Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ne, není to normální. Pokud dost piješ tak bych to řešila hned zítra.
Piju slabou šťávu, vodu. Dost zvracim (celé těhotenství) takže toho pití v sobě moc neudržim
@Anonymní píše:
Piju slabou šťávu, vodu. Dost zvracim (celé těhotenství) takže toho pití v sobě moc neudržim
Neberes nejake B vitaminy? Nebo jine doplnky?
@Anonymní píše:
No v těhotenství musíš pít víc než normálně, jinak ta moc je hodně koncentrovaná a právě tmavá a zapáchá. Res to s dr, normální to není.
@Anonymní píše:
A co ti na to řekl doktor? Vždyť musíš být dehydratovana, zvlášť v těhotenství?
Neřekl mi nic, když jsem u něj byla na kontrole, tak bylo vše v pohodě. Zkusim mu zítra zavolat, protože mě od rána bolí i pravá část zad- jak kdyby ledvina a podbříško, tak snad je vše v pohodě, pohyby vše cítím..
@Anonymní píše:
Neřekl mi nic, když jsem u něj byla na kontrole, tak bylo vše v pohodě. Zkusim mu zítra zavolat, protože mě od rána bolí i pravá část zad- jak kdyby ledvina a podbříško, tak snad je vše v pohodě, pohyby vše cítím..
A rekla jsi mu o te moci a zvraceni?
Dela Ti na kazde kontrole vysetreni moci? Musis vic pit, tmava moc znaci, mimo jine, ze je hodne koncentrovana, idealne by pri spravnem pitnem rezimu mela moc byt bezbarva.
O zvracení ví, zvracim od začátku těhotenství. O moči ne, když jsem u něj byla na kontrole, tak moč byla v pohodě, mam kontroly po 5 týdnech.
@Anonymní píše:
O zvracení ví, zvracim od začátku těhotenství. O moči ne, když jsem u něj byla na kontrole, tak moč byla v pohodě, mam kontroly po 5 týdnech.
Jenze to kontroluji jen papirkem v ordinaci, treba zanet by nezjistili.
Ak ta boli i ledvina, tak by som mozno sla aj na pohotovost. Jinak zitra k obvodakovi. To by som nepodcenovala. Hlavne v tehotenstvi
Určitě to není normální. Jestli tě bolí i ledviny tak bych jela na pohotovost.
Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemá někdo zkušenost. Jsem ve 32tt, poslední dva týdny mam tmavě zbarvenou moč, která smrdí na dálku uplně příšerně. Přes den je sytě žlutá, to chodím na záchod co půl hodiny. Jakmile někde jsem a nejdu na záchod až tak často, nebo ráno když se vzbudim (za noc jdu na záchod tak 4-5×) tak má moč barvu skoro až hnědou, jak ocet. Zapáchá teda neskutečně. K lékaři jdu až za 2 týdny, tak se ho pak určitě zeptám. Nevíte co by to mohlo být? Nebo je to normální..?