Barva moči v těhotenství

Anonymní
29.8.21 09:53

Barva moči v těhotenství

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost. Jsem ve 32tt, poslední dva týdny mam tmavě zbarvenou moč, která smrdí na dálku uplně příšerně. Přes den je sytě žlutá, to chodím na záchod co půl hodiny. Jakmile někde jsem a nejdu na záchod až tak často, nebo ráno když se vzbudim (za noc jdu na záchod tak 4-5×) tak má moč barvu skoro až hnědou, jak ocet. Zapáchá teda neskutečně. K lékaři jdu až za 2 týdny, tak se ho pak určitě zeptám. Nevíte co by to mohlo být? Nebo je to normální..?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37210
29.8.21 09:56

Kolik toho vypijes a čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36904
29.8.21 09:58

Ne, není to normální. Pokud dost piješ tak bych to řešila hned zítra.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.21 10:09

Piju slabou šťávu, vodu. Dost zvracim (celé těhotenství) takže toho pití v sobě moc neudržim

• Citovat
  • Upravit
11169
29.8.21 10:10
@Anonymní píše:
Piju slabou šťávu, vodu. Dost zvracim (celé těhotenství) takže toho pití v sobě moc neudržim

Neberes nejake B vitaminy? Nebo jine doplnky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37210
29.8.21 10:12
@Anonymní píše:

No v těhotenství musíš pít víc než normálně, jinak ta moc je hodně koncentrovaná a právě tmavá a zapáchá. Res to s dr, normální to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36904
29.8.21 10:18
@Anonymní píše:

A co ti na to řekl doktor? Vždyť musíš být dehydratovana, zvlášť v těhotenství?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.21 10:24

Neřekl mi nic, když jsem u něj byla na kontrole, tak bylo vše v pohodě. Zkusim mu zítra zavolat, protože mě od rána bolí i pravá část zad- jak kdyby ledvina a podbříško, tak snad je vše v pohodě, pohyby vše cítím..

• Citovat
  • Upravit
11169
29.8.21 10:31
@Anonymní píše:
Neřekl mi nic, když jsem u něj byla na kontrole, tak bylo vše v pohodě. Zkusim mu zítra zavolat, protože mě od rána bolí i pravá část zad- jak kdyby ledvina a podbříško, tak snad je vše v pohodě, pohyby vše cítím..

A rekla jsi mu o te moci a zvraceni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
29.8.21 10:35

Mozes mat zanet mocaku. Ako dlhouho to uz trva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
29.8.21 10:36

Dela Ti na kazde kontrole vysetreni moci? Musis vic pit, tmava moc znaci, mimo jine, ze je hodne koncentrovana, idealne by pri spravnem pitnem rezimu mela moc byt bezbarva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.21 10:37

O zvracení ví, zvracim od začátku těhotenství. O moči ne, když jsem u něj byla na kontrole, tak moč byla v pohodě, mam kontroly po 5 týdnech.

• Citovat
  • Upravit
11169
29.8.21 10:38
@Anonymní píše:
O zvracení ví, zvracim od začátku těhotenství. O moči ne, když jsem u něj byla na kontrole, tak moč byla v pohodě, mam kontroly po 5 týdnech.

Jenze to kontroluji jen papirkem v ordinaci, treba zanet by nezjistili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4742
29.8.21 10:46

Ak ta boli i ledvina, tak by som mozno sla aj na pohotovost. Jinak zitra k obvodakovi. To by som nepodcenovala. Hlavne v tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9304
29.8.21 10:57

Určitě to není normální. Jestli tě bolí i ledviny tak bych jela na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí