Sedma nemoc v 1.trimestru

494
28.8.21 10:05

Sedma nemoc v 1.trimestru

Nemate prosim nekdo zkusenost se sedmou nemoci v 1.trimestru? Jsem cerstve tehotna a syn donesl ze skolky sedmou nemoc, ja to samozrejme chytla taky :roll: Cetla jsem ze by to snad nemelo mit vliv na plod, resp ze to neni potvrzene. Rikam si ze kdyz jsem teprve 4+6 tak by se to snad ani prenest nemelo ne, placenta jeste nefunguje, ale vrta mi to hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37131
28.8.21 11:25

No záleží na průběhu, lehký průběh nevadí, těžší může vyvolat potrat. Největší průšvih jsou horečky, co to doprovází. Prober to na gynekologii, ono ten začátek tehotenstvi je buď a nebo i bez nějaké nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
28.8.21 11:47

@Kriss Tina
Mela jsem jeden den horecky, ktere jsem srazela a ted mi vyskakujou hleky na rukach, chodidlech a v puse :?
Zeptam se urcite, ale zajimala me spis zkusenost ohledne vlivu na plod a moznych vad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.8.21 12:14

Měla jsem sedmou nemoc taky úplně na začátku těhotenství. Pozitivní test jsem měla fakt v průběhu. Syn má tři roky a nic mu není. A to jsem měla průběh fakt hnusny a byla jsem tři týdny na neschopence. Slezla mi kůže z nohou i rukou… syn má akorát každé oko jiné, pediatricka tvrdí, ze to muže být kvůli tomu, ale těžko říct, jestli je to náhoda :nevim: bude to dobrý neboj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
28.8.21 20:34

@Verurizeckova
Dekuju, jsi me uklidnila. Zkusim si v pondeli nechat nabrat krev a pak zajdu na genetiku abych na to prestala myslet a nedesila se zbytecne.
To muselo byt strasny, kdyz jsi mela tak tezkej prubeh :zed:
Ty pupinky mazec svedi teda, a bolest v krku taky paradni, jeste ze nas malej jich mel jen par na nozkach :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4507
28.8.21 22:25

@Girrl tak nebylo to nic moc, ale já hlavně nevěděla, ze je to sedma nemoc, protože jsem to chytla od neteře, které nebylo prakticky nic. Přežila jsem, syn taky, ten zrovna hnizdil a zahnizdil dobre. Fakt bych se kvůli tomu netrapila… :) hlavně ať se průběh nezhorsuje a mate to brzy za sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.8.21 19:39

Měla jsem také, ale až ve 3 trimestru.. jediný problém byl, že jsem byla infekční.. několik dr mi řeklo, že tato nemoc nemám na vývoj vliv. :palec: pokud má samozřejmě klasický průběh.. takže jsem se modlila, abych nezačala rodit dřív, jako u staršího dítka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky