Šváby

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3040
18.9.10 19:06

Šváby

Ahoj holky, co byste doporučili na šváby? Vyskytli se už u několika sousedů a dá se čekat, že nás navštíví také. Kočky sice většinu sežerou :mrgreen: , ale i tak bych chtěla být připravená.

Díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48576
18.9.10 19:21

proboha já myslela že taková havět v normálním bytě,domě neni 8-o
vygoglit se toho dá dost,ale záleží na tom jak chceš bojovat,ale asi budeš muset jít chemickou cestou
 http://www.slom.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.9.10 19:22
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.9.10 19:26

No, ono jelikož PRÝ už to je v celém baráku (já osobně vím o 2 rodinách) a pan majitel se k tomu staví zády (nebydlí tady), tak platit deratizátora na celej barák - na to nemám, a vystříkat jen náš byt je zbytečný, protože to sem zase naleze. Myslela jsem něco jako Biolit a jakmile tu potvoru uvidím, tak postříkat. Odtahovala jsem skříně a zatím jsem nic neviděla. I jsem eakala v noci u světla a nárazově rozsvícela, ale také jsem nic neviděla.
Pořád spoléhám, že těch mých 5 koček by to jakš takš pochytalo a sežralo :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.9.10 19:34

lemaz ty máš v bytě 5 koček :lol: .Tak to musí bejt něco.Jak velký máš byt?Já mám jednu kočku a stačí mi to :lol: .
tak nekrmit kočky at maj větší chut lovit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.9.10 19:39
Kamča.dalmatinka píše:
lemaz ty máš v bytě 5 koček :lol: .Tak to musí bejt něco.Jak velký máš byt?Já mám jednu kočku a stačí mi to :lol: .
tak nekrmit kočky at maj větší chut lovit :lol:

Jo, jo, mám 5 koček, dva psy, 4 fretky a nějaký hlodavce. Jo, a byt 2+1. Kočky už jsou starší, takže většinou jen leží, ale jakmile se jedná o broučka, tak se rvou :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.9.10 19:43
lemaz píše:
Kamča.dalmatinka píše:
tak nekrmit kočky at maj větší chut lovit :lol:
Jo, jo, mám 5 koček, dva psy, 4 fretky a nějaký hlodavce. Jo, a byt 2+1. Kočky už jsou starší, takže většinou jen leží, ale jakmile se jedná o broučka, tak se rvou :dance: :dance:

tak to si popravdě vubec nedokážu představit.Já mám co dělat udržet hygienu po jedné a po pejskovi :lol:
Mužu se zeptat trochu mimo téma.To má každá kočka svuj záchod?máš nějakou chovnou stanici a nebo jen miláčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.9.10 19:48

Nejdříve jsem měla asi 5 záchodků, ale jelikož chodili stále jen do jednoho, tak jsou koupila super velký a kvalitní podestýlku a už mají jen jeden. Čistím (vybírám hovínka) jednou denně. V pohodě to stačí. Pokud se za návštěvou nepřijde přímo nějaká kočky pomazlit, tak ani neví, že tu nějaké kočky jsou. Většinu prospí. Jak jim závidím.

Chovnou stanici nemám. Všechny ke mě přišli a já neměla to srdce je vyhodit. Takže už u nás zůstali. Vlastně cíleně jsem si pořídila jen prvního psa. vše ostatní už tak nějak přišlo samo… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.9.10 19:50

tak to až přivedeš ještě mimčo tak to si zvířátka i mimčo užijou :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.9.10 19:55

Jo, jo. Už se těším, až dám prcka na zem k Eimince. Koukni na: www.nasemalazoo.mypage.cz

Ještě je nemám celé udělané, ale pár fotek tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
18.9.10 20:14

A tet doufat že dítě nebude alergické :lol:
Taky jsem se modlila :lol: .zdeněk řekl že by se se zvěří přestěhoval jinam a chodil by jen na návštěvy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
18.9.10 20:18
Kamča.dalmatinka píše:
A tet doufat že dítě nebude alergické :lol:
Taky jsem se modlila :lol: .zdeněk řekl že by se se zvěří přestěhoval jinam a chodil by jen na návštěvy :lol:

Bylo by strašné, kdyby alergické bylo. No, muselo by všechno z domu. Asi bych to hrozně ořvala. Radši nad tím nepřemýšlím. Když to přijde, tak to budu řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.9.13 19:37

šváby tartara

Ahoj máme 3 3míseční mládata agamy vousaté a nedávno jsme se rozhodli krmit je šváby druhu tartara, které jsme koupili na terarijní burze v jihlavě. bohužel nám pár švábů uteklo z krabičky, doufám, že jsme je všechny pochytali a radši jsme událi i velký úklid, vše jsme odsunuli a vydezinfikovali. a šváby jsme raději zlikvidovali a agamky krmíme cvrčkama. dnes jsme bohužel zjistili, že si v terárku cvrčci vykousali díru do polystyrenu v teráriu a při jejich vyštourávání jsme vyštourali i jednoho švába :( zřejmě to byla samice, protože byla bezkřídlá. mohlo se stát že tam nanesla náký vajíčka? co máme ted dělat? bojim se aby se tu nerozmnožily a nezamořili jsme byt a barák. díra nebyla hluboká. prosím moc o radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3861
15.9.13 19:59

Chtela bych byt vase sousedka :-D. pomuze jen deratizace. nam od sousedu prilezli stenice a tak nam prave rikali. hlavne nepouzivat biolit. oni nekam zalezou a za mesic vylezou uz rozmnozeni. po deratizaci mame klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
3.9.24 01:04

Deratizace

Dobrý den, potřebuji poradit nastěhoval sem se do nového bytu ale jelikož vyskytli se šváby, pronajímatele objektu už sem informoval a doporučil mi že si mám zavolat firmu. Můžete mi poradit jaká je spolehlivá dobrá firma na tyhle škůdci Liberecký kraj. Děkuji za jakou koliv radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný