Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky,
chtěla bych mamce k Vánocům koupit parní mop, dost o něm mluví, ale nechci kupovat něco, o čem nic nevím. Naši mají plovoučku, lino a i dlažbu. Jaké s ním máte zkušenosti? Je dobrý? A jaký konkrétně máte doma? Moc vám děkuju ![]()
verčo tcháni maj ten s ws šopu nebo jak se to jmenuje..a na dlažbe dobrý, ale plovoučka se jim rozjela a udelala střížky, taky sem o nem přemíšlela ale když sem to u nich videla radeji ne
mám a skoro nepoužívám ,když to pustíš na sklo -hrozí ,že praskne ,umělé a lakované povrchy taky ,pokud je dlažby studená tak ji parní ráz prý taky může poškodit .Navíc je to celé pod tlakem a plné horké páry takže je teba být i opatrný při manipulaci .Ale to včše jsem se dozvěděla až v návodu na použití -ještě ,že to byl dárek a nekupovala jsem to za sovje to by mrzelo.
Ahoj já ho mám z tvshopu a nemůžu si stěžovat,mám lina a dlažbu,zkoušela jsem i na koberce se slabou párou a taky dobrý.Z lin a dlažby jde denně tolik bordelu,že si neumíte představit,na plovoučku u dětí s ním dělám opatrně na málo páry a nerozjíždí se
Ahojky já mám taky ten z televize a jsem moc spokojená.Používám ho na lina a koberce.Nemusím používat žádné sajrajty na vytírání aa ta pára to pěkně vyčistí ato mám v jídelně tkové to vroubkované lino co vypadá jako prkna.
Já doporučuji ![]()
Mám z Tv schopu.Když byl syn menší lezl po podlaze,byl to pomocník k nezaplacení.Jednoznačně doporučuji.