Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky,tak se od rána nudím a vymýšlím blbosti
Chvíli jsem se dívala na snídani s novou a zrovna tam soutěžili.Tak mě tak napadlo jestli někdo z Vás něco vyhrál v nějaké buď internetové nebo třeba časopisové soutěži.Já osobně tomu moc nevěřím,nikdy jsem to štěstí neměla
Poslala jsem sms na pár vyluštěných křížovek a nic.
Měli jste to štěstí a vyhráli jste někdy něco?Pochlubte se
Jinak kdyby jste věděli o něčem,kde se o něco zrovna soutěží tak můžete přidat odkaz klidně zkusím štěstí znovu
![]()
já se zatím psychicky připravuju až vyhraju ty všechny šílené miliony a miliardy
do té doby soutěžit nebudu aby mi to pak nezkazilo ten první pocit z výhry ![]()
Já vyhrála tady na emimi v soutěži s mamavitem vitaminy a kojeneckou lahvičku ![]()
A před několika lety v Óčko TV zpáteční letenku kamkoliv po Evropě.
Ale když vidím „Pošli sms a vyhraj“ tak už ani nečtu dál ![]()
já nikdy nic nevyhrála..posílala jsem křižovky, smsky do rádií a tak..myslím že to mají podchycené a vyhrávají jen ti správní lidi.
Když už tak posílám jen to co je zadara - tedy mailem nebo přes net..jinak už prachy nikam necpu.. ![]()
Vyhrála jsem plyšák a syn teď vyhrál v časopise ABC skatebord a lego.
Párkrát sportka, ale jen nějaká směšná částka.
jj
Loni jsme vyhráli sedací vak v soutěži od sýrů Veselá kráva a k tomu polštářek
Sedací vak ve tvaru červené vysmáté krávy přivezla PPL a šofér hned hlásil: „Vezu vám tu krávu!“ a sousedka chudák málem zvědavostí vypadla z okna ![]()
Za křížovky sem tam něco: jednou pantofle, knihu, formu na mufiny, čepici s šálou a rukavicemi, sadu nožů, potahy do auta…
Největší výhra byla 5000 kč - tehdy jsem byla členkou Laguna klubu (vydavatelství Laguna) a oni losovali 5 členů a já slízla první cenu ![]()
Přišlo to složenkou a já měla napřed šok, proč mám tolik platit… až babička mi pak povídá: „Nebul, to není platící složenka, to je ta vyzvedávací…“ A byla
Dopis s oznámením o výhře přišel doporučeně až týden po té, co už jsme výhře utrhali pacičky - padla na novou podlahu v obýváku…
Když byly děti menší, posílali jsme spoustu těch spotřebitelských soutěží (Emco, Aquila… apod.) a tak ještě teď je spousta těch „vyhraných“ věcí doma, protože třeba osušky od Aquily používají oba dodnes ![]()
A od Family Frost jsme vyhráli cestovní ledničku za recept, kde byl použit některý z jejich produktů - tu máme taky dodnes
![]()
To jsem ještě jednou já: ![]()
U nás je jedna paní (už v důchodu), a ta má vážně štěstí ![]()
Jestli pamatujete, jak se kdysi v Blesku soutěžilo o ty skútry, tak ona vyhrála hned dva ![]()
No, má dvě dospělé vnučky, tak holky měly radost ![]()
Ať pošle cokoli, tak skoro pokaždé vyhraje ![]()
Doma má doslova sbírku výher
Šla jsem nedávno kolem nich, když jí zase listonoška dávala balík. Ptám se: „Tak co jste vyhrála teď?“ A ona: „Ále… jenom ozdobnou škrabku na zeleninu…“ ![]()
@Zuzka1973
Já chci taky ![]()
Já jsem si asi před dvěma měsíci vsadila prvně v životě Sportku (byl to takový hec se sourozenci) a vyhrála jsem 83 Kč ![]()
Jinak jsem nic nevyhrála - sestřenice jednou vyhrála za vyluštění křížovek sadu čajů a hrneček a ségra, ale to už je hodně dávno - kazetu Věry Martinové ![]()
Vyhrála jsem pár korun ve sportce- nevím už přesně kolik, do 100. Jednou fotbalový zápas za 120. Nedávno jsem psala do ankety sama doma a vyhrála jsem overálek a hračku pro malýho. Jinak nesoutěžím, ikdyž mě to láká, ale neměla by jsem stejně štěstí.
No a úplně nejlepší jsou ty soutěže,typu:Vyhrává každá 30 sms! ![]()
@Lenczii
No vidíš… na hrnečky jsem zapomněla ![]()
Ty mám: od Veselé krávy (celou sadu), od Family Frost, od Emco… ![]()
A nějaké to CD nebo kazety a DVD - to jsem ani nevypisovala, většinou totiž bohužel samé „hodnotné“ ![]()
A bratránek pravidelně vyhrává ve Sportce desetikačku ![]()
já jsem jedině vyhrála tady na miminu sprej do nosu.
Jinak mám smůlu a nevyhraju nic ![]()
Zajímavou výhru získal kdysi můj ex ![]()
V Plzni se tehdy otevírala nová střelnice a v měsíčníku našeho obvodu (Slovany) byl kupon k vyplnění a že jako tři vylosovaní si zdarma pak budou moct zastřílet ![]()
Já to vyplnila jeho jménem, prootže já byla už dost dlouho těhu a asi by to neklaplo, kdybych to NÁHODOU vyhrála já…
A on ten náš kupon vážně vyhrál ![]()
Tak si tenkrát exík zastřílel z pistole (z devítky) a byl šťastnej jak blecha
A ještě pak byl v novinách
![]()
@suwari píše:
No a úplně nejlepší jsou ty soutěže,typu:Vyhrává každá 30 sms!
náhodou, já takhle vyhrála v časopisu MAMINKA koš na pleny,nemohla jsem uvěřit vlastním očím,bylo to poprvé co jsem někde soutěžila a hnedka druhá cena ![]()
@suwari píše:
No a úplně nejlepší jsou ty soutěže,typu:Vyhrává každá 30 sms!
Tak na to já taky nevsázím… ale jedna od nás takhle vyhrála mobil… Sice takovej obyčejnej, ale jejich malýmu to nevadí, jemu stačí ![]()