Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Metr kočárkoviny stojí kolem 200Kč a tady bych tipla spotřebu tak dvou metrů, takže co se týče materiálu by to nebyla zase taková hrůza. Pokud to člověk nezvládne přešít sám tak práce by se asi prodražila
ale těch kočárkovin je opravdu hodně, já osobně bych si na holčičku hned vybrala
A proč máte tedy komplet novou výbavu na kluka, když čekáte holčičku? Byla nějaká výhodná koupě v klučičích barvách ![]()
Můžu se zeptat? Nečekaně se narodila holčička a vy jste „čekali“ dle dr. kluka? Ke kočárku - hlubokou korbu bych asi neřešila, max nějakou holčičí deku. A ve sporťáku už se pak vyřádíš třeba s podložkou, dekou, novou taškou.
@Kattynka000 Kočárek je moc pěkný
Klidne bych ho brala pro holčičku. Kup do něj růžovou deku, nějakou holčičí hračku. Vůbec bych neviděla problém v modře barvě.
Naše holky měly modrý sporťák
V zimě to bude šumák a na jaro a léto nějakou hezkou růžovou deku.
@Lanna1 nene.. jen v říjnu jsem porodila chlapečka, který se bohužel v kočárku nepovozil, kompletní výbava je absolutně netknutá, další dítko jsme plánovali tak za 3 roky, ale otěhotněla jsem hned po šestinedělí, takže hledam cestu, jak po půl roce nekupovat opet uplne novou vybavu ![]()
@Gepardice holčička je ještě v bříšku.. ohledně chlapečka https://www.emimino.cz/…hovam-12499/
@Kattynka000 tak to už chápu
Holčička v modrém není zase taková hrůza, horší by to bylo naopak
Já osobně bych to, ale asi nezkousla, kočárek přešila (ale zvládla bych to sama, takže náklady opravdu skoro nic) a dokoupila růžovou výbavičku
pár kousků, alespoň na ven mezi lidi. Ono vám to stejně potom až se holčička narodí a budete dokupovat věci pro slečnu ![]()
@Kattynka000 Mimochodem, já syna vozím v tomhle kočárku a vnitřek jsem vyrešila takhle ![]()
@Gepardice V pořádku, jen asi špatně pochopený příspěvek
Mám prostě vše 100% klučičí, protože jsme si byli pohlavím 100% jistí, když už ve 20tt byly schopní Matyaškovi přeměřit varlátka.. Jenže výbava je 100% nepoužitá, vše netknuté a jen zabalené v taškách a schované, jen už bylo vše přeprané, nažehlené a postýlka složená.. Po návratu jsme zase vše schovaly a uklidili že se to využije u druhého. A dnes jsme zjistili, že čekáme holčičku ve stejném termínu, takže na velikosti období vše sedí, ale barvy už ne ![]()
@speedyy
pěkně vyřešeno, zkusím něco podobného v kombinaci třeba se žluto růžovou, třeba to nebude vypadat jak japonský cirkus ![]()
@Lanna1 už jsem prodala věci s nápisy o chlapečkách, jako bylo „tátův klon, frajer jako hrom“, i tak když to byly značkové hadříky, tak jsem nechávala kus za 50-80,– aby se to vůbec udalo, těžce se to nevyplatilo apod, ještě mi zbyly modré zavinovačky, ale jsou se žirafou, enchci je dávat ryč
zbytek zatím nechávám a hold dokuopím růžovou soupravu k doktorce a na ven, jen přemýšlím co s tím kočárem.. Tmavě modré vajíčko mi je fuk, v autě je to jedno, ale kočárek uplně takhle nechat nechci ![]()
Vyměnila bych pár doplňků za červenou jako tašku koš pod kočár deku. růžovou barvu bych k němu nedávala Já mám kočár taky více do modra jen pohlaví nevíme tak to budu Mít kdyžtak napůl s tou červenou. jinak výbavu jsem kupovala neutrál sem tam něco modre holka to kdyžtak unosí naopak by to bylo horší(s růžovou)
@martina.se
já vím, že jí je to fuk, ale mě štve, že moje princezna bude lozit v modrých body s nápisem „jsem maminčin chlapeček“ a vozit se v modrém kočáře
Bože můj, to byl blbý nápad kupovat jednopohlavní výbavičku
děkuji za tipy, naštěstí ještě času dost, takže aspoň inspirace nasbírána a uvidíme jak to dopadne