Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@Kattynka000 píše:
@martina.se![]()
já vím, že jí je to fuk, ale mě štve, že moje princezna bude lozit v modrých body s nápisem „jsem maminčin chlapeček“ a vozit se v modrém kočáře
![]()
Bože můj, to byl blbý nápad kupovat jednopohlavní výbavičku
![]()
děkuji za tipy, naštěstí ještě času dost, takže aspoň inspirace nasbírána a uvidíme jak to dopadne
![]()
Ahoj holky, tak my zatím tedy nevíme co to bude, ale když jsem ze zvědavosti prohlížela na netu kočárky našla jsem jeden a byla to láska na první pohled. Hned jsem věděla že ten chci. Je teda bílotyrkysový a známí mi ho rozmlouvají že když to bude náhodou holčička bude to prý blbý. Já si ale nemyslím. Podle mě o barvu už dneska vůbec nejde. Co myslíte? Děkuju za rady a názory ![]()
@Milinkkka Klidně bych ho vzala i pro holčičku, je to moc hezká kombinace, líbí se mi i ten vzorek
Zelenou / tyrkysovou já osobně nevnímám jako typicky klučičí barvu a ještě v kombinaci s tím vzorkem a bílou barvou bych se toho vůbec nebála. Vlastně když o tom tak přemýšlím, hodně mých kamarádek mělo pro holčičky kočár kombinovaný se zelenkavou, jako doplňkovou barvu k šedé, bílé nebo béžové. Já mám sice nakonec pro holku červený kočár, ale původně jsem měla vybraný hráškově zelený s puntíky ![]()
@Michelle_M mockrát děkuju za názor
mě prostě padl do oka a bylo vymalováno ![]()
@Milinkkka píše:
Ahoj holky, tak my zatím tedy nevíme co to bude, ale když jsem ze zvědavosti prohlížela na netu kočárky našla jsem jeden a byla to láska na první pohled. Hned jsem věděla že ten chci. Je teda bílotyrkysový a známí mi ho rozmlouvají že když to bude náhodou holčička bude to prý blbý. Já si ale nemyslím. Podle mě o barvu už dneska vůbec nejde. Co myslíte? Děkuju za rady a názory
@Milinkkka je krásný, určitě bych si z toho hlavu nedělala, je vaše věc co se Vám líbí. Ja měla na první dceru modro žlutý a spoustu lidí nechapalo proč máme tento, když máme holku, na druhou jsem si pořídila růžovo šedý, ale vím, ze další mimčo nechci.
@rozmaryna1234 děkuji. Tak samozřejmě na „chytré rady“ okolí nedám. Ať si říkají co chtějí že jo, kočárek mám už stejně objednaný takže mi můžou trhnout
ale nikdy není na škodu se poptat na názor maminek které si tím taky prošli
já mám tuhle barvu strašně ráda a asi bych si ho rozmluvit stejně nenechala. Jinak my čekáme první takže se moc těšíme ![]()
Přesně takové typy kočárků se mi líbí. Je krásný. Já osobně bych volila bez vzorku, nicméně barva je krásná a vyloženě klučicí mi fakt nepřijde. Mám teď zrovna taky tyrkysový kočárek v kombinaci s bílou konstrukcí (sporťák Espiro), ale pro kluka. Jo a kamarádka měla tmavě modrý kočárek po synovi a vozila v něm potom i dceru a nikdo to neřešil ![]()
@quinsley
děkuji