Barva kočárku

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kattynka000
11.5.16 17:07

@quinsley :srdce: děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
189
11.5.16 17:14

@quinsley šedá s růžovou jsou opravdu krásná kombinace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
12.5.16 07:21
@Kattynka000 píše:
@martina.se :lol: :lol: já vím, že jí je to fuk, ale mě štve, že moje princezna bude lozit v modrých body s nápisem „jsem maminčin chlapeček“ a vozit se v modrém kočáře :lol: :D Bože můj, to byl blbý nápad kupovat jednopohlavní výbavičku :lol: :lol: děkuji za tipy, naštěstí ještě času dost, takže aspoň inspirace nasbírána a uvidíme jak to dopadne :) :)
:mrgreen: :mrgreen: to doladíš :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.5.17 21:56

Ahoj holky, tak my zatím tedy nevíme co to bude, ale když jsem ze zvědavosti prohlížela na netu kočárky našla jsem jeden a byla to láska na první pohled. Hned jsem věděla že ten chci. Je teda bílotyrkysový a známí mi ho rozmlouvají že když to bude náhodou holčička bude to prý blbý. Já si ale nemyslím. Podle mě o barvu už dneska vůbec nejde. Co myslíte? Děkuju za rady a názory :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14590
3.5.17 23:07

@Milinkkka Klidně bych ho vzala i pro holčičku, je to moc hezká kombinace, líbí se mi i ten vzorek :palec: Zelenou / tyrkysovou já osobně nevnímám jako typicky klučičí barvu a ještě v kombinaci s tím vzorkem a bílou barvou bych se toho vůbec nebála. Vlastně když o tom tak přemýšlím, hodně mých kamarádek mělo pro holčičky kočár kombinovaný se zelenkavou, jako doplňkovou barvu k šedé, bílé nebo béžové. Já mám sice nakonec pro holku červený kočár, ale původně jsem měla vybraný hráškově zelený s puntíky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.5.17 05:35

@Michelle_M mockrát děkuju za názor :) mě prostě padl do oka a bylo vymalováno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
4.5.17 08:47
@Milinkkka píše:
Ahoj holky, tak my zatím tedy nevíme co to bude, ale když jsem ze zvědavosti prohlížela na netu kočárky našla jsem jeden a byla to láska na první pohled. Hned jsem věděla že ten chci. Je teda bílotyrkysový a známí mi ho rozmlouvají že když to bude náhodou holčička bude to prý blbý. Já si ale nemyslím. Podle mě o barvu už dneska vůbec nejde. Co myslíte? Děkuju za rady a názory :)

@Milinkkka je krásný, určitě bych si z toho hlavu nedělala, je vaše věc co se Vám líbí. Ja měla na první dceru modro žlutý a spoustu lidí nechapalo proč máme tento, když máme holku, na druhou jsem si pořídila růžovo šedý, ale vím, ze další mimčo nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.5.17 09:13

@rozmaryna1234 děkuji. Tak samozřejmě na „chytré rady“ okolí nedám. Ať si říkají co chtějí že jo, kočárek mám už stejně objednaný takže mi můžou trhnout :D ale nikdy není na škodu se poptat na názor maminek které si tím taky prošli :) já mám tuhle barvu strašně ráda a asi bych si ho rozmluvit stejně nenechala. Jinak my čekáme první takže se moc těšíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
4.5.17 20:25

Přesně takové typy kočárků se mi líbí. Je krásný. Já osobně bych volila bez vzorku, nicméně barva je krásná a vyloženě klučicí mi fakt nepřijde. Mám teď zrovna taky tyrkysový kočárek v kombinaci s bílou konstrukcí (sporťák Espiro), ale pro kluka. Jo a kamarádka měla tmavě modrý kočárek po synovi a vozila v něm potom i dceru a nikdo to neřešil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.5.17 22:35

Tak jsem teda ráda že v tom nejsem sama :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí