Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
chtěla bych se zeptat jestli mi můžete někdo poradit dobrou a kvalitní ne moc drahou firmu na výměnu oken?uvažujeme o RI okna,máte prosím někdo s nimi zkušenost?děkuji
My máme okna a dveře od firmy STIMOS OKNA a naprostá spokojenost
![]()
Máme je my na domečku i naši na mega baráku a nikdy žádný problém ![]()
Jsou sice o něco dražší, ale ta kvalita je hodně poznat ![]()
Příspěvek upraven 22.09.10 v 20:01
právě vyřizujeme s OKNA VEKRA. ¨Nevím zda jsou drazí, máme tam příbuzného. ![]()
Teda přiznám se,že STIMOS okna slyším poprvé,a to jsou kousek od nás.asi nemají moc velkou reklamu nebo jsem ji přehlédla.přemýšlela jsem i nad okna Kolomazník,ale známí měli problémy,tak asi neee.
Tak Kolomazníka NEDOPORUČUJI!!!! Pán co okna montoval přijel sám s tím, že kolega nemohl, tak jestli je manžel doma, že by mu mohl pomoct (nevím co by dělal kdyby manža doma nebyl…). Byl drzej, hned manželovi začal tykat, po vybourání oken jsem měla doma bordel neskutečnej (v letáčku píšou jak okna šetrně odstraní) a pán mi ještě řekl ať si to zametu ![]()
Dál okna byly nejspíš špatně změřené, byly menší, vchodové dveře větší, tak se boural kus překladu. Sítě do oken musel dávat manžel, protože pán spěchal domů. No a na žaluzie jsme čekali, už ani nevím jak dlouho… ![]()
Ahojky, my jsme na jare take menili okna v baraku, mame od firmy Svet oken. Naprosta spokojenost, jak s cenou tak i kvalitou
.
Nám ted v říjnu přijdou dělat okna z firmy Wecaso,jsou levná a spokojenost i s montáží.Už jednou je dělali v bytě u mojí babičky…
![]()
My máme Vekru a naprostá spokojenost.Cenově jsme na tom jako konkurence-vyjma těch super levných,který nejsou zas až tak kvalitní.Ale nejdražší nejsou ani náhodou.
Okna do místnosti na dvoře jsme si nechali udělat od jiné firmy-byly o něco levnější a tam nepotřebujeme funkčnost,ale aby byly vzhledově pěkné.Ale je pravda,že když jsem posuzovala kvalitu práce,termín dodání / neměli je vyrobené v termínu/,dohady s montáží i kvalitu oken,tak do baráku bych si ty levnější nikdy nedala.Ale na dvoře nám stačí,to zase jo.
Vekra už by snad i měla dělat nějaký levnější profil pro lidi,kteří by byli v situaci jako my-někam do kolny,na dvůr…prostě místa,kam stačí obyč tříkomorové a není potřeba zhotovovat okno mnohakomorové…
nám se taky jedná o okna a dveře na dvůr,ale spíš mám obavu z toho aby vše proběhlo v klidu,když si vzpomenu jaké jsme měli problémy když jsme dávali okna do ulice,tak mám obavy.ty RI se mi zdály velice solidní,máte někdo zkušenost přímo s nimi?dnes zkusím i ty ostatní co doporučujete.děkuji moc za vaše zkušenosti.
Ahojky! My si nechali udělat asi 4 cenové nabídky a pak jsme vybírali… Nejlevněji nás vyšly od PKS Mont ze Žďáru nad Sázavou - od těch je máme a jsme spokojení ![]()
Máme i plastové vchodové dveře (prosklené dvoukřídlé) a oproti Vekře jsme ušetřili jen na těchto dveřích 6500,– což pro nás bylo rozhodující ![]()
ná Vekra spočítala vchodové dveře na 12tis. Nevím jestli je to hodně nebo málo, jinde jsme se nepídili.
My máme dveře od Vekry-vchodové-za cca 40 tisíc…je pravda,že už je to 6 let,takže za tu dobu ceny mohly klesnout.Vím,že dveře byly cenově palba ![]()
Holky, jak se jmenuje takový to „okno“, který ani okno není, protože se neotvírá?
Viděla jsem to kdesi a nemůžu to pod ničím najít. Konkrétně známí to měli vysoký snad 2 metry a úzký tak 40-50cm, mléčný sklo - nebylo přes to vidět, ale šlo přes to světlo ![]()
Díky ![]()
PS: Prosím o zmínění