Barva na tělo - černoška

7569
13.4.12 11:26

Barva na tělo - černoška

Ahoj,
prosím o radu
Budeme se maskovat za černochy , paruku už mám, a potřebovala bych poradit nějakou barvu na tělo, abych si mohla napatlat obličej, ruce, břicho… Černou nebo hodně tmavě hnědou..

Prostě nějaké větší balení za rozumnou cenu.
Teď jsem si něco z nouze na zkoušku koupila, ale je toho jen 20ml a to je fakt málo :?
Máte nějaký tip ?? Něco vyzkoušeného ????

Nebo jak si to doma z něčeho vyrobit ??.. a samozřejmě aby to šlo lehce smýt :mrgreen:

Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
864
13.4.12 11:37

My s kamarádkou použily kdysi živočišné uhlí… :mrgreen:
Dolů to šlo docela normálně a v kabelce jsme měly zbytek balení s sebou - na „dočernění“ po pití :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5437
13.4.12 11:52

Manžel, když chodil za čerta, se vždycky namazal tlustou vrstvou krému a pak opáleným korkem obarvil. Díky krému to pak hezky šlo dolů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.4.12 12:21

My jsme se jednou nabarvily echt na černo - smichat mazlavy krem a rozdrcene uhli. :mrgreen: Bylo to na posledni zvoneni, tak jsme to ze sebe dostaly a jely jsme domu cisty (teda jen oblicej, nohy a ruce jsme meli v puncochacich), jen jsem byla pekne ruda, tak nevim jestli to uplne doporucit :mrgreen:

ale s kamaradkou jsme meli masku nejhezci!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
13.4.12 12:23

Jako děti jsme na táboře použili normální indulonu, nebo hustější tělový mlíko, do toho nám kuchařky nasypali kakao a nemělo to chybu, nebylo to jedovatý a byli jsme výstavní domorodci, ono se to moc pěkně zasákne :mrgreen: :mrgreen: ale pak tu umejt třeba od kořínků vlasů byla docela prča :lol: :lol: Kup kvalitní kakao a smíchej doma nějaký krémy a hurá na to, vyjde tě to na pár korun a pokud ti nevadí kakao v buchtách, tak aleregie to nebude a budete tutový černoši :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1749
13.4.12 12:30

v ptákovinách prodávají přímo barvy na kůži a jdou lehce smýt vodou, Prodávají za 200,– v krabičce jako pudr. Trochu se to navlhčí a maskuješ. Nedávno jsem si barvila obličej a ruce a vůbec tam neubylo :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
13.4.12 16:45

jéééé…děkuju za tipy !!! :kytka:
zkusím to kakao, uhlí neseženu…ale moc děkuji za nápady :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jakub.nev
9.10.12 14:15

barvy na čerta

Jakou masku a jaké eblečení a jakou černou barvu na pomalování dětí na obličej si mám vybrat a barva ať nende moc dobře smýt? :?:

• Citovat
  • Upravit
zichisek
9.10.12 14:20

Já když jsem dělala čerta nebo čertici, tak jsme děti mazali uhlím :) obličej jsem měla začerněný barvou na obličej, rozcuchané vlasy s rohama(čelenka) a na sobě černé elasťáky na kterých byl přišitý ocas :) černé triko a na něm kožíškovou vestu. Holky měly i třeba červenou sukni nebo černou sukni a na ní našité různé záplaty nebo červenou košili…
Když nechceš černit celý obličej dá se jen „začmoudit“ třeba konturkou na oči

• Citovat
  • Upravit
jakub.nev
10.10.12 16:01

čert

Jaké malování na čerta si mám vybrat abych byl hodně strašidelný a neměl masku a a by to nešlo moc rychle pryč.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová