Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Stevia prosím Tě, chystám se barvit dvoje rifle v pračce, aby barva byla pořádná tak chci dát 4 balíčky barvy. Na jeden balíček je třeba 200g soli. Když dám 4 balíčky tak dám 800g soli? Máš s tím zkušenost? Nezničím pračku, když dám tolik soli? Díky za radu
@bublinek myslim,ze by stecilo dat 400g soli, i to je dost…ta sul zafixuje barvu, je to asi kvuli ph ve vode ![]()
Vic bych nedavala…
@Stevia díky, taky jsem uvažovala, že víc než půl kila nedám. Zkusím, snad to vyjde, Díky ![]()
Ahoj. Máme spoustu triček, tílek. Původně černých, ale už jsou hodně seprané. Je mi líto vyhazovat a kupovat nové, když jim nic není. Ale…
Někdo aktuální zkušenosti? Díky.
@Asta135 to by mě též zajímalo. Jen jedno tričko obarvené mi nepouštělo barvu. Jinak všechno pořád pouštělo. ![]()
Tak jsem zvědavá, co kdo poradí. ![]()
@Asta135 píše: Více
Holky, v té diskuzi výše, rady jsou. Jinak prostě potom už jenom prát černé s černým a používat gel na černé prádlo. Já mám takhle obarvené jen jedno tričko, co bylo vybledlé a asi dvoje ponožky. V klasické Duze. Ale protože peru striktně spolu jen černé, max něco hodně tmavě šedé či modré, nevím, jestli a jak moc to pouští