím říct,že i ta barvička.Šedá by mě nikdy nenadchla,ale u tohodle kočárku to vypadá moc hezky a luxusně.
No jestli se nám to druhé někdy ještě povede,tak se z toho výběru asi zbláznim :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
19.3.07 18:15

Ten celý komplet vyšel v akci na dětském ráji, na 14 990,– a tašku jsme kupovali zvlášť za tuším 1300, tu jsme ale reklamovali, Perego má super kočárky, ale tašky jsou hrozný, vnitřek totiž praská, jak tam je ten igelit.

No, ona to není šedá, je to takový…hnědo/béžovo/zlato+něco :lol: oni mají přímo ještě šedou, do stříbrna a ta je taky hezká, ale ta není v modelu Young. Tahle barva už jede třetím rokem, prý se prodává nejvíc..nevím, u nás s ním jezdíme jen dvě mamči :wink:

Otáčecí přední kola…mno a co takhle Bébécar?

Jojo, houpání byla i jedna z mých podmínek :D :wink: Houpe bezva, ani moc, ani málo, akorát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
19.3.07 18:29

myslíš bébéca Stilo? Na ten jsem taky koukala,ale dělají hrozný barvy :roll: ale asi mi nic jiného nezbyde,je to spojení všech mých požadavků…hl.korba s polohováním zad,sportovní korba+autosedačka,možnost otočení po i proti směru jízdy,houpací a zatáčecí kola.......Mě se teda hrozně líbí sestava od Jané nebo Cortiny,ty jsou ale úplně tvrdé :roll:
Kdyby ten tvůj dělali se zatáčecími kolečky,tak jdu do něj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
19.3.07 23:57

Já jsem si na chlapečka vědomě pořídila kombinaci červená-šedivá (červená převládá) prostě proto, že se mi z nabízených kombinací libíla nejvíce. Ze začátku se pár lidí domnívalo, že v kočárku leží holčička, ale teď už všichní vědí, že mám kluka a je to v pohodě.
A ještě doplním, že nedávno jsem viděla pořad SAMA DOMA, kde host pořadu mluvil o tom, že červená je vyslověně mužská barva!!! Takže já bych se toho nebála. Tou červenou je vlastně jako chlapi ohromně podporujeme :D
 Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
203
20.3.07 09:39

Jediná blbá kombinace je kluk v růžovém - jinak je to naprosto fuk :wink: :D 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8041
20.3.07 10:08

já si hlavně myslim,že známí vědí co máš a u cizích to může být jedno.A kluků červená moc sluší.Kubča je trošku tmavší a ráda mu kupuju červené bundy nebo svetry :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
20.3.07 13:32

Ahoj, mám Knorr Nizza a modrobéžovou kombinaci-v té době jsme ještě nevěděli, co budeme mít, ale z nabízených barevných variant mě asi nejvíc dostala tahle, protože i když jsem s kočárkem moc spokojená, volba barev se jim teda moc nepovedla. Mám i modrý fusak dovnitř a Adélka v něm září..Krom toho ji i do modré oblékám, je to daleko praktičtější než růžová třeba na písek nebo na procházky :wink: Ale jinak stačí červená čepička a je to jasné..U kluků se mi taky líbí červená v kombinaci právě s modrou, prostě si myslím, že je to jedno. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
20.3.07 14:20

Tak nakonec jsme objednali modročernou. Nevěděla jsem zda mi se mi k červenočerné hodila modrá deka. Tak doufám že to bude taky pěkný i když ta červená kombinace se mi tedy líbila úplně nejvíc. Zítra to už má přijít tak pak dám info. Přinejhorším to vyměníme, ale snad tak zle nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 14:52

Ahoj holky, oživuji diskuzi, nechci zakládat novou, snad poradíte.. :-)

Mám fungl nový kočár, 2v1, ještě v krabici, bohužel nikdy nepoužitý, 100% klučičí, tmavě modrý, jako na fotce.. A čekáme holčičku… Nechci ji mít ve 100% klučičím, ale kupovat nový taky nechci, kor když vím, že i když tenhle nebyl ani rozbalený, tak ho už za stejnou cenu neprodám.. Nemáte nějaké tipy, jak kočár „zněžnit“? Popř existují nějaké potahy na kočár třeba?

Děkuji za tipy :) :)

• Citovat
  • Upravit
72725
11.5.16 14:54

@Kattynka000 nech si ušít nánožník ve stejné barvě a např s kytičkama nebo něco takového - to fakt není problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.5.16 14:55

@Kattynka000 potahy asi nexistují, ale můžete si nechat modré části přešít holčičí kočárkovinou :) je jich opravdu velký výběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 14:57

@martina.se @Lanna1 já právě hledám všechno možné, ale co jsem našla, tak se kolikrát vyplatí koupit spíš nový kočár, vysloveně na to cpát nějaké růžové motýlky od vietnamců nechci :think: :lol: Tohle kdybych věděla, tak jsem kupovala 100% neutrální barvičky, nejlepší je, že mám 100% modrou úplně celou novou výbavu vč. oblečení a dokonce i lahviček :lol: :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
10631
11.5.16 14:59

Stačila by třeba nová taška ke kočárku dívčích barvách nebo dovnitř růžovou deku (nebo jinou barvu) a nahoru holčičí hračku. Kočárek je moc pěkný a jistě bude fajn i pro malou slečnu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
11.5.16 15:00

@Kattynka000 :mrgreen: ten nánožník stojí kolem 350 kč, to není tak šílené :think: :think: a existuje moře možných variant.. mmchdm, dítku je fuk, zda je v růžové či modré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí