Barva kočárku

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
11.5.16 15:03

@martina.se :lol: :lol: já vím, že jí je to fuk, ale mě štve, že moje princezna bude lozit v modrých body s nápisem „jsem maminčin chlapeček“ a vozit se v modrém kočáře :lol: :D Bože můj, to byl blbý nápad kupovat jednopohlavní výbavičku :lol: :lol: děkuji za tipy, naštěstí ještě času dost, takže aspoň inspirace nasbírána a uvidíme jak to dopadne :) :)

• Citovat
  • Upravit
189
11.5.16 15:04

Metr kočárkoviny stojí kolem 200Kč a tady bych tipla spotřebu tak dvou metrů, takže co se týče materiálu by to nebyla zase taková hrůza. Pokud to člověk nezvládne přešít sám tak práce by se asi prodražila :( ale těch kočárkovin je opravdu hodně, já osobně bych si na holčičku hned vybrala :D A proč máte tedy komplet novou výbavu na kluka, když čekáte holčičku? Byla nějaká výhodná koupě v klučičích barvách :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1179
11.5.16 15:04

Můžu se zeptat? Nečekaně se narodila holčička a vy jste „čekali“ dle dr. kluka? Ke kočárku - hlubokou korbu bych asi neřešila, max nějakou holčičí deku. A ve sporťáku už se pak vyřádíš třeba s podložkou, dekou, novou taškou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.5.16 15:06

@Kattynka000 Kočárek je moc pěkný :) Klidne bych ho brala pro holčičku. Kup do něj růžovou deku, nějakou holčičí hračku. Vůbec bych neviděla problém v modře barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
11.5.16 15:07

Naše holky měly modrý sporťák :mrgreen: V zimě to bude šumák a na jaro a léto nějakou hezkou růžovou deku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 15:07

@Lanna1 nene.. jen v říjnu jsem porodila chlapečka, který se bohužel v kočárku nepovozil, kompletní výbava je absolutně netknutá, další dítko jsme plánovali tak za 3 roky, ale otěhotněla jsem hned po šestinedělí, takže hledam cestu, jak po půl roce nekupovat opet uplne novou vybavu :)

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
11.5.16 15:08

@Gepardice holčička je ještě v bříšku.. ohledně chlapečka https://www.emimino.cz/…hovam-12499/

• Citovat
  • Upravit
1179
11.5.16 15:11

@Kattynka000 Kattynko, promiň. Tohle mě vůbec nenapadlo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
11.5.16 15:11

@Kattynka000 tak to už chápu :) Holčička v modrém není zase taková hrůza, horší by to bylo naopak :D Já osobně bych to, ale asi nezkousla, kočárek přešila (ale zvládla bych to sama, takže náklady opravdu skoro nic) a dokoupila růžovou výbavičku :D pár kousků, alespoň na ven mezi lidi. Ono vám to stejně potom až se holčička narodí a budete dokupovat věci pro slečnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
11.5.16 15:12

@Kattynka000 Mimochodem, já syna vozím v tomhle kočárku a vnitřek jsem vyrešila takhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 15:13

@Gepardice V pořádku, jen asi špatně pochopený příspěvek :kytka: Mám prostě vše 100% klučičí, protože jsme si byli pohlavím 100% jistí, když už ve 20tt byly schopní Matyaškovi přeměřit varlátka.. Jenže výbava je 100% nepoužitá, vše netknuté a jen zabalené v taškách a schované, jen už bylo vše přeprané, nažehlené a postýlka složená.. Po návratu jsme zase vše schovaly a uklidili že se to využije u druhého. A dnes jsme zjistili, že čekáme holčičku ve stejném termínu, takže na velikosti období vše sedí, ale barvy už ne :)

• Citovat
  • Upravit
189
11.5.16 15:15

A co zkusit, alespoň část prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
11.5.16 15:15

@speedyy :palec: pěkně vyřešeno, zkusím něco podobného v kombinaci třeba se žluto růžovou, třeba to nebude vypadat jak japonský cirkus :)

• Citovat
  • Upravit
Kattynka000
11.5.16 15:19

@Lanna1 už jsem prodala věci s nápisy o chlapečkách, jako bylo „tátův klon, frajer jako hrom“, i tak když to byly značkové hadříky, tak jsem nechávala kus za 50-80,– aby se to vůbec udalo, těžce se to nevyplatilo apod, ještě mi zbyly modré zavinovačky, ale jsou se žirafou, enchci je dávat ryč :-( zbytek zatím nechávám a hold dokuopím růžovou soupravu k doktorce a na ven, jen přemýšlím co s tím kočárem.. Tmavě modré vajíčko mi je fuk, v autě je to jedno, ale kočárek uplně takhle nechat nechci :)

• Citovat
  • Upravit
674
11.5.16 15:22

Vyměnila bych pár doplňků za červenou jako tašku koš pod kočár deku. růžovou barvu bych k němu nedávala Já mám kočár taky více do modra jen pohlaví nevíme tak to budu Mít kdyžtak napůl s tou červenou. jinak výbavu jsem kupovala neutrál sem tam něco modre holka to kdyžtak unosí naopak by to bylo horší(s růžovou)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí